Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu da nabavim ali necu to da pijem. Nabavili su mi bez da me pitaju i petrolej iz Albanije, ni to nema sanse da pijem..ko misli i veruje da ce to da ga izleci neka pije..

Draga, koristi i radi samo ono sto tebi prija. Taj med svakako moze da ti prija, a ostala alternativa je kao i sve tvoj izbor. Uostalom, imas lekare koji brinu o tebi i tvom zdravlju. ;)

Draga, koristi i radi samo ono sto tebi prija. Taj med svakako moze da ti prija, a ostala alternativa je kao i sve tvoj izbor. Uostalom, imas lekare koji brinu o tebi i tvom zdravlju. ;)

Hvala ❤ na podrsci.
Ovo oko petroleja ne ja bas naljutilo, ne mogu ni da zamislim da to iko pije, odmah mi bude zao jetre i ostalih organa.
Caga je proverena u mom slucaju, i nju cu nastaviti da pijem i taj med, ostalo nista bez konsultacije sa doktorima.
Neka ti je srecna nova, da si zdrav i srecan :zag:

...gde ste drugarice :heart:
...narucila mi cerka tablete Cage iz Rusije, nemam pojma jos koliko kosta, ali sigurno nije skupa kao u njihovim apotekama ovde..

ova drugarica se odmara od posla i ne staje sa igricama i filmovima...sad sam umorna od buljenja u komp :trlja:
e zakazao mi kardiolog za 19-ti na Dedinju u ambulanti za pritisak, aj da vidim i to čudo šta će reći, stalno je visok,dosadio i bogu i narodu

ova drugarica se odmara od posla i ne staje sa igricama i filmovima...sad sam umorna od buljenja u komp :trlja:
e zakazao mi kardiolog za 19-ti na Dedinju u ambulanti za pritisak, aj da vidim i to čudo šta će reći, stalno je visok,dosadio i bogu i narodu

Držim pesnice da bude dobro. :ljub:

Ja sam u daunu. Tetka mi je u završnom stadijumu kancera jajnika. :( Danas je išla na drenažu. Moram da pripremim mamu za ono što sledi. Žao mi tetke, naravno, ali mi je užasno žao i moje mame. Biće to vrlo težak udarac za nju. Za malo više od dve godine joj je umro muž, pa rođeni brat, i evo sada i rođena sestra.
Već sam izokola pokušala da joj nagovestim, ali ona se pravi da me nije razumela.
Bem ti život.

Ja sam u daunu. Tetka mi je u završnom stadijumu kancera jajnika. :( Danas je išla na drenažu. Moram da pripremim mamu za ono što sledi. Žao mi tetke, naravno, ali mi je užasno žao i moje mame. Biće to vrlo težak udarac za nju. Za malo više od dve godine joj je umro muž, pa rođeni brat, i evo sada i rođena sestra.
Već sam izokola pokušala da joj nagovestim, ali ona se pravi da me nije razumela.
Bem ti život.

Uh, bas tesko i tuzno, izboricete se vas dve sa tim, prosto morate.

Bem ti život.

eh razume mama odlično ali odlaže prihvatanje, teške su to stvari, ništa ne ide na silu draga moja, pusti je ali budi uz nju kad se sve završi jer će joj trebati podrška,
kad ljudi uđu u godine koje imaju poveći broj podložni su strahu pogotovo kad gube ljude koje vole i tada stres uradi svoje, ovo pričam ne da te plašim već da budeš spremna na različite mamine reakcije,
a i ti se čuvaj, znaš da je za tebe sekiracija rizik

eh razume mama odlično ali odlaže prihvatanje, teške su to stvari, ništa ne ide na silu draga moja, pusti je ali budi uz nju kad se sve završi jer će joj trebati podrška,
kad ljudi uđu u godine koje imaju poveći broj podložni su strahu pogotovo kad gube ljude koje vole i tada stres uradi svoje, ovo pričam ne da te plašim već da budeš spremna na različite mamine reakcije,
a i ti se čuvaj, znaš da je za tebe sekiracija rizik

Znam, sve znam. :aha:
Danas sam se slučajno srela sa dr ginekologom, koje da ne beše, tetka bi verovatno već bila pokojna, a ni ja do danas ne bih pipnula moju štitnu žlezdu, pa ko zna šta bi i tu bilo. I pita me za tetku da li su je juče ostavili u bolnici, i šta je bilo. I kaže mi da je to voda, i da to nije dobro. :( Nisam smela da je pitam koliko to može da traje. Ne znam zbog čega, kao da ako ne pitam, nadaću se da može da potraje. I još nešto, što me je zabrinulo i potreslo. rekla mi je da je to nadolaženje vode grozno za pacijenta, da će biti baš mučno. :sad2:
I meni onda i to stvara dodatni pritisak, jer znam da će se mama potresati, a niko iz te kože ne može.
Setila sam se lilihip, i njenog oticanja, i bolova, i kako je njena sestra došla da se brine o njoj...Baš sam danas fuj...

...zapostavismo temu, a i nije bilo niceg narocitog za pisanje....do danas, bar kod mene....

..danas bio konzilijum odredjena hemo terapija ( primena sistemske HT ADM-IFO)...ma sta to znacilo...
..receno mi je da cu primati 3x po 7 dana u bolnickim uslovima, 14 kod kuci, uglavnom po prolasku tih poslednjih 14 dana, radice mi kontrolni skener kod
njih na IROS-u...
..da se spremim za bolnicu, uzmem uput od mog dr iz DZ (uzela) i da cekam telegram, nece kaze biti pre 15 do 20 dana jer su velike guzve...

..eto tako...:aha:

...zapostavismo temu, a i nije bilo niceg narocitog za pisanje....do danas, bar kod mene....

..danas bio konzilijum odredjena hemo terapija ( primena sistemske HT ADM-IFO)...ma sta to znacilo...
..receno mi je da cu primati 3x po 7 dana u bolnickim uslovima, 14 kod kuci, uglavnom po prolasku tih poslednjih 14 dana, radice mi kontrolni skener kod
njih na IROS-u...
..da se spremim za bolnicu, uzmem uput od mog dr iz DZ (uzela) i da cekam telegram, nece kaze biti pre 15 do 20 dana jer su velike guzve...

Kako se ti osećaš.

njih na IROS-u...

I ovde da ti poželim sreću. Da ti kažem da se držiš, jer sve dođe i prođe, a ti imaš razlog da ozdraviš. Verovatno neće biti lako, ali iz te kože ne možeš.

Meni je mnogo žao što je ova tema zamrla. Skoro sam nešto tražila, i čitala Onkologiju 1, 2 i 3. Malo sam plakala, malo sam se smejala. Sećala se svih onih koji su ovde nalazili utehu, onih koji su bili izlečeni, i onih koji su dolazili samo da bodre, kao i ja, uostalom.

Volela bih ako neko od starih članova, recimo bikilix, likita12. liki lee, pahulja69, D&J, mima76, čita ovu temu, samo da se javi, da znam da su dobro. :heart:

Kako se ti osećaš.

...dobro...

- - - - - - - - - -

I ovde da ti poželim sreću. Da ti kažem da se držiš, jer sve dođe i prođe, a ti imaš razlog da ozdraviš. Verovatno neće biti lako, ali iz te kože ne možeš.

Meni je mnogo žao što je ova tema zamrla. Skoro sam nešto tražila, i čitala Onkologiju 1, 2 i 3. Malo sam plakala, malo sam se smejala. Sećala se svih onih koji su ovde nalazili utehu, onih koji su bili izlečeni, i onih koji su dolazili samo da bodre, kao i ja, uostalom.

Volela bih ako neko od starih članova, recimo bikilix, likita12. liki lee, pahulja69, D&J, mima76, čita ovu temu, samo da se javi, da znam da su dobro. :heart:

Hvala ti, ja izbegavam da citam stare delove teme jer se isplacem ko kisa i posle danima samo o tome mislim..a to mi bas i nije pametno.
Sve znam ali nije lako, koliko god mi svi znali sta i kako treba razmisljati, postoji uvek taj neki baksuzni crvic koji vrti i bocka i ne da ti mira, jer
je na kraju strah od nepoznatog valjda i prirodan.
Ja prosto moram da se nadam i verujem da cu biti dobro, samo da sve prodje, a jos nije ni pocelo :) pa da vidim na cemu sam dalje, jer je stvar u tome
sto mi je receno da ako to ne bude delovalo, sto je znaci moguce, primenice onda neku drugu vrstu terapije...e to bolje da mi nisu rekli..ali ajde valjda
ce delovati pa da to drugo neci ni saznati sta je.

DA bilo bi lepo da se jave da znamo kako su :ok:

- - - - - - - - - -

Affro i ja te želim da ozdraviš.

..hvala puno...

njih na IROS-u...

ај, лоз си прошла са три циклуса и то све да те они 'ране и пазе ;)
па 14 дана кући да се одмориш.
ајд па кад се већ мора, а и сама си, што је у болничким условима.
на оку си им,искусни су, и изгураћемо са тобом и ово,знаш :zag:

немам појма шта све подразумева овај протокол, а и да знам није од значаја.
свако, ал баш свако другачије подноси, и немој да се поредиш са другима.

ај, лоз си прошла са три циклуса и то све да те они 'ране и пазе ;)
па 14 дана кући да се одмориш.
ајд па кад се већ мора, а и сама си, што је у болничким условима.
на оку си им,искусни су, и изгураћемо са тобом и ово,знаш :zag:

немам појма шта све подразумева овај протокол, а и да знам није од значаја.
свако, ал баш свако другачије подноси, и немој да се поредиш са другима.

..da znam da svako reaguje drugacije na sve pa i to...izguracu nego sta cu, to mi je zapisano pod obavezno :heart:

боже жено, афро, и ја дежурне на овој теми :lol:
на жене вирнем, и видим да се 'раним слично.
'де чорба да буде главно јело, е оплакала сам од смех :zcepanje:

juče sam gledala pahulju,ko avion je, biki rekla bih isto, mima lepotinja.. pa dok se ne jave da ne brineš :lol:

поздрав сремице;)

vidi, vidi ima nekoga, vratila se Afrljoka :heart:

dobro ti nama došla i neka se taj posao dobro završi, preguraćemo i to, znaš da ovde neko uvek škilji, kad zatreba tu smo da pripomognemo koliko možemo,

nisam ja shvatila, jel to samo tri ciklusa dobijaš pa skener? a ta druga terapija o kojoj su ti pričali, e to ti je ono što je Sofija pominjala, ta neka personalizovana hemija, valjda sam dobro napisala,

hebote k'o bus plus kartica da je, svašta ...i da znaš da je i to protokol, ako su samo 3 ciklusa, na taj način provere kako se promene ponašaju pa onda prilagode terapiju

Bikicu sam videla u prolazu kod kancelarije, bukvalno radimo preko ulice, ista kao što je i bila, ma mislim da sam to pisala ovde, lepa kao lutka, ali ič se nije promenila za ovo vreme

a ja nema šanse da čitam stare delove, kako se setim Lilike i kako se svađala ko god kroči na temu i počne da soli pamet i tako svega bude mi baš teško, nedostaje mi ta žena.....

dobro, raspisala sam se k'o da rat i mir pišem, odoh da pijem kafu i igram se :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back