lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
ne , ali sam imala potvrdu za voznju , to dobila kad i za zdrastvenu samo nisam izvadila nikako ali juce otisli u tempo pa uradila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

crkla baterija pa sam bila nedostupna ,
bi,la tamo pre pola osam kako mi rekli , dr dosao u pola devet ,
odveo me na simulator , iscrtao , tetovirao
i posle u ambulantu na razgovor , kaze 13 zracenja spoljna po 20 greja , ja onako dodam da mi od proslog kolitis ostao
on se zabezeknuo i cutao 10 min ne zna sta reci ,kaze da se ne smem zraciti i jesam li to rekla na konzilijumu
ja rekoh niko me nije ni pitao za ime a kamoli sta , opet on cuti i razmislja pa kaze pa vama sem zracenja nista nije preostalo vise ali rizik je jer mogu da prestanu creva sa radom pa veca steta nego korist , smanji na 10 zracenja sa naznakom da se zracenje prekida u slucaju nekog problema , i eto zracim se na svoju odgovornost a ne bi trebalo uopste
i tako lep dan sija sunce tra-la-la
- - - - - - - - - -
mala dug ti jezik ce da ga skratim
- - - - - - - - - -
a vala naceka se...![]()

e jel da joj super ravna kosa sad ?Evo rintam..malo udjoh..kod kuce ne mogu zeza me komp.........
Juce sam videla Sofiju u busu, boze dragi koliko je odusevljena tobom (kao u ostalom i svi mi) pa taj humor, ta hrabrost...poyitiva...a jeste, svaka ti cast
mala moja, evo i ovde javno da kazem![]()
niko te klipse ne spominje , zrace celu karlicu tako da od ciljanog zracenja nistaDobro je da te juče nisu primili , ovaj dr je bar bio raspolozen za razgovor
tebi je hirurg ostavio klipse za zračenje ,šta god to značilo , a čovek zna
šta radiybt., jel čita neko te otpusne liste , jel su te klipse od nekog značaja ,
raspitaj se ili kazi kad kreneš sa zračenjem.
Pozdrav devojke![]()
budi jaka i hrabra