Onlyfans - ko je više pro a ko kontra muski ili zene?

Meni je interesantno kako je Only fans otkrio stvarni ukus ljudi (ne možeš naterati ljude da daju svoje pare na nešto što neće, naročito to rade anonimno), pa je npr Trisha Paytas, koja nije konvencionalno atraktivna, u 0.01% kreatora
Da ona je buljom

U poslednje vreme me loži ova Nemica

15-BE4-DC7-9-F18-471-C-83-A2-89-AD48-C16804.jpg
24-D188-C7-383-F-4-C23-A5-C8-320-F261-B13-F9.jpg

Ne treba, jer gde god je prostitucija legalna, obim trgovine ljudima (i decom) za potrebe seks industrije se povećava, pokazuju rezultati empirijske analize 150 država i njihovih politika vezanih za prostituciju i seks rad.
Ajde?
To je kao kad bi izjavila da je u Holandiji povećana potrošnja trave otkako je legalizovana, zato što pre legalizacije nije bilo nikakvih podataka o prometu.

Sad mi pred očima slika kako trgovci ljudima krijumčare robinje u Nemačku kako bi radile kao prostitutke, pa onda stoje ispred biroa rada gde im vade prijave, pa kako organizuju falsifikovanje zdravstvenih knjižica, papira za penzijsko osiguranje, redovnih lekarskih pregleda, kako ubeđuju socijalne radnike da neke devojčice nemaju 12 nego 18 godina, a ovi im naravno veruju....

Aj mi pokaži tu analizu, daj neki link.
Otkako postoji civilizacija zna se da je zabrana najbolji način da zaradiš na nekoj robi.

Back