onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ceka se oko dve nedelje , tako bar sada meni rekli , u privatnoj ne znam bas alli ima na vma isto zracenje , ako je vode tu onda nek ide tu , a sto bi ona isla privatno ili negde drugde?
Prvo hvala puno na informaciji. Malo su me sludeli informacijama. Ja sam, znajuci da su ovde sami znalci, ponudila da probam da saznam ono sto je zanima. Radi se o tome da je ona jako uplasena i da bi htela da to pocne sto pre pa je bila spremna na sve opcije pa i privatnu, ukoliko uopste postoji. Ja sam takodje misljenja da kad zapocne u IORS-u treba tamo i da ide na terapije i pojma nemam kako bi na to gledao njen lekar mada su to sve neke poluprivatne varijante. U pitanju je tetka mog muza koja je i sama lekar. U svakom slucaju, jos jednom hvala i jos jednom sve, sve, sve najbolje!!!
P.S. Ja nemam one vase simpaticne smajlije ali vam saljem puno ljubavi.

Prvo hvala puno na informaciji. Malo su me sludeli informacijama. Ja sam, znajuci da su ovde sami znalci, ponudila da probam da saznam ono sto je zanima. Radi se o tome da je ona jako uplasena i da bi htela da to pocne sto pre pa je bila spremna na sve opcije pa i privatnu, ukoliko uopste postoji. Ja sam takodje misljenja da kad zapocne u IORS-u treba tamo i da ide na terapije i pojma nemam kako bi na to gledao njen lekar mada su to sve neke poluprivatne varijante. U pitanju je tetka mog muza koja je i sama lekar. U svakom slucaju, jos jednom hvala i jos jednom sve, sve, sve najbolje!!!
P.S. Ja nemam one vase simpaticne smajlije ali vam saljem puno ljubavi.

Neke godine je u Sr.Kamenici bio pokvaren aparat za zračenje , nisu se ljutili što je moja poznanica
odradila zračenje mislim da je Kladovo u pitanju ... i ona je htela to što pre odraditi,isto je medecinski radnik.

Ako joj zakazu u prihvatljivom roku neka sačeka, ali ako ne , neka se snalazi uz konsultaciju sa docama ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back