- Poruka
- 6.981
Ја цео дан у јуришу... ишао у теретану,после ишао на бадминтон са другарицом,учио нисам ништа...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, valja malo i da se rasteretis od ucenja, red sporta- red ucenja...ili red keksa, red ucenja...pa red sporta
![]()
veče bebice![]()
sad sam došla iz hitne,opet imala napad,hteli da me vode u bolnicu,odbila sam,pa su me drognuli žešće,
uradili ekg i takoc,sad da se oduvam malo,pa da spavam,počela droza da radi,mljac kak je lepo![]()
sad sam došla iz hitne,opet imala napad,hteli da me vode u bolnicu,odbila sam,pa su me drognuli žešće,
uradili ekg i takoc,sad da se oduvam malo,pa da spavam,počela droza da radi,mljac kak je lepo![]()
izvinjavam se , mLogo se izvinjavam... al stigli cvarci
i tu ja dalje vise nista ne vidim osim njih
jao Nedo .... priznaj da ti se dopalo![]()
Opet našad žuči?
oni kad uvate,zadrže celu noć,kako da se vratim kući
Izgubila sam bus plus sraanje i kaznise me jutros na sabajle, pisao mi kontrolor kaznu 1500 din, necu je platiti jer koliko znam
oni nemaju pravo da uzimaju licni dokument koji sam mu kao poslednja glupaca dala da kuca kaznu!!
E pa ebo ovakav ponedeljak, a juce me usrala ptica i kazu to znaci dobices lovu, e kod mene to izgleda ima kontra dejstvo...bolje krava da me pokenjala
mozda bi i dobila neki dinar a ne dala iz dzepa
Sad cu da uplatim tiket u kladionici umesto da platim kaznu, mozda mi se i posreci
Da, dobro jutro![]()