BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Hocemo li i Klunija da jedemo ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hocemo li i Klunija da jedemo ?![]()

Kad nema pečenje dobar je i Klunić![]()

znači ludilo za 5 minuta! Ima neki francuski naziv... sad ću da potražim slikubravo iva ja cu sok od ananasa a klunija za dezert
- - - - - - - - - -
![]()

ja kad sam se operisala prvi put svih onih mesec dana bolnice svaki dan onaj next od ananasa hladan , bila radnja u bolnici , ma mislim da mi on zivot spasio od one sepseTi ko moj Andrija, samo sok od ananasa![]()
lele dobro je bas![]()

lele dobro je bas
- - - - - - - - - -
ja kad sam se operisala prvi put svih onih mesec dana bolnice svaki dan onaj next od ananasa hladan , bila radnja u bolnici , ma mislim da mi on zivot spasio od one sepse

Hocemo li i Klunija da jedemo ?![]()

piletine
ona to ono reda radi kaze al vec se najelapiletine

da , bila sam mesec dana u bolnici , kad bi se okrenula iz rane bi ko puding cureo gnoj , svi su mislili da necu mesecima iz bolnice izaci![]()

Vazi Nedo...ako ti tako kazes
- - - - - - - - - -
![]()

ma slušaj ti zvrko jedna,pa ne može sve tebi,imamo i mi dušu ....valjda....hrčku jedan,samo grabiš,begaj![]()

Jao što sam juče pravila dobar kolačznači ludilo za 5 minuta! Ima neki francuski naziv... sad ću da potražim sliku
- - - - - - - - - -
http://www.coolinarika.com/recept/gateau-au-chocolat-fondant-bez-miksera/

ovo diže iz mrtvih................već je zabilježena stranica,a imam goste za vikend,dolazi mi prijateljica sa faksa sa mužem iz BL.,koja je prošle godine operisala dojku..............tako da ga možda i napravim,mada sam mislila neku tortu sa višnjama,piškote i kore
ma je liMnogo je dobro majke mi, a pravi se za 5 minuta! Ja se mislim nešto da danas ako opet pravim, premažem pekmezom od kajsija odozgo pa čokoladom ponovo.
bas ne znas sta valja
mmmmmmmmmm...cokoladaaaaaaa...![]()
a čokolada za kuvanje je zdrava 
to možeš i ti da ručkaš, dijetalno jea čokolada za kuvanje je zdrava
![]()