Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

Nekad...davno li je bilo, hehe, obožavala sam ove smajliće. Bila malo u šetnji virtualnim svetom i u njemu najviše mi se dopali smajlići.🐧
Hvala, Affro. Pokušaću da ne razmišljam o neželjenim dejstvima hemioterapije, nego o onim željenim. Znaš, tresla sam se od straha kad sam prvi put u dnevnoj bolnici sela u onu fotelju, sama me reč hemioterapija plašila. I vec posle par dana smejala sam se svom strahu. Neznanje je to što izaziva najveći strah.
Znam i razumem potpuno, ja sam primala i u dnevnoj i u bolnickim uslovima, dve vrste hemoterapije. Prozivela sam horor u smislu da sam imala sve moguce nus pojave koje su ikad igde zapisane, sve sem jedne, nisam gubila aptetit, i mislim da me je to i spaslo. Prezivela sam i smrt majke u vreme samog pocetka primanja terapije, otisla je od prevelike tuge, ugasila se od bola sto mi ne moze pomoci. Jedva sam se od toga oporavila, ali to je zivot, idemo dalje, radujemo se zivotu, pa se ja tako spremam i za par dana idem da docekam svoje peto unuce i da mu se radujem, mazim, pazim i uzivam, a onda se vracam da se pripremim za sledecu kontrolu.
Bices ti dobro, bicemo svi dobro ako verujemo u lekare i sebe, mora biti, nije lako ali prodje sve.
 
Imamo čemu da se radujemo i zbog čega da slavimo život , Affro. Veruj, postoji mnogo toga zvog čega treba biti zahvalan životu , ma koliko da je težak.
Naravo da imamo, ja imam dve cerke i cetiri unuke od njih dve po dve :heart: i sad stize decko mladjoj cerki, starija kaze i ona ce jos jedno za 2-3 godine, sad su joj ove dve malecke i tako. Radujemo se, pa kako drugacije, to je ono najlepse sto bi svako trebao da doceka, da drzi u rukama srce svog srca :D
 
74fb06ba9ff11b2ae8b0909bc28c2495.gif Bakooo, verujem da ti osmeh ne silazi s lica. :klap:
Kako se unuk zove, Affro ? Tvoja me poruka sonoć u " Pohvalite se" baš razveselila . Šaljem ti jedan veeelikii cmok ! :heart2:
 
Dobro veče..:snesko2:
Ti li si, Affro ? z:girl:
Dobro vece, jesam tu sam, malo sam umorna, pakovala sam se popodne i naravno opet kofer prepun, a ja nisam i pola spakovala sto sam mislila da hocu, ali obicno i ja preteram pa posle pola ne obucem, vazno da je stalo sve za decu sto sam kupila :)
Jos sutra i odoh kod mojih pilica da se mazimo i cekamo da dodje mama iz bolnice sa bratom :heart:
 
Jeste, ali najvažnije je da su dobro, brzo će proći tih nedelju dana. Dušica mala, verujem ti da jedva čekaš da ga priviješ na grudi.. Kakvo je to bogatstvo imati decu i unučad... :)
..naravno, samo sto je on peti po redu,pa mi nije nista novo, sve vec znam, a i majka mu je poseisvna kad rodi pa nam nikom neda da pipnemo bebu dok malo ne ojaca....moja je ali eto takva je samo sto joj ja ne zameram nista, to je za majku inace najosetljiviji period, pa je pustim da bude po njemom sve :)
 

Back
Top