onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rayela, i nolvadex je to isto,pijem ga 4 god.
Bobo, a zašto su ti zamenili lek? I ponovo ce te docrtati jer ce se to dotle ízbrisati,tako su i mene šarali ko bojanku :p

Nije direktna paralela........tamoxifen i nolvadex jesu,ali arimediks nije! I nismo ga mogli nabaviti ovih dana,kao istekla mu registracija.............a ide preko fonda,a skuuup je da ga pacijent sam kupuje,bar kod nas!

Zvala Lilika. Nije dobro, pije po šest trodona dnevno, jedan je drži dva sata. Noge su joj strašan problem, i malo ako sedne ili hoda nenormalno otiču da ima utisak da će koža da joj pukne. Kašlje kao da ima tuberkulozu, to je strašno... kap da joj se pluća cepaju.. nema šta nisu probale i za noge ali ništa ne pomaže. Bolovi postaju jači iz dana u dan... Olivera je tu još neki dan, i onda kad ode Lili će u bolnicu da primi transfuziju. Davala je urin na analizu i on je loš ima neku bakteriju, bolničku.
Žali se što je niko ne zove :-) i telefon joj nije radio nekoliko dana. Ne jede. Nema apetit uopšte. Danas je za ceo dan pojela dve kašike supe. I tako... ne valja... Lepotica moja... [emoji813]:e kad bi joj bilo bolje :-) da opet svraća ovde, hrani sandžame i neguje komšijski krastavac...

Драгана је јунак!
Остала сам без текста након једног нашег разговора у периоду кад смо ишле код Николића да се договарамо око операције.
Снагу коју та жена носи у себи је мени фасцинантна.
На њеном месту поклекла бих 100 пута.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back