- Poruka
- 51.813
Djani pije zenaMu placa a smejen im se Vesna Djogani kod kolima sa.Sladza 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ona je buljomMeni je interesantno kako je Only fans otkrio stvarni ukus ljudi (ne možeš naterati ljude da daju svoje pare na nešto što neće, naročito to rade anonimno), pa je npr Trisha Paytas, koja nije konvencionalno atraktivna, u 0.01% kreatora
Da li si ti moj fut fetiš robDa ona je buljom
U poslednje vreme me loži ova Nemica
![]()
![]()
Da li pratiš njene izveštaje o seksualnim uređajimaDa ona je buljom
Ne, od recenzija imam samo ovaj "dildo s kožmurom"Da li pratiš njene izveštaje o seksualnim uređajima
To je vrv tacno. Samo je pitanje da li je to samo menadžer ili je partner, muz. Mozda je pimp.Moj profesor Rumunije je rekao da sve uspešne OnlyFanskinje imaju muškarca koji im to menadžuje
Malo je obrnuto.Neka aplikacija za mobilni "OnlyFans" gde muškarci šalju pare da se žene skidaju i sl.
To je i rečeno, you utter mong.Malo je obrnuto.
Žene se skidaju i slikaju/snimaju, a muškarci plaćaju da bi gledali
Pročitaj još jednom šta si napisalaTo je i rečeno, you utter mong.
Simpovanje je najstariji zanatI dalje ne mogu da verujem da neki tipovi plaćaju mesečno neku lovu, da bi videli sise neke tamo devojke, kojih ne internetu ima masu. Zabava za glupe.
Pa ono, kontam da sam neki incel plaćao bi i ja.I dalje ne mogu da verujem da neki tipovi plaćaju mesečno neku lovu, da bi videli sise neke tamo devojke, kojih ne internetu ima masu. Zabava za glupe.
Ne treba, jer gde god je prostitucija legalna, obim trgovine ljudima (i decom) za potrebe seks industrije se povećava, pokazuju rezultati empirijske analize 150 država i njihovih politika vezanih za prostituciju i seks rad., nemam ništa protiv prostitucije (treba je legalizovati)
Ajde?Ne treba, jer gde god je prostitucija legalna, obim trgovine ljudima (i decom) za potrebe seks industrije se povećava, pokazuju rezultati empirijske analize 150 država i njihovih politika vezanih za prostituciju i seks rad.