Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peca je bio veliki borac.

Veliki krug divnih ljudi sam ovde upoznao i uvek im se rado vratim, makar da pročitam i vidim da su svi dobro.

Afro, ti si naša hrabra devojka! :heart:
Hvala ❤️ i nisam baš stalno ali držim se.
Nego ja bih da pitam nešto. Zadnjih nedelju dana mi se po podlakticama pojavilo kad pipnem ili povučem rukom kao neki osip, ili nešto slično, ne svrbi ali je hrapavo kad povučem prstima. Ne znam od čega je niti čime bi to trebala da mažem da se povuče. Najviše na podlaktici sa spoljne i unutrašnje strane, ali ima i do ramena samo u manjem obimu.
Nikad ništa slično nisam imala, tako da nemam pojma šta bi to moglo biti.

Peca je bio veliki borac.

Veliki krug divnih ljudi sam ovde upoznao i uvek im se rado vratim, makar da pročitam i vidim da su svi dobro.

Afro, ti si naša hrabra devojа

о па добро. већ сам мислила да си мене заборавио :lol:
оне три,четири санџаме јаве се само кад их ја цимнем.
биће да живе за све паре.
знаш да ми недостају и то баш баш

о па добро. већ сам мислила да си мене заборавио :lol:
оне три,четири санџаме јаве се само кад их ја цимнем.
биће да живе за све паре.
знаш да ми недостају и то баш баш
Pahljuce, :*
Liki, nisam, naravno da nisam nikoga zaboravio.
Ovde je bilo neponovljivog druženje, a sa nekima i uživo... ekipa posebnih ljudi :heart:

lepo,lepo.... ni sanjali nisu da će te trebati ;)

Afro i ja održavamo vatricu,rekla bih peta godina :eek: domaćica povremeno uskoči.
ostale žive život za sve pare, i zaslužile su :lol:
Neka smo svi živi, zdravi i srećni i da se ovde nalazimo samo u svrhe razmene lepih vesti, jubileja i sl.

Meni je ove godine, a mislim da bi bio i većem delu te naše stare ekipe 10 godina otkako smo aktivni... zar ne? 😊

Pa trebalo bi da se vraćam iz izlaska, ali ne, odmor sam iskoristio za stomatološke intervencije od kojih mi jedno vađenje umnjaka bilo danas u trajanju od skoro dva i po sata, koje je počelo konzervativno, ali se završilo hirurški, sa sve otvaranjem i sinusa pa njegovim krpljenjem - plastikom... pa sad je bol možda na neko vrhuncu otkako je anestezija popustila. 😑🤭

Pa trebalo bi da se vraćam iz izlaska, ali ne, odmor sam iskoristio za stomatološke intervencije od kojih mi jedno vađenje umnjaka bilo danas u trajanju od skoro dva i po sata, koje je počelo konzervativno, ali se završilo hirurški, sa sve otvaranjem i sinusa pa njegovim krpljenjem - plastikom... pa sad je bol možda na neko vrhuncu otkako je anestezija popustila. 😑🤭
ух, то је баш гадно.
помаже ли неки лекић или трпиш?

ти сигурно имаш 10 година стажа на Крсти.
ја, мало мање... ма какви мање. ево и мени 23.8 10 година :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back