onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćaooooooooooo cure ... evo da vas i ja sve pozdravim !!!
Klinci se danas raspustili i ja se radujem valjda više od njih ...
U ponedeljak se vraćam na posao posle sedam meseci zabušavanja i baš mi je nešto neobično ... Nervira me što mi kosa još nije dovoljno porasla da bih mogla da šetam bez perike a po ovim vrućinama kao da imam šubaru na glavi. Jedva čekam da je zafrljačim negde i više je nikad ne vidim.

Ćaooooooooooo cure ... evo da vas i ja sve pozdravim !!!
Klinci se danas raspustili i ja se radujem valjda više od njih ...
U ponedeljak se vraćam na posao posle sedam meseci zabušavanja i baš mi je nešto neobično ... Nervira me što mi kosa još nije dovoljno porasla da bih mogla da šetam bez perike a po ovim vrućinama kao da imam šubaru na glavi. Jedva čekam da je zafrljačim negde i više je nikad ne vidim.

možda malo kapi koprive ili čajem od iste da ispiraš kosu posle pranja,malo ojača koren i ubrza malkice rast,a i kosa bude lepša
nek je srećan početak rada,ma bolje to nego ovo do sada,vraćaš se normalnom životu :)

'bar dan :)
to i mene zanima,šta je mislila s tim?
kako podnosiš zračenje Bobo?
malo je poteže održati leukocite i hemoglobin sa tim duplim napadom odjednom
Nisam imala nikakvih tegoba u toku zracenja.To je bilo samo cetiri puta.Sad cu da udarim po vitaminima da se spremim za sledecu terapiju.Liki me podsetila sta sve treba sad da radim i evo od jutros pocinjem.Liki:heart:

Zna li neko ,ako se zraci dojka i aksila ,mora li da se lezi u bolnici?Meni su napisali da posle terapije imam zracenje u bolnickim uslovima.Mozda zato sto nisam iz Bg?Ja sam spremna i da putujem svki dan,samo da ne lezim u bolnici.U to vreme deca ce iznajmiti stan u Bg,pa bih bila sa njima.

Zna li neko ,ako se zraci dojka i aksila ,mora li da se lezi u bolnici?Meni su napisali da posle terapije imam zracenje u bolnickim uslovima.Mozda zato sto nisam iz Bg?Ja sam spremna i da putujem svki dan,samo da ne lezim u bolnici.U to vreme deca ce iznajmiti stan u Bg,pa bih bila sa njima.

ne mora,lepo reče Lijana,samo ako nemaš gde da budeš dok to traje
najbolje je biti van bolnice,ne vidiš i ne čuješ ono što te uznemirava,
a deca su sama po sebi najbolji lek,uz njih će ti biti super
navali na vitamine,ono s medom što Bikica troši i cvekla i milina za ks

i kako prah takođe,naravno razmućen
što se b kompleksa tiče,Bobo doooobro razmisli,
svojevremeno sam ja htela da dajem kvasac razmućen u sokovima,
ali mi je rečeno da se ne igram i nikako to ne radim,hrani ćelije tu,
Likita je u pravu,dobro se setila da ti kaže,C vitamin u ogromnim količinama,
odličan za imunitet i jačanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.