Au, ala ste se raspisale

Ček da odgovorim polako na sve pojedinosti, tj. kolko i ja znam...

Da je sve veliko AKO i KAD to jeste, od toga najviše ludim... ako moraju da urade carski, a moj Belgijski doktor nije pristuran oni će da izvade matične ćelije iz pupčane vrpce i placente. Ali on ipak mora doći jer je on jedini koji može ubaciti iste u sam tumor, infuzija bi tu bila najmanji problem - ali pošto mi idemo direktno protiv tumora, on ima 48h max. da dođe i to uradi. E sad ono što je diskutabilno je dal da on dođe već unapred tj. taj dan kada budu pokušavali okretanje male, pa da se ne čeka sa tim dugo ako dođe do carskog ili porođaja. Ili da čekamo da vidimo šta će biti, pa ako krene porođaj da ga nazovemo i on kreće odmah tj. uzima sledeći let.

Da ga plaćam da dolazi non stop ne mogu i da hoću

nismo još skupili ni celu cifru za sve ovo (trećinu skupismo i to smo već poslali), pa nam bolnice i osiguranje prave frku već...

bitno da bolnice dobiju svoje pare, a mene ko hebe...

Ja se nadam da će se ova mala do sutra okrenuti, da ne moramo da zakazujemo ništa... problem sa karličnim položajem je što se ona zaglavila tako, pa je zato sve mnogo komplikovanije nego kada ih samo treba zarotirati oko sopstvene ose

pogotovo što ja zbog ovog hebenog tumora vežbe ne smem da radim da je okrećem, Rekli su mi jedino da je gurkam, štipam stomak, da stavljam slušalice na dno stomaka, da je namamim da dođe da sluša i tako to

Ne brinem se za dobrog doktora, ni babicu, to ću sigurno imati u ovoj bolnici, već su se pokazali tokom trudnoće kao super i juče me pregledala jedna koja je u sve upućena i ona me pazila kada smo zaglavile u bolnici u Februaru

ona mi je objasnila da nije problem ni kada izađu prvo nogama ili guzicom, ali karlično je bukvalno nemoguće jer leže vodoravno na izlazu tj. izlaze prvo šaka, ruka i plećka

Eto ubih vas informacijama koja ja imam, izvinite