Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.676
LikiLee, setila si se Pece. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HvalaPeca je bio veliki borac.
Veliki krug divnih ljudi sam ovde upoznao i uvek im se rado vratim, makar da pročitam i vidim da su svi dobro.
Afro, ti si naša hrabra devojka!![]()
LikiLee, setila si se Pece.![]()
Peca je bio veliki borac.
Veliki krug divnih ljudi sam ovde upoznao i uvek im se rado vratim, makar da pročitam i vidim da su svi dobro.
Afro, ti si naša hrabra devojа
Pozdrav svima![]()
Pahljuce, :*о па добро. већ сам мислила да си мене заборавио
оне три,четири санџаме јаве се само кад их ја цимнем.
биће да живе за све паре.
знаш да ми недостају и то баш баш
шта то моје очи видеPahljuce, :*
Liki, nisam, naravno da nisam nikoga zaboravio.
Ovde je bilo neponovljivog druženje, a sa nekima i uživo... ekipa posebnih ljudi![]()
Opaaa, ajde sa srećom![]()
Mislim da nije toliko sveže, nego nisam ni ja skoro svraćala.ооо, па то је онда фришко,ако и ти тек сад видиш
цимам те касније....
шта то моје очи видепа ти аванзов'о
ај', нек' ти је сасрећом, и нама са тобом![]()
lepo,lepo.... ni sanjali nisu da će te trebatiHvala devojke
Friško, od danas.
Kako ste mi? Gde je ostatak ekipe?
Neka smo svi živi, zdravi i srećni i da se ovde nalazimo samo u svrhe razmene lepih vesti, jubileja i sl.lepo,lepo.... ni sanjali nisu da će te trebati
Afro i ja održavamo vatricu,rekla bih peta godinadomaćica povremeno uskoči.
ostale žive život za sve pare, i zaslužile su![]()
ух, то је баш гадно.Pa trebalo bi da se vraćam iz izlaska, ali ne, odmor sam iskoristio za stomatološke intervencije od kojih mi jedno vađenje umnjaka bilo danas u trajanju od skoro dva i po sata, koje je počelo konzervativno, ali se završilo hirurški, sa sve otvaranjem i sinusa pa njegovim krpljenjem - plastikom... pa sad je bol možda na neko vrhuncu otkako je anestezija popustila.![]()
Ti si 20.07.2014-e učlanjen.Uzeh Brufen, pomaže, ali da se ne lažemo - anestetik je anestetik
Da, da, u slično vreme smo mi došli, ja to baš i ne mogu da proverom, pretpostavljaš...
Nije nego 2011ух, то је баш гадно.
помаже ли неки лекић или трпиш?
ти сигурно имаш 10 година стажа на Крсти.
ја, мало мање... ма какви мање. ево и мени 23.8 10 година![]()