onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Поздрав,Дина! :)
Овде је без обзира на болест друштванце весело,а и кад није,ми се међусобно тешимо,ако треба и заједно тугујемо,плачемо.
Све нас је упознала тешка болест,нас или наших ближњих,тако да те сигурно разумемо!
Јако ми је жао због маме,заиста је тешко прихватити да нам бесповратно одлази неко кога волимо. Остаје да се од те особе лепо опростимо и учинимо све што је у нашој моћи да јој олакшамо тај период терминалне манифестације болести,која је веома тужна,мучна за све.

Добродошла и све најбоље! :)

----------------------------------------------

Добро јутро!

Dobro jutro :D
Jutros mi pobeze bus koji me je cekao kad je video da trcim za njim, kad sam stigla do njega ispao mi telefon iz dzepa,
maska na trotoar, baterija ispod busa...aaaaaaaaa...
i tako, dok sam ja to skupljala po ulici,on je uredno stajao i cekao me, da bi kad sam sklopila telefon,zatvorio vrata ispred mene i otisao !!!
Znaci, covek se smorio,ko veli,, nemam ja ceo dan da te cekam a i kakav si baksuz ispasces mi iz autobusa,,
Tako ja sacekah tu na pocetnoj sledeci i tako...lepo vreme napolju :mrgreen:
Dina, i ja sam ih spijunirala par meseci pa se umuvala lagano ovde, dobro nam dosla :D
Kumo, jedva cekam kafu danas :zper:

- - - - - - - - - -

Nedo, kissic tebi :zag:

Ma smrad od čoveka, bio je direktor na Kosovu, tamo su ga izbacili i sad je ovde direktor, priča se da ima 5-6 svojihprivatnih firmi, i samo one rade
u Beogradu, kako koja stranka dobije na izborima on se priključi. Tako pričaju e sad....

- - - - - - - - - -

Ljudi bre plate ne primaju i ono što primaju to je katastrofa,beda bre, a oni se razmeću sa parama i još krenuli da isključuju struju
sramota

Dobro jutro!
Dina, dobro nam došla, ako ništa drugo dobićeš nesebičnu podršku od svih nas ovde, a uz to i malo smeha, što ćeš priznati nije na odmet :zper:
Lili srećo, jel gotove krempite?

- - - - - - - - - -

Ma smrad od čoveka, bio je direktor na Kosovu, tamo su ga izbacili i sad je ovde direktor, priča se da ima 5-6 svojihprivatnih firmi, i samo one rade
u Beogradu, kako koja stranka dobije na izborima on se priključi. Tako pričaju e sad....

- - - - - - - - - -

Ljudi bre plate ne primaju i ono što primaju to je katastrofa,beda bre, a oni se razmeću sa parama i još krenuli da isključuju struju
sramota

Oduvek bilo i biće. Kažu da je pravda spora ali dostižna.. Iz ovakvih primera vidim istinitost ove tvrdnje :lol:

Pahuljoooooooo :zag:
e šta ljubav napravi od čoveka,pa to je čudo,
samo se skakuće okolo,cmače narod,leprša,ma čudesa :zcepanje:

- - - - - - - - - -

al ste naapale s nezgodne teme,a ja o ljubavi,
al ajd kad ste započele,dokla beše rok da se plati struja?mislim na datum u mesecu,20 ili 21?

Pahuljoooooooo :zag:
e šta ljubav napravi od čoveka,pa to je čudo,
samo se skakuće okolo,cmače narod,leprša,ma čudesa :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ko se zaljubiškao ......jel Bikica.......:D
al ste naapale s nezgodne teme,a ja o ljubavi,
al ajd kad ste započele,dokla beše rok da se plati struja?mislim na datum u mesecu,20 ili 21?

Kod mene traj rok ne vazi, ja nikad ne plaćam na vreme :zcepanje: nego kad ima.....a to je vrlo retko
Ko se zaljubiškao ......jel misliš na Bikicu.......:D
ima moju punu podršku :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back