onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zato ti sad naginjes ka Ruskim filmovima....sta su ti geni,covece...
Nije mnogo, izdrzala sam momacki ;)
Lilika malopre bese na krartko na fejsu, kaze bilo joj nesto lose a sad je ok, pitala sam je
sta se desilo,danas je bila super kad sam je videla, kaze nesto je zabolelo jako,al proslo je,
i iskljuci mi se....

Dobro jutro!
Ja se nadam da će se Peca izvući i da je ovo samo jedan loš period naišao. Navijam svim srcem za njegovo ozdravljenje :)
Pojede nas ovaj rak.. Juče se vraćam sa posla, a na ulaznim vratima stoji plakata, umro komšija sa prvog sprata, 58 godina :( Kad se nisam srušila! Skoro sam ga videla, obično se srećemo ujutru kad mi krenemo na posao, a on se vraća. Odem sa Vladom da izjavimo saučešće, pitam šta je bilo, kažu ode čovek za manje od mesec dana! Uzimali uzorak bronhoskopijom, još nije stigao rezultat sa patoligije, on umro! Kažu rak jetre koji se mnogo raširio i zahvatio i pluća.... On pojma nije imao, nego čovek ostavio cigarete i počeo mnogo da kašlje otišo kod lekara i toliko mu beše... Strašno!
Prošle nedelje je umro moj vršnjak od leukemije, verovatno ste čuli za njega, Tomica, stalno su organizovali neke akcije za njega, bio je po svim mogućim novinama i tv stanicama, njegovi su imućni, pa su mu obezbedili lečenje kod dr Basare u Nemačkoj, imao je dve transplantacije koštane srži, 5 godina se borio kao lav, njegovi su bankrotirali od para koje su izdavali na lečenje i taman se sve sredilo, pomislili smo da je u remisiji, kad bolest bukne ponovo.... Strašno..

Dobro jutro!
Ja nisam,juce smo se dopisivali,tj sinoc oko 21h,kaze da je imala jake bolove,ali da jos nije trazila Novalgetol.
Samo da joj nadju dobru venu...bice sve dobro...jaka je ona. :heart:

Ovo za Pecu me je strasno potreslo.
Bez komentara sam. Nadam se da ce,sto Gaga kaze,probati s nekom alternativom.

Meni dolazi veceras baka,jedva cekam da je vidim,nisam je video od maja.
Bas mi nedostaje. Cekam je posle skole na BAS-u. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back