Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.895
SRETNA nova godina isto sa dobrim nalazima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrabro @Affro* .Dobro veče drugari, jako, jako sam nervozna. Ujutro moram na konzilijum za X noz, da pogledaju dokumentaciju i nadam se budem prioriteta da bi mi zakazali termin tog zračenja, jer ovo govnnoo na licu raste čini mi se bas brzo. Uplašena sam jako, a šta će biti videćemo.
Uskoro imam zakazan i PetSkener tako da samo molim Boga da program ovaj januar![]()
ako može bez straha i nervoze, bilo je i gorih dana.Dobro veče drugari, jako, jako sam nervozna. Ujutro moram na konzilijum za X noz, da pogledaju dokumentaciju i nadam se budem prioriteta da bi mi zakazali termin tog zračenja, jer ovo govnnoo na licu raste čini mi se bas brzo. Uplašena sam jako, a šta će biti videćemo.
Uskoro imam zakazan i PetSkener tako da samo molim Boga da program ovaj januar![]()
ако добро разумем доца ти је рекла да је то метастаза од саркома....eto tako...;
...petskener u ponedeljak u 7h...samo jos i oni da mi nadju neke karakondzule...![]()
![]()
недоказана ја залетим се да читам на ту тему.У контакту смо нас две.
Да, то је исти тумор с којим се бори и то ће бити решено зрачењем.
Ma problem su oni drugi, lako meni s vama.de da se sklanjaš, si pametna.
mi smo ti lekoviti, znaš.![]()
Bar na nedelju dana, ovim tempom ću biti banovana ili u zatvoru.Gde da odeš, kako mi bez tebe![]()
Ma gde si to šta pisala zašto bi bila banovana?Bar na nedelju dana, ovim tempom ću biti banovana ili u zatvoru.![]()
Pa ako nastavim da pišem ovako kako sam pisala biće još gore, sad sam se i uzdržavala još,Ma gde si to šta pisala zašto bi bila banovana?
ma jok... sa ove teme gde god da pišeš, banovina ne dolazi u obzir.Bar na nedelju dana, ovim tempom ću biti banovana ili u zatvoru.![]()
ama, samo ožeži, treba nekimaMa problem su oni drugi, lako meni s vama.![]()
Do moga, nisam nikad banovana, red je da se ponovim.ma jok... sa ove teme gde god da pišeš, banovina ne dolazi u obzir.
ostalo još od Bele, i Sofke.
možeš da laješ na zvezde, i ništa.![]()
Fala na dozvoli draga, cirkus u najavi.ama, samo ožeži, treba nekima![]()
pa ringišpil... neko treba da ga zaustavi.Fala na dozvoli draga, cirkus u najavi.![]()
men e na početku mislim dlugomir opomenuo, a ja se zblanula.Do moga, nisam nikad banovana, red je da se ponovim.![]()
pa ringišpil... neko treba da ga zaustavi.![]()
Ko na tekmi, dva žuta pa crveni, mogu da te zamislim ajaoj.men e na početku mislim dlugomir opomenuo, a ja se zblanula.
dodelio mi neki c .
reko, šta bi ovo.![]()