BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Uh kako ti zavidim...uzivaj bre za sve pare 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh kako ti zavidim...uzivaj bre za sve pare![]()
ahaaaa e pa onda se srećemo sigurno
što si mi ukrala letovalište![]()
hotel je trebao da nadoknadi štetu,jeste tražili?
dobrodošao nazad muškać![]()
Tamo one chamuge kradu ko lude..bre Petre...sraanje..
A otkud to opet za Prag?
hotel je trebao da nadoknadi štetu,jeste tražili?
dobrodošao nazad muškać![]()
Mozes sa mnom ako zelis, all inclusive
- - - - - - - - - -
Ili putno osiguranje...![]()
E blago meni, ti pocepao tamni Kozel za mene, Likita cepa toceni Mitos za mene, pa ja ne moram nikad nigde da idem ni da pijem vise nikad...![]()
Ја стигао прекјуче из Прага! Било је дивно.
4 ноћи, уживанција. Украдоше другару лаптоп, замислите.
Били у Дрездену, и кад се вратили, ми опељешени. Мени покрали сву козметику, парфеме, слушалице, наочаре за сунце...
То је све због глупих собарица, које су оставиле отворен прозор (соба је на приземљу), док су је сређивале, проветравале.
Ликита, много пољубаца ти шаљем!Уживај за све нас.
Недо![]()
tek sad pogledah pivpo koje stalno pijem ( svetlo, tamna ne volim) i vidim Kozel
Bas mi je drago da si video i Drezden![]()
Bas mi je drago da si video i Drezden
- - - - - - - - - -
tek sad pogledah pivpo koje stalno pijem ( svetlo, tamna ne volim) i vidim Kozel![]()
По други пут! Изнова сам одушевљен његовом лепотом!![]()
Следећа станица ми је, здравље Боже, Берлин!
- - - - - - - - - -
Ма, може и светло.
Ово тамно има баш неки питак укус, прија, клизи низ грло...![]()
Bila sam i ja u Drezdenu kad sam isla u Prag pre neku godinu, isli smo u soping, lep je skoro kao i Prag, sve sam pare skrsila tamo,jbg..
- - - - - - - - - -
Cuti bre !! Ne merachi !!![]()
Ej, ja sam dovukljala tri torbe putne,hahaha, i veruj mi da sam vecinu ja popila, navikla tamo pa kod kuce nikako da odviknem
- - - - - - - - - -
Mozda ti banem nocas na jedno ladno![]()
Berlin bi bila za tebe stvarno prava stvar.По други пут! Изнова сам одушевљен његовом лепотом!![]()
Следећа станица ми је, здравље Боже, Берлин!
- - - - - - - - - -
Ма, може и светло.
Ово тамно има баш неки питак укус, прија, клизи низ грло...![]()
Berlin bi bila za tebe stvarno prava stvar.
Berlin je danas Meka za mlade ljude, tamo dolaze i Kurte i Murte iz celog sveta, ali uglavnom tvoje vrshnjakinje i vrshnjaci.
I stvarno sam zadivljena tvojom voljom i zeljom da putujes i upoznajes ovaj vrli, lep svet
I ja sam oduvek bila takva, takva sam i ostala. Zelja za putovanjima najlepsa je osobina koja coveka krasi.
@Britney
Drezden je nekada bio , aj da kazem glavi grad Nemacke ( ondasnje) sto se tice umetnosti, bogatstva samog grada, kasnije je nekako
pao u zaborav, u WWII je bombardovan do poslednje kuce, ali je sada ponovo zasijao u svom starom sjaju i lepoti.
Berlin je druga prica, relativno nov grad, ali je danas zaista kulturni centar Evrope, a i Meka koja privlaci mlade ljude.
Ovo tamno pivo stvarno ne volim, pijem ga zimi kad jedem sarme ili podvarak![]()