onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zeus age na fejsu, mnogo je dobra, ali mnooooogo i baš lepo na predujem :worth:

- - - - - - - - - -

U pravu si. Prekjuče sam ručala tek u 18h jer me glava bolela, a juče sam samo doručkovala :mrgreen: ni to ne valja znam, al nešto ne mogu da jedem. A sad sam pojela samo pola mekike.

pa bolela te od gladi, nemoj si neozbiljna, nije cilj da se ubiješ bre nego da pretekneš, svašta s tobom,
a to što nemaš apetit, pa to oće u početku, sama sebi nesvesno braniš da jedeš,
hebte pajo, jel vidiš kaki sam psiholog, sunce ti, sve ja tebi objasnim ko maloj :rotf:

U pravu si. Prekjuče sam ručala tek u 18h jer me glava bolela, a juče sam samo doručkovala :mrgreen: ni to ne valja znam, al nešto ne mogu da jedem. A sad sam pojela samo pola mekike.

a jbga., imaš zaliha neće ništa da ti fali . Jesi proveravala krvnu sliku ...
možda ti je i pritisak pao pa otuda i glavobolja,zujanje u ušima i sva
budeš shebana.
I kad ogladniš nemoj da napuniš svako crevce ... stani kad je najslađe ;)

Dobro jutro dragi moji :D Pretekoh :worth:
U cetvrtak posle anestezije tesko..malo kasnije bilo sve ok te sam trazila da mi izvade braunilu da idem kuci jer sam ok..i pustili me :)
Da, cepila sam pivo uvece jer mi je bilo bas ok...ali
sledeca dva dana jedva ziva ostadoh, bolovi nepodnosljivi, popila tonu buskopana ...dan noc spavam, placem, pijem lekove, spavam, kukam, pijem lekove....na kraju odem uvece ponovo u bolnicu
dadose mi injekciju i juce sam bila ok...krvarim i dalje, malokrvna sam poprilicno...i evo me na poslu :mrgreen:
Jbt...dokle ovako?!
Likita, vidim ,,pridrzavas,, se moje dijete :zcepanje: zezam se, vazno je da si barem malo korigovala ishranu pa polako...krenuces ti ,dok se zaukces!
Nedo, lepo ti rece Likita, kupi te skrge konacno, eno na zemunskoj pijaci mozes da biras od stuke do ajkule :cmok:
Likilee...spijuncino jedna :cmok:
Petre, srecno!! :heart:

Dobro jutro dragi moji :D Pretekoh :worth:
U cetvrtak posle anestezije tesko..malo kasnije bilo sve ok te sam trazila da mi izvade braunilu da idem kuci jer sam ok..i pustili me :)
Da, cepila sam pivo uvece jer mi je bilo bas ok...ali
sledeca dva dana jedva ziva ostadoh, bolovi nepodnosljivi, popila tonu buskopana ...dan noc spavam, placem, pijem lekove, spavam, kukam, pijem lekove....na kraju odem uvece ponovo u bolnicu
dadose mi injekciju i juce sam bila ok...krvarim i dalje, malokrvna sam poprilicno...i evo me na poslu :mrgreen:
Jbt...dokle ovako?!
Likita, vidim ,,pridrzavas,, se moje dijete :zcepanje: zezam se, vazno je da si barem malo korigovala ishranu pa polako...krenuces ti ,dok se zaukces!
Nedo, lepo ti rece Likita, kupi te skrge konacno, eno na zemunskoj pijaci mozes da biras od stuke do ajkule :cmok:
Likilee...spijuncino jedna :cmok:
Petre, srecno!! :heart:

kakvi su bre ovo lekari, ako te puste zato što ti misliš da ti je dobro:eek:
Ima da ćutiš i ideš kad te oni otpuste, sad trpi luda ženo :lol:
Nemam iskustva sa kiretažama, ali tamo gde oni razgrnu pa još i grecaju
ne kapiram kako da ne boli posle :eek: Mene sve boli i kad ih vidim :lol:
Kupi Revitino gvožđe , ono se lako podnosi, a i prijatno je za piti , ili
postavi ovde krvnu sliku pa neka te Sofke uputi šta da piješ da je popraviš.
Nije ovo Forum samo za zaebanciju , znaš :lol:

pa moram da špijuniram ... zabrinem se čim nema onih čudesa sa tvitera :zcepanje:
a Neda i ja smo zadužene da brinemo ;)
drži se mala :zag:

e pa svašta Bi, stvarno bre.....posle revizije krvarenje mora da stane posle dva dana....sad ću i tebe da pitam, dadoše li ti one kapi za stezanje materice i zaustavljanje krvarenja?
i antibiotik? ....i pivo uz sve to, pa jel ide?....pa namlatiću te majke mi, ionako nisam dugo nikog odrala....menjaj doktore i kliniku i sve, pod hitno

- - - - - - - - - -

šta ćeš ti na tviteru, sram da te bude, malo ti fejs, malo ti gmail, oćeš još i tviter, Likiiiiii posatala si pravi netoman :rotf:
gora si od mene, a ja to kad kažem to je ko stena ;)

- - - - - - - - - -

Ma nije bre od gladi nego od tableta. Boli me glava i stomak pa se menjaju. Jedan dan glava, drugi dan stomak, a treći dan zajedno :zcepanje:

akcijaš znači, nikad dosadno :confused:
sve ću vas namlatim redom, samo da vas navatam :batina:

e pa svašta Bi, stvarno bre.....posle revizije krvarenje mora da stane posle dva dana....sad ću i tebe da pitam, dadoše li ti one kapi za stezanje materice i zaustavljanje krvarenja?
i antibiotik? ....i pivo uz sve to, pa jel ide?....pa namlatiću te majke mi, ionako nisam dugo nikog odrala....menjaj doktore i kliniku i sve, pod hitno

- - - - - - - - - -

šta ćeš ti na tviteru, sram da te bude, malo ti fejs, malo ti gmail, oćeš još i tviter, Likiiiiii posatala si pravi netoman :rotf:
gora si od mene, a ja to kad kažem to je ko stena ;)

- - - - - - - - - -

akcijaš znači, nikad dosadno :confused:
sve ću vas namlatim redom, samo da vas navatam :batina:

ebte, Nedo , ti ko doktor ...revizije, kapi , antibiotici ... di se uvati knjiženja :lol:
ama , nisam ja na tviteru nego ona i rade postavljaju pa se vidi i kod mene .
Kod Biki samo za6ebancija , klopa i piće, i kad toga nema ja se dam u brigu ;)
i vežbanje ... to se podrazumeva :lol:

pa malo mi da znaš :zcepanje:;)

- - - - - - - - - -

Kad te Liki onako narodski opravi nema da omane :rotf:
Si čula, ćuti i trpi :rotf:

a pa mora neko... vidiš da je najgora od sve dece .
Kako si počela i ti češ da joj se priključiš pa vas bijemo u paketu :zcepanje:

Drage Savete ( Nedo i Likilee) :heart: nisam se samo otpustila iz bolnice nego su zaboravili da i ja mogu da idem kad su vec sve druge zene otisle..:evil:
Nisu min dali te kapi ni proli put ni sad a secam se da sam ranije to dobijala uz antibiotik...sad samo eritromicin..i jos uvek krvarim( ako se ovo roze moze nazvati tako...)
Krvnu sliku nisam ni radila....to mi je rekla anesteziolog...valjda kad je busila ruku za braunilu videla i rece mi da sam anemicna i da se vidi na kilometar..jbg, uzecu neki djavo da pijem samo da se smislim sta :think:
Nedostaje mi trening..... :(
Likita...cutim i trpim draga :confused: ove nase dve sandzame kad se razgoropade gde smem da ne cutim :sad2:
A ti...sta se desava? Kad ce operacija? Si pocela sa dijetom? Samo polako...ima da te stesem samo tako, pa zuljaaaaaaaaaj do mile volje :zper:

Nisam mogla a i sta cu kuci...ovako mi je lakse da trknem i do zubara, i do banke, i do teretane...a i ne odbija mi se pola plate na bolovanje..jbg...
Nije mi sad lose a i kao se surduknem naci ce se neko da me digne :mrgreen:
Nedo...nedostajete mi , tako mi se ide negde sa vama da brbljamo .....:(

Drage Savete ( Nedo i Likilee) :heart: nisam se samo otpustila iz bolnice nego su zaboravili da i ja mogu da idem kad su vec sve druge zene otisle..:evil:
Nisu min dali te kapi ni proli put ni sad a secam se da sam ranije to dobijala uz antibiotik...sad samo eritromicin..i jos uvek krvarim( ako se ovo roze moze nazvati tako...)
Krvnu sliku nisam ni radila....to mi je rekla anesteziolog...valjda kad je busila ruku za braunilu videla i rece mi da sam anemicna i da se vidi na kilometar..jbg, uzecu neki djavo da pijem samo da se smislim sta :think:
Nedostaje mi trening..... :(
Likita...cutim i trpim draga :confused: ove nase dve sandzame kad se razgoropade gde smem da ne cutim :sad2:
A ti...sta se desava? Kad ce operacija? Si pocela sa dijetom? Samo polako...ima da te stesem samo tako, pa zuljaaaaaaaaaj do mile volje :zper:

Ja? Pa ništa se ne dešava. Pijem tablete, trpim škembe i glavu i čekam mesec dana da idem kod dr da me opet onako propisno i po ps-u "izvata" i kaže dal nastavljam sa tabletama ili ne. A operaciju se i dalje nadam da izbegnem :whistling: jer ako ja opet odem u bolnicu loše im se piše.. pobiću ih majke mi moje! Kako se ko samo nagne prema meni nabiću ga na kolac :zper:
Na sve to se moj doca samo smeje i misli "ti ćeš meni..."
Gulim gvožđe svaki dan i ljuljam propisno :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back