Pa za bolovanje na znam, ali ako odbijes lecenje jer to je lecenje, drugog nema, znaci da na sebe preuzimas odgovornost, a sa njih je skidas.Afro znaci li to da ako odbijes hemoterapiju ili zracenje nema bolovanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa za bolovanje na znam, ali ako odbijes lecenje jer to je lecenje, drugog nema, znaci da na sebe preuzimas odgovornost, a sa njih je skidas.Afro znaci li to da ako odbijes hemoterapiju ili zracenje nema bolovanja?
Pa za bolovanje na znam, ali ako odbijes lecenje jer to je lecenje, drugog nema, znaci da na sebe preuzimas odgovornost, a sa njih je skidas.
Pa za bolovanje na znam, ali ako odbijes lecenje jer to je lecenje, drugog nema, znaci da na sebe preuzimas odgovornost, a sa njih je skidas.
Da, ja smatram da jeste.Što je i logicno, zar ne?
Da, svaki put radim sa kontrastom i skener i magnetnu.je li ti lavrnic radio skener sa kontrastom?
Nije on rekao da dodjem za 3 meseca. On je opisao nalaz i to je to. Moj lekar na Onkologiji i hirurg i jos jedna dr sa klinike, misle isto, a i to je protokol. Ne moze da se radi skener dan za danom. Mora da prodje 12 nedelja, od jednog do drugog, zato je taj sledeci i zakazan tad.e pa ako su sa kontrastom radili a lavrnic citao i rekao da dodjes za 3 meseca opusti se
e pa ako su sa kontrastom radili a lavrnic citao i rekao da dodjes za 3 meseca opusti se
Sad videh da si pitala za nogu. Za sad nema recidiva, ima svaceg neceg, al to sve nije u toj meri strasno...predvidi mi kisu bilje od Kamenka Katica..oziljak je malo ruzan, al koga briga, to mi je najmanje bitno.e pa ako su sa kontrastom radili a lavrnic citao i rekao da dodjes za 3 meseca opusti se
- - - - - - - - - -
sta se desava sa nogom je li to ok?
Nije on coro, nono...on je skunuo sve sto se moglo skinuti, da je skidao vise..stavio bi mi nogu van funkcije, sto svakako ne bi bilo dobro..a to sto sam isla na zracenje je protokolarno lecenje...isla bi i da je skinuo vise..uzivaj...steta sto ti onaj coro nije sve skinuo pa si morala na zracenje... tuga sa noge nije mogao tumor da ukloni sta bi radio da je na mozgu ali dobro vazno je da nema recidiva![]()
Kakav si zakljucak to izvukla iz ovog da je s kontrastom? Mislim, "ako je s kontrastom opusti se" je zaista fantasticno besmislena izjava.
znas li ti zasto se daje kontrast?
Pa, buduci da mi je to usko u vezi sa strukom, naravno da znam. Znas li ti? Ako znas, mozes li mi reci sta znaci "ako je s kontrastom opusti se"?
imam nekoga ko zna mnogo vise od tebe ne pravi se pametan
obicno rade bez kontrasta pa ako uoce nesto sumnjivo daju kontrast
Ako se pod dve faze podrazumeva ona tecnost koju pijem pre pocetka snimanja, a druga kad ubrizgaju u venu, onda je to to sto meni svaki put rade.To nije tačno. Možda je nekada i bilo tačno, ali danas se CT bez kontrasta radi vrlo retko i samo za određene indikacije.
Ja upravo sada i radim na CT-u i znam o čemu govorim.
Za pluća konkretno radi se pregled sa kontrastom u dve faze.
I jos uvek nisi objasnila sta znaci “ako je s kontrastom onda se opusti”
ne radi se biopsija na tako maloj promeni, a koliko sam uoucena biopsije se izbegavaju jer nekad mogu biti kontraproduktivne.
Pa pitala doktora, on mi rekao, a ja mu verujemOdlicno si upucena.
Nemam kod sebe nalaz draga. Mislim da sam Liki slala na pp pa moze kad vidi da ti prosledi.Овде свашта нешто.
@Дамо, што ниси пристала на хистеректомију?
@Афро, само полако.Како гласи опис промене?
Dr Lavrnic, je gledao, on je opisao nalaz, a moji dr na Onkologiji rekli da TO znaci da se za sad ne zna poreklo te promene.Што рече Адријана, Слоба би знао да је мета промена, ако је Слоба гледао снимак.
Он је скоро па непогрешив.![]()