onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fala vi moje drugaricke :hvala:

Pa jesam bolje,opustenije,tamo mi nije bilo lose,ali svuda podji kuci dodji...
Od posla jos nista,a ono sto je novo i sto planiram ako se sta ne isprijeci da u septembru upisem medicinsku skolu,da polazem razliku predmeta,pa ako muka uhvati ucim Njemacki pa pravac Svabija,tamo se bar takvi traze sto se tice posla,eto to mi je neki plan,sta ce biti neka Bog odluci...
Ljubim vasss

vicevi-zemunci-140x140.jpg

Veče drugari !
Konačno odmaram malo,dan mi je haj-huj..........elem položih ja sa 9 danas i sad se častim čašom piva,nešto mi se baš pijeeee
Sledeće sedmice imam dva sa pete godine da položim,a ovo je bila danas diferencija i još statistiku :dash: kao diferenciju i odbrana magistarskog :whistling:

Uvek postoji strah, kao i kod zdravih ljudi tako i kod onih koji imaju debeo razlog da se plase..:sad2:

- - - - - - - - - -

Veče drugari !
Konačno odmaram malo,dan mi je haj-huj..........elem položih ja sa 9 danas i sad se častim čašom piva,nešto mi se baš pijeeee
Sledeće sedmice imam dva sa pete godine da položim,a ovo je bila danas diferencija i još statistiku :dash: kao diferenciju i odbrana magistarskog :whistling:

BRAVO CURO :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
Uzivkaj sada, zasluzila si vala za sve pare :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back