- Poruka
- 53.444
Не.Ljubav je tolerancija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не.Ljubav je tolerancija.
kakav bih ja to covek bilaMožeš - ako pošalješ sama.
Voistinu!kakav bih ja to covek bila
ako bih svoj pp blokirala
a upadala u tudje
A šta jе?
Тако је!kakav bih ja to covek bila
ako bih svoj pp blokirala
a upadala u tudje
Mhm.ne radi se o toleranciji
trpljenju
ne radi se cak ni o konkretnoj osobi
radi se o osecanju koja nam neko izaziva
za mene je ljubav i 5 minuta necijeg prisustva koje me potpuno ispuni i da mi osecaj sigurnosti, da mi voljum snagu, podrsku, zagrljaj, toplinu oko pupka...
pa daТако је!
Али, није упад ако је одобрен приступ. Мада, онда и предметни има приступ твом пп.
Али ипак ограничено.
Хммм...
znam da je to takoMhm.
I ubediš se da je to tako.
Ili se nadaš.
A na samom kraju - vagaš.
Marim ja.Тако је!
Али, није упад ако је одобрен приступ. Мада, онда и предметни има приступ твом пп.
Али ипак ограничено.
Хммм...
Љубав је желети неком бићу срећу као себи, чинити да његову срећу сачуваш као своју, не нарушаваш као ни своју а ако можеш и да га учиниш срећнијим као што би себе.Ajmo:
Definicija, koja svima nedostaje.
Suprotnosti se privlače - ali teško opstaju, koko.neko ko ce biti moj tamni deo eurokrema
Onda je ljubav puštanje - bez želje da poseduješ?Љубав је желети неком бићу срећу као себи, чинити да његову срећу сачуваш као своју, не нарушаваш као ни своју а ако можеш и да га учиниш срећнијим као што би себе.
reklaMarim ja.
Ja nisam neko ko je mari za tuđu privatnost.
Rekla je u četvrtak - ja sam samo radoznao - neću da je ženim.
Мислим да се и није односило на тебе конкретно, само си се наместио као леп пример.Marim ja.
Ja nisam neko ko je mari za tuđu privatnost.
Rekla je u četvrtak - ja sam samo radoznao - neću da je ženim.
Ne nameštam se.Мислим да се и није односило на тебе конкретно, само си се наместио као леп пример.![]()
Тако је, под условом да су сви овде само због ћаскања.kad mozemo lepo da caskamo o svemu, jer to ko sam ja i ko si ti, zapravo nije vazno
pa valkjda suТако је, под условом да су сви овде само због ћаскања.
Није пуштање. Ако неког чиниш срећним и он тебе, узајамно.Onda je ljubav puštanje - bez želje da poseduješ?
Ili je ogocentrična - ako mi mislimo za sebe da smo upravo sreća nekome?