onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece drugari....Biki i Petre hvala za vatromet.....Vidim da ste mi svi uglavnom dobro.....Jedino malo fale pare ali bice i togaz:) .Mam a danas bila kod svog onkologa ,odnela nalaz magnetne i Tm.Prezadovoljan je.Nastavlja da prima istu terapiju za nekih 15 dana.Secam se kada je Lili rekla :"Nemoj da padas i sekiras se ...Nije to kraj vec nova borba...Svi smo mi imali svoje uspone i padove"Bas je tako!Kada se mami navratila bolest ja sam bas pala i na pamet su mi dolazile samo najgore stvari...Ali.....Hvala Lili.:zskace:Pisemo se.Puno srece svima.

Dobro vece drugari....Biki i Petre hvala za vatromet.....Vidim da ste mi svi uglavnom dobro.....Jedino malo fale pare ali bice i togaz:) .Mam a danas bila kod svog onkologa ,odnela nalaz magnetne i Tm.Prezadovoljan je.Nastavlja da prima istu terapiju za nekih 15 dana.Secam se kada je Lili rekla :"Nemoj da padas i sekiras se ...Nije to kraj vec nova borba...Svi smo mi imali svoje uspone i padove"Bas je tako!Kada se mami navratila bolest ja sam bas pala i na pamet su mi dolazile samo najgore stvari...Ali.....Hvala Lili.:zskace:Pisemo se.Puno srece svima.

:super:

Pozz draga!

- - - - - - - - - -

Dobro veče :) Kako je lepo kad se ne radi :whistling: Kako ste svi? Lili kako bešika?

Dobro vece draga Likita!
Ja sam super. Bio u naselju! :lol:

Sad malo da odmaram na netu! :mrgreen:

Evo Gagice sela malo al mi dete doslo i ne zna da nadje u rodjenom frizideru ono sto trazi,
opet ustajem, pa sad zavrsila i masina, moram da povadim taj ves da se susi nocas,
a da pocnem i kolace da pravim, sutra radim pa cim dodjem moram tu sarmu da muljam a mrzi meeeeeeee.....
Kako si mi ti, cujem bice kafic sutra. bravo :konfete:

Evo Gagice sela malo al mi dete doslo i ne zna da nadje u rodjenom frizideru ono sto trazi,
opet ustajem, pa sad zavrsila i masina, moram da povadim taj ves da se susi nocas,
a da pocnem i kolace da pravim, sutra radim pa cim dodjem moram tu sarmu da muljam a mrzi meeeeeeee.....
Kako si mi ti, cujem bice kafic sutra. bravo :konfete:

I ja sam sad veš okačila da mi se suši preko noći.............sutra ću tortu da pravim sad ne mogu ni da stojim a kamoli da je pravim,a kod mame će večerica :manikir:
Da biće društvance sutra veče :konfete:

Dobro vece i od mene :)
Ja sad dosla iz Tempa auu nedaj boze nikom koja je guzva i haos,svi nervozni.
Biki ti si vredna bar si pocela da spremas,ja jos nista a imam posla koliko hoces i sve me to sutra ceka ,jos ovi slepci iz firme mog muza tek sutra ce dati vaucere za paketice kako i kada cu sve da stignem ne znam.
Sada treba da pocnem bar nesto a vec sam mrtva umorna :o

Dobro vece i od mene :)
Ja sad dosla iz Tempa auu nedaj boze nikom koja je guzva i haos,svi nervozni.
Biki ti si vredna bar si pocela da spremas,ja jos nista a imam posla koliko hoces i sve me to sutra ceka ,jos ovi slepci iz firme mog muza tek sutra ce dati vaucere za paketice kako i kada cu sve da stignem ne znam.
Sada treba da pocnem bar nesto a vec sam mrtva umorna :o

Ćao Ivana! Samo polako, pa koliko stigneš :kiss:

Ja sam nabavku u Tempu obavila u četvrtak. Bez gužve, natenane, išla po sočiva u Zemun, pa u povratku. Još mi muž rekao da mora da je gužva da ćemo poludeti, a ja sam znala da nije. Građani vole te kupovine u poslednji čas, mi sa sela sve ranije...:)

Šapice, vanilice i moskva šnit sam napravila. I četiri torte za sutrašnju isporuku. Sutra ću da napravim slanu tortu sa rozen korama, i još nešto, nisam smislila šta, a sveki će da zavije sarmu. Grickalice i sokove smo kupili, sutra idem na jedan rođendan, i kada se vratim - žurka može da počne.

nije irena nego lili ,
pa juce isla kod ginekologa nekako mi obezbedila oramorf kapi preko kucne nege celu bocicu , pa too pijem ali ne izdrzi ni dva sata pa opet bol , ona kaze da to ne boli besika , tako da opet se vracamo na metastaze , ja uglavnom spavam slogirana od morfijuma ,
vidim svi pravite nesto a ja nisam u stanju ni sedeti , uzas , u svakom slucaju zelim vam srecnu novu godinu , odmorite se i lepo provedite i jedite sve odreda pa od pon dijeta , ljubim vas sve

nije irena nego lili ,
pa juce isla kod ginekologa nekako mi obezbedila oramorf kapi preko kucne nege celu bocicu , pa too pijem ali ne izdrzi ni dva sata pa opet bol , ona kaze da to ne boli besika , tako da opet se vracamo na metastaze , ja uglavnom spavam slogirana od morfijuma ,
vidim svi pravite nesto a ja nisam u stanju ni sedeti , uzas , u svakom slucaju zelim vam srecnu novu godinu , odmorite se i lepo provedite i jedite sve odreda pa od pon dijeta , ljubim vas sve

Lilika draga :heart:
Traži da uradiš opet snimanja,zašto napamet govoriti.................najlakše je njima reći da je metastaza z:((

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back