onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam a bolje da ne gledam nista ne vidim i sbaki put se iznerviram :(
Javi jesi je cula ❤

Чуј, важно је да се црвенило, или шта већ не повећава.
Полако, зацели то .... мораш бити стрпљива, а знам да
је лако рећи, а тешко извести.
За твоје добро, смруј се :zag:
Јавим за Неду ... зна она у ово време да се повуче ....

Reko mi doca da dodjem za 6 meseci, da uradim sintegrafiju skeleta, tumor marker i ultrazvuk abdomena samo.
Lek ce mi ukinuti na sledecoj konteroli, kaze kod nas se daje 5 godina a u Americi 10, kad sam pitala jel necu vise imati nikakvu terapiju rekao mi je
da mogu da kupujem sama jer zdravstvo vise od 5 god ne finansira...sad ne kapiram nista, rekoh mu da mi ne pada na pamet sama da kupujem a verujte da sad ne znam ni sama sta mi je pametno...

Reko mi doca da dodjem za 6 meseci, da uradim sintegrafiju skeleta, tumor marker i ultrazvuk abdomena samo.
Lek ce mi ukinuti na sledecoj konteroli, kaze kod nas se daje 5 godina a u Americi 10, kad sam pitala jel necu vise imati nikakvu terapiju rekao mi je
da mogu da kupujem sama jer zdravstvo vise od 5 god ne finansira...sad ne kapiram nista, rekoh mu da mi ne pada na pamet sama da kupujem a verujte da sad ne znam ni sama sta mi je pametno...

Да купујеш. :)

Показало се да се тај естроген зависни одлично држи терапијом под контролом.

...cek da pitam nesto, neka od vas sigurno zna nesto o tome.....elem kad sam pre par godina na onkoloskom radila sintigrafiju stitne, moja dr sa KC se jako
ljutila, i pitala odakle mi to da radim, pa ko me je to slao, pa zasto sam to radila....i tad je izjavila da sam "otvorila vrata karcinomu" da se ona ne slaze uopste
sa tim da se to radi...i tako svasta jos nesto....ima tome jedno 4 ipo godine od kad sam to radila, posel vise ni nisam....tad je po tom nalazu ustanovljena
hronicna upala stitne i Hasimoto...
...vidim da Britini treba da radi sitnigrafiju, koliko puta je normalno da se radi i da li je ona dr sa KC preterala...

..dok ovo sa nogom prodje treba da iskontrolisem stitnu (nisam ima 2 godine i nesto preko) pa bi to radila opet na Onkoloskom, ne bi se vracala na KC, ima li neka
od vas nekog od lekara koga bi preporucila? imala sam neke cvorice i neke kalcifikate tada....poseldnji nalaz tsh i ft4 je u granici normale...mada bi mogli da budu i
puno bolji...

Искрено, ја немам појма колико често сме да се ради сцинтиграфија.
Није ми то у домену посла.
Такође, нема ту препоруке за др-а. Нуклеарном се бави јако мало људи у БГ-у тако да је сасвим свеједно код кога ћеш.

Искрено, ја немам појма колико често сме да се ради сцинтиграфија.
Није ми то у домену посла.
Такође, нема ту препоруке за др-а. Нуклеарном се бави јако мало људи у БГ-у тако да је сасвим свеједно код кога ћеш.

...meni treba dobar endokrinolog, ono neko ko ce da se udubi, pogleda nalaze, saslusa me...a ne neko ko ce da prepise nalaz krvi u karton i zakaze sledeci "pregled" za 6 meseci ili
godnu, fakticki sam se sve ovo vreme sama lecila...desavalo se da bukvalno nije podigla glavu sa ti papira ni kad sam usla ni kad sam izasla...maaa...uzas zivi...bas ne zelim vise da
me takva osoba leci....

Да купујеш. :)

Показало се да се тај естроген зависни одлично држи терапијом под контролом.
E ako ti tako kazes hocu :cmok2:

- - - - - - - - - -

Čula sam se sa Nedom, dobro je u gužvi je i ne stiže da se javi. Sve vas puno pozdravlja, javiće se kad se malo rastereti.
Hvala :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back