- Poruka
- 6.710
И мени је јако жао заиста.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam citao taj leimio se i ne leci hemijom nego zracenjem,al prpblem su valjda mete jer ne mogu valjda da zrace telo na vise mesta,ne znam sta da kazem.Ako ce da stavi druge lekove u hemiju mozda vredi probati
Aj se ti lepo raspitaj kod koga da operises te metastaze.Pa bas zato sto nema. I nije to lomljenje preko kolena. To je zelja da svoj zivot zivis kvalitetnije i onako kako ti zelis. Zivot u pidzami nije niciji izbor veruj ti meni.
Aj se ti lepo raspitaj kod koga da operises te metastaze.
- - - - - - - - - -
Inace te savrseno razumem da neces vise da se mucis sa tom hemoterapijom.
Raspitaj se uvisebolnica.Mozda moze da se izvadi celo plucno krilo.

Cuh da se u nekoj Bolnici u Nisu rade takve operacije laserom. Ksko da saznam gde tacno pojma nemam.
Takodje sam cula da se na VMA rade nekom.VAP metodom.
Nista o tome ne znam, niti kako da dodjem do tacnih informacija.
Pogubila sam se po tom pitanju pptpuno. Da mi se jos malo slegnu misli, valjda i saznam po nesto.
Bilo bi mi drago kada bi se Mikele javio i dao svoje misljenje o tome, i Sofka takodje. Ako vide post, hvala im oboma![]()
С обзиром да је у питању леиомиосарком, палијативне операције на плућима се не раде.
Могу да се распитам код људи са Бањице који баш то (мекоткивне туморе) раде да ли неко зрачење типа гама-ножа долази у обзир. То су метастазе тј. М1 стадијум болести и ту операција углавном нема осим у случају животне угрожености.
Али распитаћемо се.
Не ради се никакво зрачење. А операција се толерише до два-три метастатска депозита која су локализована тако да могу да се отклоне хируршким путем.
Могу да те пошаљем код колега, никакав проблем.
Понеси снимак са собом и да ти кажу своје мишљење.
Хоћеш?

Могу да те пошаљем код колега, никакав проблем.
Понеси снимак са собом и да ти кажу своје мишљење.
Хоћеш?
па да је бијемо,ако неће
ја волим код др само преко везе
софкеее![]()

Sta cu sa zeludcem, kako da ga smirim
Kako da se postavim na noge, ova nemoc ide iz zeludca, a ja vise ne znam ni jedan nacin![]()
Мучнина, иритација, какав осећај?

Kiselina takva strasna da kad krene ne mogu na noge![]()
Омепразол или контролок нпр., против желудачне киселине.