onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne vredi to za sve lekove Afro, pumpice, lancete, trakice za dijabetičare, beta blokator koji pijem, sve se mora platiti,
ne važi ni biro ni dijabetes, kod šećeraša imaš podelu na tip 1 i 2, mi sa tip dva nemamo pravo na mesečne trake i
iglice za kontrolu šećera, plus su ukinuli ambulante za dijabetičare po domovima zdravlja pa ni tamo ne možeš bar
jednom nedeljno da proveriš, a krv možeš da kontrolišeš samo jednom godišnje tako da je spasi se ko može..

pa nije to isto ljubavi, ti i ja se ne možemo uspoređivati, ja se malko gušim, malko zaboli i to se istrpi, nije mi glava u pitanju, a ti imaš sasvim drugačiju vrstu problema, a i ja sam matora, mene nije greota da zadesi neki crnjak, a ti si mlada žena i imaš još da cegeljaš do mojih godina i nemoj da se svađaš sa mnom nego vodi računa, si čula :rtfm:

p.s. e moram ovo da ispričam, kad sam završila odem na bus i tamo dođe doktorka iz kućne nege koja je godinama dolazila redovno kod nas, jedno predobro i prenežno i prefino stvorenje, site smo se ispričale, mnogo mi je značila kad je pilica ležala, baš mi drago što sam je videla

- - - - - - - - - -

pa jes strašno, al šta da se radi, zato se ja stalno zezam na moj i njihov račun i sprdam sa mojom doktorkom, zato me i ne gotivi, a mene zabole :mrgreen:
mlada žena al ima neki feler iz prošlosti, kad su pop, učitelj i doktor bili važniji u selu od svega...e pa ovo nije selo, a i nisu više ta vremena, tako da ...ko je šiša :mrgreen:

Jesi li ti prijavljena na Biro? Ako jesi participacije nema, bar ja nigde i za nista ne placam, a i lekara se doduse mora to naglasiti da bi prepisali lek koji je na listi. Oni se malo prave blesavi i ocekuju da je ljude blam da to napomenu. Kod mene nama blama po tom pitanju vec direktno kazem, sto ne iskiristiti sto se moze.
Nadam se draga moja, nadam se :zag:

Afro , samo veruj i veruj, to ima veoma pozitivno dejstvo, na organizam.Samo teraj optimisticki. --::))

Hvala Liki :)
Evo me umorna kao pas, tacno mi ta bolnica izvuce svaki atom snage, syres je cudo.
Uglavnom obavih i to, poslace telegram da me obavestw, da pratim lustu cekanja i da izvadim hormone za stitnu.
Otvorise mi tamo istoriju bolesti, obavih i kod anesteziologa i to je to. A sto mi suze idu same cim udjem tamo, sto ne mogu da se obuzdam i sto placem cim moram da profovorim, to je strasno. Dok se odmaknem od one bilnice je sam relativno normalna, cudo :eek:

Hvala. Videla i procitala, izvinjavam se odgovoricu kad budem mogla da ukljucim komp, sada kuckam sa telefona. Jeste uzasno mi je stresno to mesto, uvek sam izbegavala da prodjem pored te bolnice.

Afro od realnosti se ne moze pobeci, ali se moze uklopiti, a recept je vrlo jednostavan=== moramo da volimo sebe, prvo, pa onda sve ostale.
Znam da je to tesko, jer ljudsko bice ima problem sa gresnoscu, ali uz dobru volju, mnogo moze da se postigne.
Najvaznije je rad na sebi, i niko ne zna , koliko vremena treba potrositi, jer svi smo mi individue za sebe.
Samo hrabro napred, suociti se sa trenutnim stanjem, i resiti ga, ali sebe da ne povredimo, vec da se ohrabrimo, i da kazemo samom sebi, ja to mogu, ja to hocu,
Moras izaci iz stresa, nije jednostavno, ali je moguce.
Srecno, i svako dobro.:ok::bye:

Affro, prihvati to kao realnost, nađi nešto što voliš da te opusti, da ti odvrati misli...neke stvari jednostavno dođu i moramo ih prihvatiti i izboriti se protiv njih.
Evo i ja ću u ponedeljak ponovo na "generalku"...iskreno, umorna sam već od svega i sad samo čekam da sve prođe.
Ne plaši se, biće sve dobro. :zag:
Tu smo i mislimo na tebe. :)
- - - - - - - - - -

Gde bre da idem?! Ma ne pada mi napamet! Kad se završi pa ću da odem :)
Što da idem, kad odma znam šta će da se desi :sad2:

Ne igraj se sa životom, to što ti se dešava nije igra i trpi cijeli organizam...
Raspitaj se dobro o svemu kao što sam ti napisala, rješenje uvijek postoji.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back