onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam dosla od njega, ostade kuci, sutra ce kod svog lekara, kaze bolje mu je malo a i meni se cini da jeste..pa sta cu, kako god hoce.
A juce i danas u nekoj trci bez prestanka, nadam se da mi vise niko nece doci, sutra se radi...
Vreme ubija, kisa, sunce, grmljavina, kisa, sunce, grmljavina....ne mogu ko covek napolje..:besna:
Sad cu da opeglam moju kosicu koju konacno oprah :D

Sad sam dosla od njega, ostade kuci, sutra ce kod svog lekara, kaze bolje mu je malo a i meni se cini da jeste..pa sta cu, kako god hoce.
A juce i danas u nekoj trci bez prestanka, nadam se da mi vise niko nece doci, sutra se radi...
Vreme ubija, kisa, sunce, grmljavina, kisa, sunce, grmljavina....ne mogu ko covek napolje..:besna:
Sad cu da opeglam moju kosicu koju konacno oprah :D

Dobro da mu je bolje,ja pecem palacinke pošto se svima jedu,a svi bi kur*u rebra slomili samo da se ne maknu. Ljubim vas sve

Sent from my Blade III using Forum Krstarice mobile app

Joj, tako se meni sve srušilo na glavu. Napiše mi starije dete na fejsu kako razmišlja da napusti fakultet. :sad2: Nije dočekao ni junski ispitni rok. Šta vredi da ga ubeđujem, ne mogu ja učiti umesto njega.

Baš mi je teško, i tako sam tužna zbog njega, ali ko mene pita...

A šta kaže da je razlog napuštanja fakulteta?

- - - - - - - - - -

Mi tu ne mozemo nista na zalost, ni ovaj moj nece za sad nista...kao pauzirace ovu godinu pa ce videte, ali
ja znam da od tog posla nema nista, cim dobije prvu platu negde preko leta zaboravice na skolu definitivno...:(

To sigurno.. Povuče ih novac i onda lakomisleno prigrle to i ćao školo! I Duško zato nije završio fakultet... Sad se setio pod stare dane..

Ma meni je užasno to što on pristaje na to da radi negde za 200€, što tako lako odustaje, što ne ume da iskoristi šansu koja mu je pružena.

On je na upisu bio 110 ispod crte. :eek: A nije želeo da studira ništa drugo, samo to. I kao da ga neko od gore pogledao, proširio listu za 40 imena, i on 110. upao među tih 40.

apsolutno je ok,taman na vreme da i oni nađu drugog stanara,
kad se malo vrati u kolotečinu kućnog života,možda se i predomisli,
ma mučeni roditelji,ako insistiraš ne valja,ako ćutiš ne valja,kako
god okrene živ se čovek pojede,nek je samo živ i zdrav,nikad nije kasno
za učenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back