Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko sam citao taj leimio se i ne leci hemijom nego zracenjem,al prpblem su valjda mete jer ne mogu valjda da zrace telo na vise mesta,ne znam sta da kazem.Ako ce da stavi druge lekove u hemiju mozda vredi probati

Ne znam ako ih adria nije ni takla koja se smatra najjacom sta im moze neka druga hemija.
Ne mogu sebe da zamislim jos ko zna koliko vremena u pidzami da metiljavim po kuci i vegetiram kao biljka, bez ikakve garancije da ce mi biti bolje. Ne zelim. Hocu da prozivim kvalitetno ma koliko to bilo.
Ici cu da vidim ima li nesto od zracenja ili slicno, ako nema lepo cemo se pozdraviti pa svko svoj put.

Cuh da se u nekoj Bolnici u Nisu rade takve operacije laserom. Ksko da saznam gde tacno pojma nemam.
Takodje sam cula da se na VMA rade nekom.VAP metodom.
Nista o tome ne znam, niti kako da dodjem do tacnih informacija.
Pogubila sam se po tom pitanju pptpuno. Da mi se jos malo slegnu misli, valjda i saznam po nesto.
Bilo bi mi drago kada bi se Mikele javio i dao svoje misljenje o tome, i Sofka takodje. Ako vide post, hvala im oboma :ok:

Cuh da se u nekoj Bolnici u Nisu rade takve operacije laserom. Ksko da saznam gde tacno pojma nemam.
Takodje sam cula da se na VMA rade nekom.VAP metodom.
Nista o tome ne znam, niti kako da dodjem do tacnih informacija.
Pogubila sam se po tom pitanju pptpuno. Da mi se jos malo slegnu misli, valjda i saznam po nesto.
Bilo bi mi drago kada bi se Mikele javio i dao svoje misljenje o tome, i Sofka takodje. Ako vide post, hvala im oboma :ok:

С обзиром да је у питању леиомиосарком, палијативне операције на плућима се не раде.
Могу да се распитам код људи са Бањице који баш то (мекоткивне туморе) раде да ли неко зрачење типа гама-ножа долази у обзир. То су метастазе тј. М1 стадијум болести и ту операција углавном нема осим у случају животне угрожености.
Али распитаћемо се.

С обзиром да је у питању леиомиосарком, палијативне операције на плућима се не раде.
Могу да се распитам код људи са Бањице који баш то (мекоткивне туморе) раде да ли неко зрачење типа гама-ножа долази у обзир. То су метастазе тј. М1 стадијум болести и ту операција углавном нема осим у случају животне угрожености.
Али распитаћемо се.

Hvala ❤

Не ради се никакво зрачење. А операција се толерише до два-три метастатска депозита која су локализована тако да могу да се отклоне хируршким путем.

Sta to tacno znaci? Ja imam nekoliko meta promena na jednom plucnom krilu, na drugom dve. Prilicno su rasyrkane, a i male kad gledam na ovom snimku koji su mi dali.
Mogu li ti poslati tamo nalaz da vidis o cemu pricam ❤

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back