Pritisak danas celi dan katastrofa, 95/54 predžonjah popodne, a noge me ne drže baš. Mislim da je to od korone, a ne od terapije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Afro, zar nisi još u bolnici?Pritisak danas celi dan katastrofa, 95/54 predžonjah popodne, a noge me ne drže baš. Mislim da je to od korone, a ne od terapije.
JesamAfro, zar nisi još u bolnici?
Namazala Flugocid, videću kako će se ponašati do ujutro. Pola glave mi je crveno i upaljeno, lepo vidim šta me čeka ako ne preduzmem nešto. Danas sam mazala AloaFirst ali ne vidim nikakav efekat. Valjda ovo bude delovalo. Ne znam nemam iskustva sa tom mašću, ali je svi hvale. Bem ti kad bi me nešto zaobišlo![]()
To je Afro za neke rane i kako je Liki rekla za neke otvorene rane.Namazala Flugocid, videću kako će se ponašati do ujutro. Pola glave mi je crveno i upaljeno, lepo vidim šta me čeka ako ne preduzmem nešto. Danas sam mazala AloaFirst ali ne vidim nikakav efekat. Valjda ovo bude delovalo. Ne znam nemam iskustva sa tom mašću, ali je svi hvale. Bem ti kad bi me nešto zaobišlo![]()
Jaoj Afro, ja bih te nekako tesila, ali ne znam kako. Sto bre ne osisas tu svu kosu na 2 cm, ne bas da obrijasOd kose koja je kao igle, zabija se u kožu i pocne da crveni i gnoji. Imala sam to već jednom kad mi je prvi put opadala kosa bilo je kao variola, sačuvaj bože. Tad nisam znala šta me može snaći, sad znam.
Nema potrebe da me tešiš, ja sam kosu ošišala na keca, to je najkraće moguće u frizeraju. Ta tako kratka kosa te bodlje mi se zabijaju u kožu i to gnoji. Nemam nikog da mi obrije glavu, a i nešto neverujem da bi bilo bolje.Jaoj Afro, ja bih te nekako tesila, ali ne znam kako. Sto bre ne osisas tu svu kosu na 2 cm, ne bas da obrijas
glavu na nularicu. Porasce nekoliko cm za dva -tri meseca jer je nemoguce bilo sta stavljati na glavu
ako tu ima kose.
Nisam mogla da zamislim da te bodlje mogu da smetaju. Mislim Afro da si ti momentalno u nekoj i psihickojNema potrebe da me tešiš, ja sam kosu ošišala na keca, to je najkraće moguće u frizeraju. Ta tako kratka kosa te bodlje mi se zabijaju u kožu i to gnoji. Nemam nikog da mi obrije glavu, a i nešto neverujem da bi bilo bolje.
Ma nije nista dobro, ja se javljam tek da vidis da nisi nekako sama , usamljena, sa tim svojim stvarnoDobro.
Upravo tako.Ma nije nista dobro, ja se javljam tek da vidis da nisi nekako sama , usamljena, sa tim svojim stvarno
uzasnim problemima. Doduse, sve si to vec valjda i deset puta na svojoj kozi iskusila. Kad je sve lepo
i kad je suncan dan svi su tu, srecni i zadovoljni, ali kada su problemi nema nikoga.
si merila pritisak?Sva sam ko zgažena, kad ustanem vrti mi se cela kuća oko mene. Valjda će proći, nije mi do sad nikad bilo ovako. Ne znam ni nikog ko je primao ovu terapiju pa ne mogu da uporedim. Tamo u sobi nas 9, a svaka različito prima![]()
Znam da bi to bilo najbolje, spavala sam danas do 5 popodne. Posle malo ustala pa pila kafu i gledala tv, i jela sam 2x po malo, jer nisam od juče od ručka ništa jela. Jbg tako je kako je, šta ću sad. Zvala su me deca da idem tamo ali ni to ne mogu. Proći će, sve prođe pa će i ovo, samo treba da izdržim.si merila pritisak?
da se nije opet sjurcao?
ne jedeš uobičajeno, ne jedeš dovoljno.
rekli su ti da obara bela krvna zrnca, i ko zna šta sve ne
nezgodno je, sama si, nema ko da te nutka,uh..
možda i nije loše da prespavaš ove rđave dane, ne znam..
Jela sam slaninice i krastavac i neki hleb sa semenkama, nije loš.znam da će proći, a trebaš malo i pripomoći.
znaš ti kad je bilo juće,kad si jela.
za tvoj organizam je to malo, nisi navikla
malo slaninice, sira, da dobiješ energije,ako je imaš.
znam da je meni lako pametovati, a to jedino pomaže.
Cuvaj se.Preporucio bih ti caj od crnog luka za pluca.Nije bas ukusan,ali cisti pluca veoma dobro i sprecava kasalj.I ako kasalj krene posle 2 dana kada se pije ovaj caj,kasalj sazri i sto je najbitnije svu sluz izvlaci iz bronhija.Dobar dan, gde ste narode
Pošto sam jako iscrpljena kupila sam Ortohol ampule, 7 kom u pakovanju, kažu da su odlične. Videćemo. Naravno prvo sam konsultovala mog onkologa, da ne bude posle kuku i lele. Pije se 7 dana pa pauza 3 nedelje. Nisam ni pomišljala da ću bilo šta tako piti, ali ona korona + terapuja me je baš samlelo. Teško dišem, najmanji nagib ulicom me onesposobi do te mere da samo tražim gde ću da sednem. Boli me u plućima baš gadno. Možda bi bilo dobro i neki sirup za pluća da pijem, ali ne znam koji. Čuvajte se te korone, to je katastrofa![]()
meni dan lud za medalju.. ne godi mi ni toplo ni hladno, a danas je bilo toplo,pa posle kiša..Dobar dan, gde ste narode
Pošto sam jako iscrpljena kupila sam Ortohol ampule, 7 kom u pakovanju, kažu da su odlične. Videćemo. Naravno prvo sam konsultovala mog onkologa, da ne bude posle kuku i lele. Pije se 7 dana pa pauza 3 nedelje. Nisam ni pomišljala da ću bilo šta tako piti, ali ona korona + terapuja me je baš samlelo. Teško dišem, najmanji nagib ulicom me onesposobi do te mere da samo tražim gde ću da sednem. Boli me u plućima baš gadno. Možda bi bilo dobro i neki sirup za pluća da pijem, ali ne znam koji. Čuvajte se te korone, to je katastrofa![]()
Nisi, jeste sutra opet. Brzo prođe, ali šta ću. Čujemo se sutra kad se smestimmeni dan lud za medalju.. ne godi mi ni toplo ni hladno, a danas je bilo toplo,pa posle kiša..
pa sam šašava nahajcala pećku,a nemam pojma kakav je doživljaj napolju
posle je bilo kasno. sve se užarilo, radijatori da eksplodiraju, i ja sa njima.
sutra se čujemo...
ej,pa ti sutra opet na državnu hranu
držim pesnice od sutra, ako nisam omašila.
odvali i ovu, pa da malo budeš mirna od terapija i doca![]()
ej, proveri je l si sve spakovala.Nisi, jeste sutra opet. Brzo prođe, ali šta ću. Čujemo se sutra kad se smestim![]()
Ne brini sve je pod kontrolom.ej, proveri je l si sve spakovala.
znaš da je tamo tanka klopa, pa neka se nađe nešto.
šećera, soli, i onih svinjarija
šaljem cmokić, čujemo se sutra