Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde ste drugari? Kako podnosite opet ove vrućine, sad cujem biće i do 40 stepeni, samo da prođe i to. Nadam se da vas ništa ne boli 🍀Sto se mene tice, javlja se bol u desnoj čekaonici, to je ona noga koja je operisana...proci ce, verujem za koji dan i to. Pijem Paracetamol, popusti od njega i eto.
Mislim na vas, budite dobro i javljajte se 🌷❤️🍀

:cmok2:@Affro* drago mi je što si bolje.
Sve samo opušteno.
Kod mene je bila nekakva upala.
Antibiotici su pomogli.

Svi bi trebali paziti na vrijeme.
Ovo nije nimalo bezazleno.
Meni baš smeta.
Na more ne smijem.
... sreća pa neki mogu...
@LikiLee rashladi se i za nas.
Mašem sa odmorišta pred Zgb.
Šetaju kera :lol:
Močiću se za sve vas;)
Šaljem cmokić.....

@Affro*
Može li izveštaj kako si.
Virkaću....
Da znaš da sam se setila kad sam se prvi put bućnula :lol:
Šaljem cmokić....
Divna moja :zag:

Puno je bolje, bolova hvala Bogu nema, a nadam se da ih neće biti ni od utorka kad prestanem potpuno da pijem taj lek. Videcemo, ja se nadam da ce tako biti.
Ti uzivaj, kupatilo se suncaj, doživi more opet kao i pre mnogo godina, lepota života što bih ja rekla ❤️🍀😘

Dobar dan, nesto sam danas dugo spavala u odnosu na sve prethodne dane. Gledam se u ogledalo rekla bih da sam još otekla, grozno, ali šta je tu je, hoce li se ovo ikad povući veliko je pitanje. Sacuvaj Boze. Na kraju, nema ni veze. Samo kad bi ozdravila i da ništa ne boli.
Čuvajte se, mislim na vas sve :zag:
Ma splasnućeš, nebrigaj.
Zaobilazi ogledalo.
I ja zaobilazim :lol:
Neka ne boli, boles' neka je stacuonirana, i svi zadovoljni.
Odoh da se bućnem, za sve koji još ne smeju...
Nije utešno, ali mislim na vas,a i to je nešto.
Šaljem cmokić. :heart:

Zdravo dragi moji! Kako ste? Iščitavam vaše komentare, trudim se da budem u toku. Nadam se da se boli smanjuju i da idu ka prestanku.
Kao što vam je Liki rekla, mi smo se preselili, tuga zajedno sa nama. To je sasvim u redu,to tako ide, sa njom do kraja. Ovo su oni novi trenuci koje bih da prvo delila sa njom a onda sa svima ostalima. Učim da mora drugačije. Moram da promenim šemu u mozgu.
Ne volim da pričam o njoj jer to bude u prošlom vremenu, a ja još uvek mislim da je ona tu, samo veoma zauzeta. Ono što osećam teško mogu rečima da opišem, zato se i ne trudim. Neka ostane u meni.
Smejte se što više, čak i na silu. To će svakako uticati da raspoloženje bude bolje. Budite mi dobro i kada niste.
Pozdrav sa Alpa (više bih volela da je sa mora, gde nam Liki uživa)🌺❤️

Bila primila drugu infuziju, još sutra pa posle opet ko zna kad. Malo je zahladilo pa može da se diše.
Pričala sa onim tehničaren oko mojih otoka po licu, kaze nema nikakvih lekova koji bi mogli ubrzati spadanje toga, da budem strpljiva i da sumnja da će to biti brže od godinu dana. Prvo sam se iznervirala, ali posle pošto od toga inače nema nista, sam se sabrana, bice kako mora biti samo neka ne boli I neka se ove metastaze ne šire.
Mislim na vas sve :zag:

Samo polako @Affro*

Za lijekove će drugi biti pametniji od mene.

Ali bar ovo.
Gledaj ono što ti je potrebno da funkcioniraš.
Skoncetriraj se na manje stvari.

Mene su ljeto i vrućine satrale.
Ono operirano u meni, osjećam kao da je rađeno jučer.
Ne mogu niti misliti da bih trebao ovo, ono.
Ne ide, sve mi zapinje.

Sve polako.
Radi samo ono što ti treba za tebe.
Samo hrabro.

Samo polako @Affro*

Za lijekove će drugi biti pametniji od mene.

Ali bar ovo.
Gledaj ono što ti je potrebno da funkcioniraš.
Skoncetriraj se na manje stvari.

Mene su ljeto i vrućine satrale.
Ono operirano u meni, osjećam kao da je rađeno jučer.
Ne mogu niti misliti da bih trebao ovo, ono.
Ne ide, sve mi zapinje.

Sve polako.
Radi samo ono što ti treba za tebe.
Samo hrabro.
Druze moj dobri, bićemo mi dobro samo da ovo leto prođe, bar se ja nadam i molim boga da tako bude.
Jeste ovo leto je pretesko, valjda je najgore prošlo, oni afrički talasi i kojesta. Ovde je danas malo lakši dan pa se nadam i sledeći će biti takvi...cuvaj se :zag:

Dobar dan drugari moji :zag: juce konačno zakazah PetSkener za 09.,mesec što me je bas obradovalo jer nisam očekivala da će biti pre nove godine. Sad sam nekako mirna psihički što je super, a I nemam nikakvih drugih obaveza do tad. Samo da pokušam da se vratim u normalu što se mog stanja i snage tice. Mislim da cu i u tome uspeti, i da puno toga zavisi od mene same, mada me ovo vreme nije normalno, previse vrućine premalo kiše izludesmo svi totalno.
Čuvajte se svi :zag:

Dobar dan drugari :zag:
Juce ujutro me probudi oteceno desno stopalo sa gornje strane pa preko do zgloba. Ajde neka kao do danas da vidim kako ce se to odvijati. Jutros isto, čak malo otecenije. Ustanem i odem u DZ na pregled da vidim o čemu se radi. Pogleda dr kaze dobro je da nema tromboze, da mi uput da mi malo bandaziraju tu nogu i da kupim neki lek da pijem 2x1 i polivam alkoholom. Odem uradim što mi je rečeno i da usput izvadim krv jer sam kao prebijena danima, bez snage, pa ajde da proverim i to. Tamo se skoro onesvestim, em su mi jedno 5x pokusavale da nadju venu, em kad je nadju krvi nigde. Jedva se dozvah. Sad sam kod kuće, noga bandazirana podignuta na jastuk, lek sam popila i eto...zabavno jutros od zore...
Mislim na vas, čuvajte se 🙏🥰🍀

Dobro jutro, evo da se javim, bol se konačno smanjio i sa Paracetamolom moze da se drži pod kontrolom. Od utorka prelazim na 1mg i pitam se hoće li opet onako boleti ili se taj strašni period zavrsio. Čuvajte se, mislim na vas :zag:
Povećan šećer u krvi ti je od produzenog pijenja kortikosteroida, odnosno leka Fortekortin. To je poznata nuspojava, obavezno napomeni lekaru koliko dugo i koje doze si pila. To nije dijabetes tip 2.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back