Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
ne verujem šta pišeš, otvori bolovanje bar nedelju dana, molim te
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam taj miom od 2011 god. Bio je 4cm, a sad je 7cm. Sad je poceo da pokazuje zube i nazalost morace napolje. Ja sam mislila da ga tabletama smanjim i izbegnem operaciju, ali sam malopre saznala da mi operacija ne gine, jedino sto ce moci laparaskopski da se operise. Kad bi me sad operisali morala bi klasicna, rez preko celog stomaka.

nema vas devojke, jeste dobro?
sad sam malo ustala, da vidim jel se neka od vas javljala,
dan je bio užasan, naradila sam se za medalju,
ljubac![]()

i moram da smrsam 
Evo me. Bila juce kod gindze. Prvo tablete mesec dana, pa kontrola. Ako teblete ne deluju obustavice ih, ako deluju uzimacu ih tri meseca pa posle operacijai moram da smrsam
![]()

.....a kad sam rekla profi za trudnoću,kaže polako ima vremena ..bilo bi da imam 22 god. a ne deset vise
.......elem asist.mu predloži da idem na pat skener da mi skeniraju cijelo tijelo i sve ćelije.da budemo sigurni da nije ništa zalutalo negdje....pa valjda će ako to bude sve dobro
,dati zeleno svjetlo za trudnoću
...ali biću i mirnija kad to snimim,znaću na čemu sam..............valjda bude ok,ako nije ništa bilo u prve tri god. i pet........Likita jel stigo mail? Saljem sa fona pa haossss...

Samo da ti više dozvole tu bebu pa da konačno kreneš da se igraš kako valja 
Ma ti si zdrava zena i no sikiriki aman, mogla si sačekati da se probudim ... neće ona odmah početi sa dijetom
Gago![]()

GagoMa ti si zdrava zena i no sikiriki
- - - - - - - - - -
Pocece odmah jer je dobila deset mailova![]()