- Poruka
- 684
ma mala su slova, sta vam je bre...na sredinu izmedju sake i lakta
- - - - - - - - - -
ucio je od najboljih
![]()
Upravo tako.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma mala su slova, sta vam je bre...na sredinu izmedju sake i lakta
- - - - - - - - - -
ucio je od najboljih
![]()
i vodi računa da koristi sterilan nov pribor,da ne zakačiš neku infekciju tipa hepatit,hiv i tako to
Skinula sam film, odoh da gledam, kissic
vidoh tu sliku , ali zar nije lepse nesto bre sexy
Ja htela na levoj lopatici da istetoviram rođendansku tortu sa svećicama.Ali sam odustala, jer mi ružno videti na staroj ženi tetovažu, a nadam se da ću ostariti.
![]()
![]()
Na ruci, konkretno na nadlanici
Samo da vam kažem da turistička agencija Cosmopoliten organizuje svake subote posetu Stanišićima, cena 990,00 din, kreće se u 8.00 h i uveče se vraćamo
znači svake subote, mogli bi nekako da se organizujemo![]()
E ovo je katastrofa, ljudi su skroz prolupali, zovem koleginicu iz EDB-a da mi proveri koliko mi je ostalo struje da platim, posto sad račune šalje EPS Snabdevanje, a EDB svoja dugovanja naplaćuje sudskim putem, luda kuća, otkači me ladno i još mi kaže da dođem na šalter da proverim![]()
, e sad ovako izdrkana imam da zovem i direktora i sve redom,
хаахахах![]()
brana ce to da ti sredi
ja sad cekam da dodju pregledaci i kazu koliko love da platim distribuciji i onda platim i valjda kraj , nneki rasa stamenic kod njega moj predmetGde si Brano ...
- - - - - - - - - -
Ma završila sam danas preko onog tipa što sam tebe slala, da si me videla kakva sam bila
posle mi bilo žao kad su je naribali