onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uključili joj terapiju, uboli je u prst, tu su našli neku venu koja je dobra.
Te bolove vezuje za jogurt i pecivo, i dr je pogledao rekao da su gasovi i imala je proliv juče. Kaže da opet ima bolove, koji su joj prestali sasvim dok je primala adriu i dr joj je rekao da će posle ove terapije ići na skener pa će videti šta i kako i da li deluje terapija.

Добро да су прошли,вероватно је јогурт учинио своје.
У прст? Добро је да су ту на терминусу нашли вену. ;)

Супер што ће да јој ураде скенер,надам се и дубоко веруем да су се димензије смањиле,и да се гад повлачи.
Мислим да је и сам схватио да са нашом Лиликом нема шале. :ok:

Добро да су се сетили.
Требало би да се позабаве мало том неком тријажом пацијената и те дијагностике.
Мада,и у примарној дијагностици,и овако,је журба свима да се благовремено све одради.

Једино да се набави још скенер апарата.
Скоро су добили 2 магнетне,требало би и скенер неки да падне.
Питам се где су толики спонзори!

Добро да су се сетили.
Требало би да се позабаве мало том неком тријажом пацијената и те дијагностике.
Мада,и у примарној дијагностици,и овако,је журба свима да се благовремено све одради.

Једино да се набави још скенер апарата.
Скоро су добили 2 магнетне,требало би и скенер неки да падне.
Питам се где су толики спонзори!

U nečijem džepu :rotf:

Pre dve nedelje je primao prvi put....vise mu ne daju, bio je 5 dana u bolnici cekajuci drugu
turu terapije, otpustili ga juce kuci, poslao Liliki sms ..pustili me kuci da se lecim sirupom...
Otpisali su ga Gago :(

Samo tako , otpustili ....
Gledala sam 24.10 na HTV emisiju 8.Cat ... tema je ova , pored ostalih gostiju Edo Popović
je izjavio da je posle terapije pušio travku , a nabavio je i ulje . Čovek izgleda super, ide na Velebit ,
Peco , ako čitaš , probaj da nađeš nekog donora iste ... jbt., baš mi zao što ne poznajem nikoga
iz tog miljea ... pa mogli bi smo i njih uključiti u neku akciju , nećemo lovu, nego samo ;)
za Pecu ....
Veče svima

Poslednja izmena:
Lilihip vas sve redom pozdravlja. Teče joj terapija, opet morali da je bockaju i baš je boli , kaže vene joj stradale skroz. Dr je bio jutros, rekao joj da je skener zakazan za 15. novembar i ona ga pitala šta ako ne deluje terapija, dr joj rekao da njeni tumori nisu veliki i da ne vidi razlog zašto se ne bi smanjili i da se nada da terapija ima pozitivno dejstvo i da će biti sve ok. Pita Biklicu jel joj Peca odgovorio.

Драго ми је да је Лилика добро,данас сам,сунце си ебем,прошао 2 пута поред онкологије,и толико сам журио,да нисам имао времена да свратим код Лили,а баш сам хтео да је видим.

Трк по ово,трк по оно...излудех. Али-добих 5! ;)

За Пецу ми је баш жао,бојим се да је то доста узело маха и да је све у вези њега неизвесно. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back