onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mnogo je prepreka ,uz svo lecenje i ono sto ono nosi,Dragana morala da prebrodi,
retki su ljudi koji to mogu tako da nose i ostanu zdrave pameti,zato je ona ovde
simbol zivota,snage,ljudskosti i zato svi toliko brinemo,svaki pomak na bolje je
jos jedna njena pobeda....samo ti teraj tim putem,vidis da deluje,nju ne slusaj,
a mi saljemo pozitivnu energiju,a i poneku pretnju,tek da se nadje tu negde ako zatreba :heart:
#
Ti, i ne samo ti, mnogo si upucenija od mene u njenu junacku borbu sa birokratijom, mozda nam je i zato svima ovako
prirasla za srce u dushu.
Nikada necu zaboraviti njeno zezanje posle nekih teskih operacija kada bi nas svako poslao u tri PM, a ona je pricala o sladoledu
koji joj se jede.
Jako je vazno da ne posustaje duhom, a jos jednom da svi pozelimo i Seki i strpljenje, ljubav i da joj odamo postovanje
za njenu nesebicnost ( jes da zvuci pateticno, ali je od srca)

Gagili je posla u snove,kisno vece..cudno neko ljeto bas..ali dobro..njoj vise odgovara ovako nevruce vrijeme..nadam se da je kasalj nece gnjaviti previse pa da ce i uspiti spavati..a ne vilenjaciti citavu noc kao proslu...malo sam je izmorila popodne,drzala je budnom da ne dremucka citav dan,pa nocu da setka..kao male bebe treba tretman:D..sve u svemu nekako malo bolje prosao dan..valjda i ona mirnija psihicki kad zna da je ipak neki red ceka i nakon sto ja odem..a drage moje ma ne trebaju rijeci hvale i ne znam cega meni za ovo ista sto uradim za nju...volila bih da mogu puno vise,bilo sto samo da ona bude bolje i ne klone duhom...jer dok joj je duh bio jak i volja nije bilo toga nemoguceg za nju...zato smo mi tu..dragi ljudi i prijatelji da joj pomognemo ,svatko na svoj nacin...svi mi kad tad u zivotu trebamo neciju toplu sigurnu ruku da nas pridrzi kad mi nemamo snage za dalje..kad tonemo..nekog da nas zaustavi u tom trenutku...zadrzi i da snage za nove dane..
slatke mirne snove vam saljem i laka vam noc bila!!!

Drage moje evo i mene da vam se javim sa zdravstvenim biltenom;)..malo bila turbolentna ova dva dana pa nestizah nesto..smorila me administracija i GSP,,naputovah se ja ..u najmanju ruku vremenski kao daasam svaki dan isla u Nis i nazad...mi iz manjih gradova se nesto odvikli od velegrada :zper:Ali kad ima nekih rezultata..ajde dobro je sve onda...ajmo redom...Draganu sam uspila prebaciti u dom zdravlja novi beograd,uz puno muka i malo veza...eto uspili smo irena i ja...sredila sam svu papirologiju za kucnu njegu da joj dolazi kad ustreba na bezanijskoj kosi...pa sada sa ovim ili onim tumacenjima njihovim nema ko sto da mudruje vise...danas joj odnila urin i urinokulturu na analizu...vidjecemo sto ima...danas popodne bile u zemunskoj bolnici na pregledu kod kardiologa...i ne valja to nista..srecom uradjen je komplet internisticki pregled..ekg...krv joj izvadjena..bila i pataloginja da je pregleda...dobila je infuziju i lijek protiv astme njene sto je ugusi..kisika malo da prodise..Gaga nam je bila fly robin fly up to sky...trebali smo maznuti koju bocicu da uziva i kod kuce ccc...epilog glasi..hemoglobin uzasno nizak 79 samo,primice je u bolnicu drugi tjedan kad bude bilo mjesta na onkologiji da joj daju krv i malo oporave..usput ce joj napraviti uzv..dr smatra da je taj ogroman trbuh ipak tumorska masa koja pritiska sve organe ,ali i limfne zlijezde,pa ne moze limfa da cirkulira normalno..otud i ta enormna otecenost nogu..sada do kukova..strasno..ako je uzrok to..dijuretici ne pomazu..eto..znamo malo vise nego prije...da je dobro nije dobro...ali barem ima netko da prati stanje njeno...sada ce biti ta dr sa onkologije iz bolnice zemunske..do danas nije bio nitko...vitalno nista ugrozeno...puls 140 uzrok isto nedostatak kisika,pa sce mora dvostruko vise da radi...a gagili dobro sve u svemu...prezivila i taj pohod..istina bili su divni prema njoj u bolnici,pored puste guzve odmah sam je ugurala na obradu..2 sata bila unutra..mi vani kidali zivce sto joj rade...sta reci dragi moji...kako oni kazu ocekivano sve za njenu bolest...eto samo da je malo ojacamo..ali kako tu krv poboljstati kad krvari svaki dan i kroz urin i stolicu..nego ovako povremenim transfuzijama,pa dok traje i pomaze...
ljubim vas sve i Dragana vas sve puno pozdravlja...to je rekla prije nego sam je uljulkala u snove i smjestila u krevet kao bebu...u restoranu preko puta nas ziva muzika..covjeka netko slagao da imao sluha ajme meni...a reportoar tek...kao mjesano meso..sasa matic,pa odmah giboni hahah..ali sve u istom ritmu..a barem ce bolje spavati:D

O ebo ga otac :evil:
Kako si mi ti Gagi? :cmok2:
Ja 19. imam mamografiju, pa ultrazvuk abdomena, pa ultrazvuk kod giske, rentgen pluca, tumor marker...
U septembru mi je kontrola ona sestomesecna kod onkologa...tako, potrosicu godisnji odmor na to, sjajno :mrgreen:

Pa eto,nije loše..............došla sa posla,pa ručkić na brzinu,čorba od vrganja i pileća jetrica dinstana.......
Ja sve spremno imam za kontrolu samo čekam profu da dođe,a kad će :ceka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back