Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
#mnogo je prepreka ,uz svo lecenje i ono sto ono nosi,Dragana morala da prebrodi,
retki su ljudi koji to mogu tako da nose i ostanu zdrave pameti,zato je ona ovde
simbol zivota,snage,ljudskosti i zato svi toliko brinemo,svaki pomak na bolje je
jos jedna njena pobeda....samo ti teraj tim putem,vidis da deluje,nju ne slusaj,
a mi saljemo pozitivnu energiju,a i poneku pretnju,tek da se nadje tu negde ako zatreba![]()
Ti, i ne samo ti, mnogo si upucenija od mene u njenu junacku borbu sa birokratijom, mozda nam je i zato svima ovako
prirasla za srce u dushu.
Nikada necu zaboraviti njeno zezanje posle nekih teskih operacija kada bi nas svako poslao u tri PM, a ona je pricala o sladoledu
koji joj se jede.
Jako je vazno da ne posustaje duhom, a jos jednom da svi pozelimo i Seki i strpljenje, ljubav i da joj odamo postovanje
za njenu nesebicnost ( jes da zvuci pateticno, ali je od srca)

Kako su nase drage sestre? Da li se neko cuo sa Bobom?
Ali kad ima nekih rezultata..ajde dobro je sve onda...ajmo redom...Draganu sam uspila prebaciti u dom zdravlja novi beograd,uz puno muka i malo veza...eto uspili smo irena i ja...sredila sam svu papirologiju za kucnu njegu da joj dolazi kad ustreba na bezanijskoj kosi...pa sada sa ovim ili onim tumacenjima njihovim nema ko sto da mudruje vise...danas joj odnila urin i urinokulturu na analizu...vidjecemo sto ima...danas popodne bile u zemunskoj bolnici na pregledu kod kardiologa...i ne valja to nista..srecom uradjen je komplet internisticki pregled..ekg...krv joj izvadjena..bila i pataloginja da je pregleda...dobila je infuziju i lijek protiv astme njene sto je ugusi..kisika malo da prodise..Gaga nam je bila fly robin fly up to sky...trebali smo maznuti koju bocicu da uziva i kod kuce ccc...epilog glasi..hemoglobin uzasno nizak 79 samo,primice je u bolnicu drugi tjedan kad bude bilo mjesta na onkologiji da joj daju krv i malo oporave..usput ce joj napraviti uzv..dr smatra da je taj ogroman trbuh ipak tumorska masa koja pritiska sve organe ,ali i limfne zlijezde,pa ne moze limfa da cirkulira normalno..otud i ta enormna otecenost nogu..sada do kukova..strasno..ako je uzrok to..dijuretici ne pomazu..eto..znamo malo vise nego prije...da je dobro nije dobro...ali barem ima netko da prati stanje njeno...sada ce biti ta dr sa onkologije iz bolnice zemunske..do danas nije bio nitko...vitalno nista ugrozeno...puls 140 uzrok isto nedostatak kisika,pa sce mora dvostruko vise da radi...a gagili dobro sve u svemu...prezivila i taj pohod..istina bili su divni prema njoj u bolnici,pored puste guzve odmah sam je ugurala na obradu..2 sata bila unutra..mi vani kidali zivce sto joj rade...sta reci dragi moji...kako oni kazu ocekivano sve za njenu bolest...eto samo da je malo ojacamo..ali kako tu krv poboljstati kad krvari svaki dan i kroz urin i stolicu..nego ovako povremenim transfuzijama,pa dok traje i pomaze...

Verovatno si na ovaj mislila jel da?