Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče drugari, jako, jako sam nervozna. Ujutro moram na konzilijum za X noz, da pogledaju dokumentaciju i nadam se budem prioriteta da bi mi zakazali termin tog zračenja, jer ovo govnnoo na licu raste čini mi se bas brzo. Uplašena sam jako, a šta će biti videćemo.
Uskoro imam zakazan i PetSkener tako da samo molim Boga da program ovaj januar 😢

Dobro veče drugari, jako, jako sam nervozna. Ujutro moram na konzilijum za X noz, da pogledaju dokumentaciju i nadam se budem prioriteta da bi mi zakazali termin tog zračenja, jer ovo govnnoo na licu raste čini mi se bas brzo. Uplašena sam jako, a šta će biti videćemo.
Uskoro imam zakazan i PetSkener tako da samo molim Boga da program ovaj januar 😢
Hrabro @Affro* .
Pobjedila si mnoge bitke do sada.
Pobjediti ćeš opet.

ako može bez straha i nervoze, bilo je i gorih dana.
dočekasmo i Konzilijum za nož, doca je super koliko sam čula, i nemoj mi sad kljoknuti. :zag:
zovem te još malo. ;)

20240117_162836.jpg

Screenshot_20240117_162418_Photos.jpg

...eto tako...;😢
...petskener u ponedeljak u 7h...samo jos i oni da mi nadju neke karakondzule... :besna: :besna:
ако добро разумем доца ти је рекла да је то метастаза од саркома.
да ће који год нож буде одобрен исту спржити., па онда неурохирург доврши.
нека ме @Софија исправи ако грешим.

ако добро разумем доца ти је рекла да је то метастаза од саркома.
да ће који год нож буде одобрен исту спржити., па онда неурохирург доврши.
нека ме @Софија исправи ако грешим.
У контакту смо нас две. :)
Да, то је исти тумор с којим се бори и то ће бити решено зрачењем.

У контакту смо нас две. :)
Да, то је исти тумор с којим се бори и то ће бити решено зрачењем.
недоказана ја залетим се да читам на ту тему. :fdlan:
одустала. :lol:
Афро, не читај, ништа ми тамо не сконтамо како треба. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back