Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...evo mene...:)

...magnetna dobra, skener opet za 3 meseca da se ponovi, stim sto ovog puta i abdomen i pluca....kontrola u decembru...

...kaze doca da to nije strasno sto mene plasi ali da propratimo jos malo pa cemo videti kakav ce nalaz biti za jos ta 3 meseca pa ce prema
tome i da se deluje....tako :srecna:

Ma pitaj ti njega kakav ce da bude za trijes godina, a onda neka ti bude svejdeno sta ce da kaze;)

ћутиии, каква си била у почетку сад си супер :zcepanje:
сад терај даље;)

...jaojaooo kad se samo setim i sama sam sebi bila uzas, al mi ovde bio taman fino da se iskukam :)

- - - - - - - - - -

Ma pitaj ti njega kakav ce da bude za trijes godina, a onda neka ti bude svejdeno sta ce da kaze;)

...:P

...jaojaooo kad se samo setim i sama sam sebi bila uzas,
al mi ovde bio taman fino da se iskukam :)

- - - - - - - - - -

...:P

Nisi Afro, ( Liki se zayebava, ali i ti znas da je tako). Ti uopste nisi neka panicarka, "dapache" uvek si i objektivna, realna, kazes sta ti lekari kazu,
ne nagnjes nekoj besmislnoj panici i ocajanju, bas si zato svakome od nas jako em draga , em mila:)

Nisi Afro, ( Liki se zayebava, ali i ti znas da je tako). Ti uopste nisi neka panicarka, "dapache" uvek si i objektivna, realna, kazes sta ti lekari kazu,
ne nagnjes nekoj besmislnoj panici i ocajanju, bas si zato svakome od nas jako em draga , em mila:)

...jeeeel e pa ovo je lepo "cuti" :zag:

...a ustvari se jako uplasim pa mi lakse kad pisem ovde, malo razbijem taj strah, a nekad se i isplacem posteno, al kaze doca sve je to normalno :heart:

...jeeeel e pa ovo je lepo "cuti" :zag:

...a ustvari se jako uplasim pa mi lakse kad pisem ovde, malo razbijem taj strah, a nekad se i isplacem posteno, al kaze doca sve je to normalno :heart:
Ma ko se ne bi uplasio, neki bi se u vusrali od straha ( verovatno i ja ), ali ti nadjes neku finu sredinu gde se malo plasis, ali ne i preterano,
a i odlicno je da nam uvek javnes kako je i sta je, ne zato da bismo me ti kao tesili nego je svaka muka nekako jednostavnja kada je podelis sa ljudima
koji tu muku razumeju.

Ma ko se ne bi uplasio, neki bi se u vusrali od straha ( verovatno i ja ), ali ti nadjes neku finu sredinu gde se malo plasis, ali ne i preterano,
a i odlicno je da nam uvek javnes kako je i sta je, ne zato da bismo me ti kao tesili nego je svaka muka nekako jednostavnja kada je podelis sa ljudima
koji tu muku razumeju.

...pa jeste i jedno i drugo....a kod mene vecito neke muke pa sam sebe samu smorila verovala ili ne...

...e bila da kupim ono sto se pije za ciscenje creva u cetvrtak kolonoskopija na vma, e toga me je prilicno strah, toliko da sam bila na ivici da ne idem to ni da radim,
pa me doca danas izgrdio kad sam rekla da ne bi ja to....jer kaze to kad ste vec zakazali treba da se uradi i da ste mirin da znate sto vas to boli...a ne boli me konstantrno
vec me stalno po malo podseti da je tu onako onaj tupi bol....

...sreca pa su smislili neki manje tezak napitak za ta posla, al pukoh zadnju hiljadarku za to, sad ako bolje pogledam i onako ne smem nista da jedem od sutra od podne,
pa mi pare ni ne trebaju...jel tako, tako :lol:

...ici ce drgarica sa mnom jer mi ne bi dali anesteziju ako odem sama, ima bas da se zabavi cekajuci me, a mogu misliti tek posle...sta cu joj sto me trpi tolike godine :heart:

...pa jeste i jedno i drugo....a kod mene vecito neke muke pa sam sebe samu smorila verovala ili ne...

...e bila da kupim ono sto se pije za ciscenje creva u cetvrtak kolonoskopija na vma, e toga me je prilicno strah, toliko da sam bila na ivici da ne idem to ni da radim,
pa me doca danas izgrdio kad sam rekla da ne bi ja to....jer kaze to kad ste vec zakazali treba da se uradi i da ste mirin da znate sto vas to boli...a ne boli me konstantrno
vec me stalno po malo podseti da je tu onako onaj tupi bol....

...sreca pa su smislili neki manje tezak napitak za ta posla, al pukoh zadnju hiljadarku za to, sad ako bolje pogledam i onako ne smem nista da jedem od sutra od podne,
pa mi pare ni ne trebaju...jel tako, tako :lol:

...ici ce drgarica sa mnom jer mi ne bi dali anesteziju ako odem sama, ima bas da se zabavi cekajuci me, a mogu misliti tek posle...sta cu joj sto me trpi tolike godine :heart:
Ma to je mnogo manje bolno i nerpijatno od recimo odlaska zubaru. Roknu ti neku kratku anesteziju ( traje to sve 20 minuta, ako
ima neki polip to ti ociste pa ispadne 30 minuta), najvaznije je da se stvarno "ocistsh" od a do sh jer se samo tako sve i vidi,
usput ces i oslabiti jedno kilo, sve je cist car.:)
Ne razmisljaj uopste o nekim neprijatnostima, zaista te nezgodacije nisu vredne pomena.

Ma to je mnogo manje bolno i nerpijatno od recimo odlaska zubaru. Roknu ti neku kratku anesteziju ( traje to sve 20 minuta, ako
ima neki polip to ti ociste pa ispadne 30 minuta), najvaznije je da se stvarno "ocistsh" od a do sh jer se samo tako sve i vidi,
usput ces i oslabiti jedno kilo, sve je cist car.:)
Ne razmisljaj uopste o nekim neprijatnostima, zaista te nezgodacije nisu vredne pomena.

Da znam da je navaznije to ciscenje, pa sam resila da vec od sutra od rucka pocnem da pijem sto vise tecnosti i da ne jedem vise nista do tad. PIse da mogu bistri sok od jabuke, cajeve, vodu i bistru supu, pa cu se toga i pridrzavati. Inace pijem vec neko vreme svako jutro i vece po pola litre tople vode sa malo limuna i efikasno je, u skidanju salca sa stomaka, ne ide to brzo ali ide.
SAmo da prodje, bas mi je vise dojadilo da gledam lekare, da ovo zavrsim pa sam onda mirna neko vreme.

Affro mislim da ce sve biti ok,mojoj mami su produzili do 20oktobra zracenje preskocila jedan petak zbog stolice

...nema to veze nece to da smeta sto prave pauze ili prskacu...moje zracenje je trajalo od kraja novembra do sredine marta, a imala sam 36 zracnih terapija....i evo
dobro je ispalo izgleda....samo neka vodi racuna neka maze zracno polje zbog opekotina da bi joj se pre oporavila koza...

Da znam da je navaznije to ciscenje, pa sam resila da vec od sutra od rucka pocnem da pijem sto vise tecnosti i da ne jedem vise nista do tad. PIse da mogu bistri sok od jabuke, cajeve, vodu i bistru supu, pa cu se toga i pridrzavati. Inace pijem vec neko vreme svako jutro i vece po pola litre tople vode sa malo limuna i efikasno je, u skidanju salca sa stomaka, ne ide to brzo ali ide.
SAmo da prodje, bas mi je vise dojadilo da gledam lekare, da ovo zavrsim pa sam onda mirna neko vreme.

прошле године мој брат је радио колноскопију.
иначе је килосер неопевани и кад је прехлађен.
успут су му сецнули и неке прираслице.
очекивала сам другачију причу, а он каже није то ништа.
е,кад он то каже онда верујем :lol:

једино, ако ти је непријатно. али њима је исто и допе и глава па нека те то не оптерећује ;)

прошле године мој брат је радио колноскопију.
иначе је килосер неопевани и кад је прехлађен.
успут су му сецнули и неке прираслице.
очекивала сам другачију причу, а он каже није то ништа.
е,кад он то каже онда верујем :lol:

једино, ако ти је непријатно. али њима је исто и допе и глава па нека те то не оптерећује ;)

...pa jeste neprijatno ali ja cu imati anesteziju pa necu ni imati kad da se nesto stidim...kad prodje posle nije ni vazno :)

...evo sad se malo bolje raspitiujem sta smem, a sta ne smem da popijem i pojedem...od prilike nista jelo samo pice, te voda, sokovi bistri i supe biste iz kesice..moze
kafa al bez mleka..ajd da moze pa cu to bez mleka vec nekako savladati...

..bila jutros da dam krv, pa cu po nalaz sutra da ubijem vreme i ne mislim sta sam i da li sam jela....mada je mozda bolje da odem predvece ne znam ni sama....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back