onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam gde da kupim kupaci, jedino mi to fali
imam jedan divan ali ima one krute korpe i zice a to vise ne mogu da nosim

veceras sam slucajno usla u staru robnu kucu kod Piramide ... vidim neka nova velika radnja , sva osvetljena , nista ne pise
kad ono kinezi iznajmili i napravili fancy radnju ... na jednom zidu je bila gomila kupacih ali nisam zagledala
kako su im ostale stvari normalnih cena ... mozda se tu moze nesto naci

veceras sam slucajno usla u staru robnu kucu kod Piramide ... vidim neka nova velika radnja , sva osvetljena , nista ne pise
kad ono kinezi iznajmili i napravili fancy radnju ... na jednom zidu je bila gomila kupacih ali nisam zagledala
kako su im ostale stvari normalnih cena ... mozda se tu moze nesto naci

to je i meni palo na pamet, da pogledam kod kineza, inace u radnji su 7-8 hiljada a to mi je previse

Nego da vas pitam za savet, ja trebam krajem maja ili pocetak juna da idem na veliku kontrolu na Onkologiji,
tako mi je rekao onkolog on krajem juna ide na odmor
razmisljam da li da idem sad u sredu isti dan kad putujem ili kad se vratim s mora, u nedelju dolazim pa onda odmah
u tu prvu sredu :think:

Nego da vas pitam za savet, ja trebam krajem maja ili pocetak juna da idem na veliku kontrolu na Onkologiji,
tako mi je rekao onkolog on krajem juna ide na odmor
razmisljam da li da idem sad u sredu isti dan kad putujem ili kad se vratim s mora, u nedelju dolazim pa onda odmah
u tu prvu sredu :think:

Ako možeš da stigneš da odeš sad u sredu, idi. Taman ćeš biti rasterećena sasvim i moći ćeš opušteno da uživaš :)

- - - - - - - - - -

Lepoto, evo me na poslu da vidim sta radite
za vikend cu videti da odem do kineza

I ja za vikend moram u manji šoping :zper: nestala mi šatorska krila pa da se podnovim :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back