gost 435342
Domaćin
- Poruka
- 3.177
Nije.Jel ovo zapravo tema o grupnjaku? Ja sam tako razumela...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije.Jel ovo zapravo tema o grupnjaku? Ja sam tako razumela...
Jeste, nego ti nisi razumeo.
I ja.Jel ovo zapravo tema o grupnjaku? Ja sam tako razumela...
Ne zna niko za drugog, kada je grupnjak svi su skupa.Jeste, nego ti nisi razumeo.![]()
Evo, lepo kažem da nisi razumeo.Ne zna niko za drugog, kada je grupnjak svi su skupa.
da se smuvate sa vise njih i da to svi znaju
U pravu si stvarno, liči na grupnjak.Evo, lepo kažem da nisi razumeo.
Nije bas... To mi deluje kao neka hipi komuna....Jel vam se desavalo da se smuvate sa vise njih i da to svi znaju i da ste opet samo NJIHOVI?
Poligamija, ili tako nesto...Meni se to desava.
Red sram te bilo cele godine samo grupnjake pominjesJel ovo zapravo tema o grupnjaku? Ja sam tako razumela...
Pa ćuti, jbte!Red sram te bilo cele godine samo grupnjake pominjes
Nije na saksiji sigurno.Pa zive ljudi utroje, nije to rupa na saksiji
I to sto kazesNije na saksiji sigurno.
I nije samo jedna![]()
meni se to redovno dogadjaJel vam se desavalo da se smuvate sa vise njih i da to svi znaju i da ste opet samo NJIHOVI?
Nije mi se dešavalo da to svi znaju. Kamo sreće da su svi sve znali, ne bi me niko lomio i kidao.Jel vam se desavalo da se smuvate sa vise njih i da to svi znaju i da ste opet samo NJIHOVI?
ne mogu to razumeti, to je protivno mom iskustvu.Jel vam se desavalo da se smuvate sa vise njih i da to svi znaju i da ste opet samo NJIHOVI?
Nešto kao nečiji, a svačiji?Jel vam se desavalo da se smuvate sa vise njih i da to svi znaju i da ste opet samo NJIHOVI?