onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја стигао прекјуче из Прага! Било је дивно. :mrgreen:

4 ноћи, уживанција. Украдоше другару лаптоп, замислите. :roll:
Били у Дрездену, и кад се вратили, ми опељешени. Мени покрали сву козметику, парфеме, слушалице, наочаре за сунце...

То је све због глупих собарица, које су оставиле отворен прозор (соба је на приземљу), док су је сређивале, проветравале.

Ликита, много пољубаца ти шаљем! ;) Уживај за све нас.

Недо :heart:

Tamo one chamuge kradu ko lude..bre Petre...sraanje..
A otkud to opet za Prag?

Гори су Цигани од нас.
Па ето, није ми се ишло на море, а опет сам хтео да путујем негде.
Аранжмани за Италију, који су се мени допали су били повећи атак на мој буџет... ;)

hotel je trebao da nadoknadi štetu,jeste tražili?
dobrodošao nazad muškać :)

Ма јок, они перу руке, не можемо да докажемо да су прозори били затворени када смо изашли из собе.
Камере, немају наравно, јер није баш неки хотел...

Сада је другар писао захтев за рефундацију штете агенцији, која ће исти проследити хотелу, али...сумњам да ће било шта надокнадити. :)

Али, зато се напих тамног Козела за све паре. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Mozes sa mnom ako zelis, all inclusive ;)

- - - - - - - - - -

Ili putno osiguranje...:think:

Путно осигурање имам, али само здравствено...осигурање имовине нико не узима, сви рачунају да одседају у осигураном хотелу...

Ја стигао прекјуче из Прага! Било је дивно. :mrgreen:

4 ноћи, уживанција. Украдоше другару лаптоп, замислите. :roll:
Били у Дрездену, и кад се вратили, ми опељешени. Мени покрали сву козметику, парфеме, слушалице, наочаре за сунце...

То је све због глупих собарица, које су оставиле отворен прозор (соба је на приземљу), док су је сређивале, проветравале.

Ликита, много пољубаца ти шаљем! ;) Уживај за све нас.

Недо :heart:

Bas mi je drago da si video i Drezden:)

- - - - - - - - - -

tek sad pogledah pivpo koje stalno pijem ( svetlo, tamna ne volim) i vidim Kozel:)

По други пут! Изнова сам одушевљен његовом лепотом! ;)

Следећа станица ми је, здравље Боже, Берлин! :)

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

tek sad pogledah pivpo koje stalno pijem ( svetlo, tamna ne volim) i vidim Kozel:)

Ма, може и светло.
Ово тамно има баш неки питак укус, прија, клизи низ грло... ;)

Bila sam i ja u Drezdenu kad sam isla u Prag pre neku godinu, isli smo u soping, lep je skoro kao i Prag, sve sam pare skrsila tamo,jbg..:mrgreen:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ма, може и светло.

Cuti bre !! Ne merachi !!:evil:

- - - - - - - - - -

Ма, може и светло.
Berlin bi bila za tebe stvarno prava stvar.

Berlin je danas Meka za mlade ljude, tamo dolaze i Kurte i Murte iz celog sveta, ali uglavnom tvoje vrshnjakinje i vrshnjaci.
I stvarno sam zadivljena tvojom voljom i zeljom da putujes i upoznajes ovaj vrli, lep svet:worth:
I ja sam oduvek bila takva, takva sam i ostala. Zelja za putovanjima najlepsa je osobina koja coveka krasi.

@Britney

Drezden je nekada bio , aj da kazem glavi grad Nemacke ( ondasnje) sto se tice umetnosti, bogatstva samog grada, kasnije je nekako
pao u zaborav, u WWII je bombardovan do poslednje kuce, ali je sada ponovo zasijao u svom starom sjaju i lepoti.

Berlin je druga prica, relativno nov grad, ali je danas zaista kulturni centar Evrope, a i Meka koja privlaci mlade ljude.

Ovo tamno pivo stvarno ne volim, pijem ga zimi kad jedem sarme ili podvarak:D

Poslednja izmena:
Berlin bi bila za tebe stvarno prava stvar.

Berlin je danas Meka za mlade ljude, tamo dolaze i Kurte i Murte iz celog sveta, ali uglavnom tvoje vrshnjakinje i vrshnjaci.
I stvarno sam zadivljena tvojom voljom i zeljom da putujes i upoznajes ovaj vrli, lep svet:worth:
I ja sam oduvek bila takva, takva sam i ostala. Zelja za putovanjima najlepsa je osobina koja coveka krasi.

@Britney

Drezden je nekada bio , aj da kazem glavi grad Nemacke ( ondasnje) sto se tice umetnosti, bogatstva samog grada, kasnije je nekako
pao u zaborav, u WWII je bombardovan do poslednje kuce, ali je sada ponovo zasijao u svom starom sjaju i lepoti.

Berlin je druga prica, relativno nov grad, ali je danas zaista kulturni centar Evrope, a i Meka koja privlaci mlade ljude.

Ovo tamno pivo stvarno ne volim, pijem ga zimi kad jedem sarme ili podvarak:D

За ову годину - готово. ;) После Будимпеште и ове сада туре, остадох декинтиран! :)

Видим да на факсу стално организују неке екскурзије, па ако све лепо крене, и очистим до септембра годину, одох! :mrgreen:

Путовао бих стално, да ми време и финансије допуштају. ;)

Pozdrav svima, svratila sam da vas apdejtujem malo. :mrgreen:

Jutros je bila kućna nega, kontrola zbog upale pluća.. Mama manje kašlje, uglavnom samo iskašljava, čini mi se da će antibiotik da odradi svoje... Još pet dana dok popije i drugu kutiju. Dobila je injekciju furosemida zbog otoka, pretpostavljam da će tek sutra možda biti nekog efekta. I recepte za Ferrum, Furosemid i Verapamil. Počeli smo sa gvožđem pa da vidimo... Trebalo je to pokušati još odavno, ali je mama slušala svoju doktorku koja nije bila za to. Znate već... Mama. :mrgreen:
U petak će doći laborant da joj izvadi krv, ponedeljak opet kontrola.
Ona uglavnom spava, strašno je iscrpljena, limfedem se širi pa sve teže i hoda po malo. :neutral:
Sve vas pozdravlja i puno voli :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back