BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Obavezno Petre, ako dodjem do tada kuci...radim,nadam se skraceno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Mam a danas bila kod svog onkologa ,odnela nalaz magnetne i Tm.Prezadovoljan je.Nastavlja da prima istu terapiju za nekih 15 dana.Secam se kada je Lili rekla :"Nemoj da padas i sekiras se ...Nije to kraj vec nova borba...Svi smo mi imali svoje uspone i padove"Bas je tako!Kada se mami navratila bolest ja sam bas pala i na pamet su mi dolazile samo najgore stvari...Ali.....Hvala Lili.
Pisemo se.Puno srece svima.
Kako je lepo kad se ne radi
Kako ste svi? Lili kako bešika?Dobro vece drugari....Biki i Petre hvala za vatromet.....Vidim da ste mi svi uglavnom dobro.....Jedino malo fale pare ali bice i toga.Mam a danas bila kod svog onkologa ,odnela nalaz magnetne i Tm.Prezadovoljan je.Nastavlja da prima istu terapiju za nekih 15 dana.Secam se kada je Lili rekla :"Nemoj da padas i sekiras se ...Nije to kraj vec nova borba...Svi smo mi imali svoje uspone i padove"Bas je tako!Kada se mami navratila bolest ja sam bas pala i na pamet su mi dolazile samo najgore stvari...Ali.....Hvala Lili.
Pisemo se.Puno srece svima.
Dobro večeKako je lepo kad se ne radi
Kako ste svi? Lili kako bešika?

Veče svima!
Jesu li gotove pripreme![]()

Vece Gago.
Privode se kraju.
Kako si ti?
Sta ces na Novu!?![]()

A to jeste...bas cudno kad nema snega...
Pa lepo,malo veselja..![]()
Uh, bila u Tempu, napravila rusku salatu, pocela da pravim cupavce, sutra cu sarmu,nema sanse veceras....
Dobro vece![]()

Evo Gagice sela malo al mi dete doslo i ne zna da nadje u rodjenom frizideru ono sto trazi,
opet ustajem, pa sad zavrsila i masina, moram da povadim taj ves da se susi nocas,
a da pocnem i kolace da pravim, sutra radim pa cim dodjem moram tu sarmu da muljam a mrzi meeeeeeee.....
Kako si mi ti, cujem bice kafic sutra. bravo![]()

Lepo, ma uzivajte bre dok ste mladi i dok imate vremena i energije, i ja sam tako non stop, sad me mrzi
da idem bilo gde kad se dovukljam kuci ...polumrtva
Lepo mi se provedi i udri brigu na veselje![]()
Dobro vece i od mene
Ja sad dosla iz Tempa auu nedaj boze nikom koja je guzva i haos,svi nervozni.
Biki ti si vredna bar si pocela da spremas,ja jos nista a imam posla koliko hoces i sve me to sutra ceka ,jos ovi slepci iz firme mog muza tek sutra ce dati vaucere za paketice kako i kada cu sve da stignem ne znam.
Sada treba da pocnem bar nesto a vec sam mrtva umorna![]()

nije irena nego lili ,
pa juce isla kod ginekologa nekako mi obezbedila oramorf kapi preko kucne nege celu bocicu , pa too pijem ali ne izdrzi ni dva sata pa opet bol , ona kaze da to ne boli besika , tako da opet se vracamo na metastaze , ja uglavnom spavam slogirana od morfijuma ,
vidim svi pravite nesto a ja nisam u stanju ni sedeti , uzas , u svakom slucaju zelim vam srecnu novu godinu , odmorite se i lepo provedite i jedite sve odreda pa od pon dijeta , ljubim vas sve