Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
док се госпоја саМора не јави, колико ја видим суперишка је:D
пукла сличка на фб , и нема шта да бринемо:lol:

...:heart:
...evo da se javim..deca me maze i paze, uzivam...od sutra bi trebala po malo u setnju ili samo da sedim pored mora za pocetak..
...duvao je neki lud vetar, a i zbog kolicine vode koju sam pila nisam mogla nigde dalje od terase..
...vazduh je bozanstven, a i pogled :zaljubljena:

...svako jutro i pored leka ubrzan puls 104, 107, 101...znaci nisam pametna sta moze biti a ne nerviram se, bar ne svesno....

A pritisak relativno nizak?
I ja vec godinama bolujem od toga, ne bih se ja mnogo uzbudjivala oko toga.
Lek sada uzimam samo ujutru , a do nedavno samo uvece dok pre mesec dana nisam
nocu pala u nesvest jer mi je lek smanjio pritisak na 80/60.

A pritisak relativno nizak?
I ja vec godinama bolujem od toga, ne bih se ja mnogo uzbudjivala oko toga.
Lek sada uzimam samo ujutru , a do nedavno samo uvece dok pre mesec dana nisam
nocu pala u nesvest jer mi je lek smanjio pritisak na 80/60.

..zavisi kako kad, nekad bude nizak nekad i ne, nekad cak za cudo bude povisen...a puls gruva, kad se spusti na 86 prosto ne verujem...

Afro, moja mama ima aritmije, tahikardiju i varirajući pritisak već nekoliko godina, nekad joj pozli da jedva ostane na nogama ali uglavnom je pod kontrolom. Lupanje srca imam i ja povremeno, znam koliko je iscrpljujuće, ali budi optimistična, sad će proći te terapije, podaviće zverove pa će se i srce posle umiriti, samo dan po dan i korak po korak :heart:

Afro, moja mama ima aritmije, tahikardiju i varirajući pritisak već nekoliko godina, nekad joj pozli da jedva ostane na nogama ali uglavnom je pod kontrolom. Lupanje srca imam i ja povremeno, znam koliko je iscrpljujuće, ali budi optimistična, sad će proći te terapije, podaviće zverove pa će se i srce posle umiriti, samo dan po dan i korak po korak :heart:

Upravo tako i razmisljam i nadam se da ce mi posle ovoga to sa aritmijom biti jedina briga :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back