onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E jeebiga, pa nisam bas staramajka, ja sam mladamajka..to si ti, samo pogresnu titulu nosis...:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Voda pre spavanja Oko 90% srčanih udara događa se rano ujutro, a to se može smanjiti ako popijemo jednu do dve čaše vode, NE vino ili pivo, pre odlaska na počinak.
Znao sam da je voda važna, ali nikad nisam znao da postoje posebna vremena za njeno ispijanje. Jesi li ti?

1 čaša vode nakon buđenja - pomaže da se aktiviraju unutrašnji organi,

1 čaša vode 30 minuta pre obroka - pomaže varenje,

1 čaša vode pre kupanja - pomaže sniženje krvnog pritiska,

1 čaša vode pre odlaska u krevet - izbegava moždani ili srčani udar !

:mrgreen::zcepanje:a ti tako mlada:zper:

O lepoto moja pa ti si tuuuuuu :zskace: :zskace:

- - - - - - - - - -

E jeebiga, pa nisam bas staramajka, ja sam mladamajka..to si ti, samo pogresnu titulu nosis...:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Voda pre spavanja Oko 90% srčanih udara događa se rano ujutro, a to se može smanjiti ako popijemo jednu do dve čaše vode, NE vino ili pivo, pre odlaska na počinak.
Znao sam da je voda važna, ali nikad nisam znao da postoje posebna vremena za njeno ispijanje. Jesi li ti?

1 čaša vode nakon buđenja - pomaže da se aktiviraju unutrašnji organi,

1 čaša vode 30 minuta pre obroka - pomaže varenje,

1 čaša vode pre kupanja - pomaže sniženje krvnog pritiska,

1 čaša vode pre odlaska u krevet - izbegava moždani ili srčani udar !

Idi bre Bikice, pa ja tolku vodu da popijem hodala bi okolo kao bačvu da sam progutala, a da ne pričam kako ne bi izbijala iz wc-a :zcepanje:
Ali činjenica je da treba dosta vode da se pije...

pa terapija ide po protokolu prema vrsti bolesti , pocne od najblaze ili neke odredjene bas za tu bolest , desi se cesto da ne deluje , meni bar jeste ali onda kad je procena menjaju lek,peca je dosao kasno , tesko da hemio moze sad pomoci ali on i ne moze da prima hemio jer je izmucen bio

- - - - - - - - - -

zavisi i koji je rak u pitanju

- - - - - - - - - -

peca je ogromna greska lekara na ultrazvuku kod njega u gradu , i taj bi trebao u zatvor ici

Hvala Lilihip. Mislim da je mucenje , bar u ovom slucaju kod moje majke, odlazak i cekanje na konzilijum. U Nisu te "odrade", samo da te skinu s' vrata. Moj otac je takodje operisao rak pre osam godina, ali nije isao na konzilijum, njegova doktorka onkolog mu je prepisala 12 terapija. Primio to i da kucnem u drvo samo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back