onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro hoću,hvala devojčurci moji lepi :obozavam:

nego da se pohvalim,oribah terasu,joj kako lepo miriši na vim,baš sam ponosna,sezona je otvorena
izvolte na druženje.....
šta mislite?hm....
uvatio me fanfrc kuku i lele meni :D
zar je moguće biti tako željan nekog muvanja,rada,ljudi....ijuuuu,nisam ni shvatila.....

Владо,уходиш ми последњу активност!? Ахахах,шалим се,ма да ја то само ујутру пред школу уђем мало...видим шта има и тако... ;)

Поздравља вас Сузи,била наградна игра за прва три читалаца листа наше новине да добију 2 карте за Лукаса,и Сузи звала и добила :mrgreen: Па ја онда ишао да их подигнем данас...једва сам нашао поенкареову 14. :besna:

А Пре тога био у Делта Ситију,а пре тога на вежбама на ВМа,отпадоше ми ноге

851575_126362077548589_1478503186_n.png

Владо,уходиш ми последњу активност!? Ахахах,шалим се,ма да ја то само ујутру пред школу уђем мало...видим шта има и тако... ;)

Поздравља вас Сузи,била наградна игра за прва три читалаца листа наше новине да добију 2 карте за Лукаса,и Сузи звала и добила :mrgreen: Па ја онда ишао да их подигнем данас...једва сам нашао поенкареову 14. :besna:

А Пре тога био у Делта Ситију,а пре тога на вежбама на ВМа,отпадоше ми ноге

Wau...blago njoj, zelim joj lep provod, meni je Aca Lukas kralj zive atmosfere, bila sam par puta
kad je gostovao u diskoteci kod nas, i jednom na moru, super je :super:
Pozdravi mamu:)

Dje s' ba Dragisa :D
Pa zasto te nema tako dugo, mislim stvarno nije u redu :roll:
Sta ima?

ma tu sam ja,la više pišem na ženama u onoj kafanici,a do skora sam bila i mod na tenisu gde su česte frke i prepucavanja...
a u RL da ti ne pričam....krenulo lepo vreme,pa zilion obaveza izmilelo...
putovanja,takmičenja,izleti,sređivanje dvorišta,zidanje oko kuće...
i takooooooc...

el treba da se meša malter? mis'im imamo mi ovde interventnu brigadu,ako treba da se krampa :mrgreen:

Ja sam uvek za...rmbanje al' posle mora neko ladno pivo gazda da organizuje..:whistling:

- - - - - - - - - -

bila gen proba,došla moja dugajica i bmm,čak sam i čaršafče turila na stočić,joooj kak je lepo za sedeti
kad će dođete svi džumlativno :eek::eek::eek::eek::eek::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Jeste, dzumlativno, pa da ti odvalimo terasicu :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back