Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
а да читаш нешто досадно?

мислим да је дошло време, да и ја почнем поново са читањем.:think:
било је покушаја зилион, концентрација 0.

п.с. да ме неко пита шта сам задње прочитала, немам појма.
могла бих се извући као ови наши полтичари.
сви, Знакови крај пута. :lol:
Počnem al tesko ide. Probaću opet sta cu drugo u ovo doba.

Afro, šaljem ti lepe misli i dobru vibraciju, a koliko vidim i doktor je optimističan.
Sven, počela sam da radim na sebi, prihvatam stvari koje su se desile i izvlačim najbolje iz toga. Čeka me ozbiljan posao. 🙂
Drago mi je da ste dobro i želim da tako ostane! 🌺
Hvala draga, i ja tebi želim sve najbolje, mlada si zivot ide dalje.
Da, jeste, to je moj hirurg, jedan divan čovek i odličan lekar. Verujem mu bas, a meni mnogo znači kad mogu nekom da verujem, neuporedivo mi je lakše kad imam poverenje u njih.
Dace bog da sve bude kako je rekao, e sad čekam sta ce konzilijum reci.

Evo me malo. Od jutros malo po malo poče da boli sve jače i jače na tom mestu gde je snimljena ta nova tumorska promena. Pritiska izgleda neki nerv ili sta vec ali ne mogu ni na desno ni ba levo da legnem, eventualno na leđa ili da sam u nekom polusedecem položaju. Malo mi bol prelazi napred na grudnu kost pa se širi ispod grudi. Primecivala sam u zadnje vreme da se taj bol tu javljao onako slabije kao da je više onako kad stegne brushalter pa sam se pitala koji ga đavo nosim, a ne volim da idem bez ni po kući, pa sam sve kao pomerala pozadi i ćutala.
Pojma nemam ni šta popiti za taj takav bol ni šta me tek čeka ako krene i dalje sa raste kad sad ovako mali pravi toliki problem.
Treba dočekati i utorak i četvrtak da bi možda došla do nekog rešenja, a opet kako znaju da žure i otaljavaju pitanje je kako će se to rešiti i tada 😞

Boli jako, neprijatno, neda mi da dišem kaki valja, prosto kao da me neko stisne oko grudi čvrsto pa stiska još čvršće. Uzasan osećaj.
Ne znam mozda sam poremetiti neki prsljen ali kako i kad nisam pametna, jer se bas čuvam.
Imaš lijekove za bol i koristi ih.
Mislim da je Paracetamol jedan od njih.

Sutra je već ponedjeljak.
Doći će i četvrtak.

Vjerujem da nije lako i boli.
Nema predaje, samo jako dan po dan.

Kao da sam povredila kičmu, imam osećaj kao da me neko stiska ispod grudi a mislim da se to dešava kad je kičma problem, ne znam
Описали би ти на пет-у да постоји притисак на пршљен.
Вероватно промена притиска неки нерв. Узми слободно већу дозу парацетамола и сигурно ће ти дати на конзилијуму нешто за то.
Држи се до четвртка.

Описали би ти на пет-у да постоји притисак на пршљен.
Вероватно промена притиска неки нерв. Узми слободно већу дозу парацетамола и сигурно ће ти дати на конзилијуму нешто за то.
Држи се до четвртка.
Prosto imam utisak kao da se to nešto desilo od petka do jutros, jer pre toga ovakav bol nisam imala, kako sad odjednom da toliko boli i takve muke stvara. Kad se nekako pomerim u momentu izazove nagon za stolicu, što mi se do danas nije dešavalo.

Prosto imam utisak kao da se to nešto desilo od petka do jutros, jer pre toga ovakav bol nisam imala, kako sad odjednom da toliko boli i takve muke stvara. Kad se nekako pomerim u momentu izazove nagon za stolicu, što mi se do danas nije dešavalo.
Можда си само психички пренапрегнута због сазнања о новој промени. :think:

Dobro jutro drugari, pregurah noć pod lekovima ali kako sam se nadala nije loše, probudih se sva mokra ali trenutno bez bola. Vidim da mi prija toplo na tom delu, šta ćemo grejacu pa valjda se izborim sa tim.
Čak razmišljam da me je prodavala klima dok sam čekala snimanje više od 4h sam provela ispod centralne klime koja mi je direktno u leđa duvala, a ja ne trpim klimu ni na 40 stepeni. Iskreno najviše bih volela da je to, jer to bi najbrže i prošlo.

❤️

...prvo konzilijum, drugo malo medju svetom da ne posasavim totalno...eto tako :sad2:

Prilozi

• 20220915_094119.jpg
    20220915_094119.jpg
    113,5 KB · Pregleda: 57
  • IMG-628d15af1bf0612c440212917aa41352-V (1).jpg
    IMG-628d15af1bf0612c440212917aa41352-V (1).jpg
    117 KB · Pregleda: 57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back