onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lili,moras pod hitno da pocnes da buckas ono ulje za kolitis.Moja drugarica je umirala od ulceroznog i bila na dozivotnoj terapiji,pocela da bucka suncokretovo ulje i sad uziva,jede sve zivo i nema nikakvih smetnji.
za otprilike dve nedelje , zvace me

- - - - - - - - - -

ma ajde deset zracenja nije puno , izdrzacemo nekako ja i crevca:zcepanje:

- - - - - - - - - -

a posle lubeniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

- - - - - - - - - -

Ivana,moje saucesce.

1510531_696759877043653_700890817_n.jpg

SREĆAN TI ROĐENDAN LIKITA :cvet::rodjendan:
PUNO ZDRAVLJA, SREĆE, LJUBAVI

Molim Lili i sve koji znaju za sledecu informaciju. Gospodja stara 70 godina treba da pocne terapiju zracenjem u IORS. Radi se o karcinomu grlica materice 2B. Zanima nas da li postoji varijanta da se sa tim pocne sto pre, da li se ta usluga pruza i u nekoj privatnoju ustanovi i da li je IORS kooperativan i blagonaklon prema pacijentima koji idu na zracenje u drugu ustanovu?
Hvala puno i lep pozdrav svima.

Molim Lili i sve koji znaju za sledecu informaciju. Gospodja stara 70 godina treba da pocne terapiju zracenjem u IORS. Radi se o karcinomu grlica materice 2B. Zanima nas da li postoji varijanta da se sa tim pocne sto pre, da li se ta usluga pruza i u nekoj privatnoju ustanovi i da li je IORS kooperativan i blagonaklon prema pacijentima koji idu na zracenje u drugu ustanovu?
Hvala puno i lep pozdrav svima.
ceka se oko dve nedelje , tako bar sada meni rekli , u privatnoj ne znam bas alli ima na vma isto zracenje , ako je vode tu onda nek ide tu , a sto bi ona isla privatno ili negde drugde?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back