onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bikice vodi računa na koju ruku radiš tetovažu, ja nešto nisam ljubitelj toga :think:

- - - - - - - - - -

Ja htela na levoj lopatici da istetoviram rođendansku tortu sa svećicama. :D Ali sam odustala, jer mi ružno videti na staroj ženi tetovažu, a nadam se da ću ostariti. :zcepanje:

Nego šta ćeš, pa kad budeš šetala unučiće da budeš fensi baka :D

- - - - - - - - - -

Petre :zag:

1377570_1462508327307660_798240001_n.jpg

Na ruci, konkretno na nadlanici

:super: :zag:
Meni ja beš lijepa tetovažica,što kaže Petar,svedena je,ako će biti manja!
Ja nisam isključiva prema tetovažama,ko voli umjereno i sa stilom,što da ne,ali sad neka velike i previše toga,gubi smisao.................ostarićemo pa šta onda :roll:
Dobro jutro svima :heart:

E ovo je katastrofa, ljudi su skroz prolupali, zovem koleginicu iz EDB-a da mi proveri koliko mi je ostalo struje da platim, posto sad račune šalje EPS Snabdevanje, a EDB svoja dugovanja naplaćuje sudskim putem, luda kuća, otkači me ladno i još mi kaže da dođem na šalter da proverim :evil: :histericna::besna:, e sad ovako izdrkana imam da zovem i direktora i sve redom,

E ovo je katastrofa, ljudi su skroz prolupali, zovem koleginicu iz EDB-a da mi proveri koliko mi je ostalo struje da platim, posto sad račune šalje EPS Snabdevanje, a EDB svoja dugovanja naplaćuje sudskim putem, luda kuća, otkači me ladno i još mi kaže da dođem na šalter da proverim :evil: :histericna::besna:, e sad ovako izdrkana imam da zovem i direktora i sve redom,

хаахахах :D

Gde si Brano ... :D

- - - - - - - - - -

Ma završila sam danas preko onog tipa što sam tebe slala, da si me videla kakva sam bila :zcepanje:
posle mi bilo žao kad su je naribali
ja sad cekam da dodju pregledaci i kazu koliko love da platim distribuciji i onda platim i valjda kraj , nneki rasa stamenic kod njega moj predmet

- - - - - - - - - -

a nek su je ribali , pa sta se pravi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back