...gde nam se ona Liki zaturila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ume ona to tako, samo nestane, pa iskoči kad joj se najmanje nadaš![]()

evo sad je 18,21 h., i ti se ne javljaš na telefon.
uključuje se ona pizzdarija pa sam ti napisala poruku![]()
...moguce da spava snom pravednika, nije joj ni cudo kad ustaje bas rano ujutro...

pa bolje joj je da spava. napolju zima u pm..
ja treba do apoteke i saću se zamotam pa šta mi bude.
zezaju me sinusi i to baš baš.. bem im![]()

pa oni tebe juče,posle našeg razgovora izguraše napolje?????
koji ludaci, kako si stigla kući uopšte???
majko moja e vala ga preteraše

Afro, nemoj da kloneš duhom. Razumem da ti je teško, kapiram da ti se čini da si najjadnija na svetu, ali korak po korak. Rešiće se sve.
Ne znam kada si počela ovde da čitaš, od kog dela Onkologije. Ali sve žene koje su pisale su bile u situaciji kao ti. Bez poznanstava, bez veze, pa su opet izgurale. Danas ovako, sutra onako, ali mic po mic, doći ćeš do cilja.
Pa gde je sada ono "imam ja zbog čega da se borim"? Hajde polako, pa na leto u Budvu. Da budemo ljubomorni na tebe kada se budeš kupala, a mi ovde crkavali od vrućine. Možeš ti to.

da mogu jos jace da te zagrlim

Diže mi se kosa na glavi od nadolazećeg proleća, jer će mama onda da ide biciklom. 
jesu ti rekli šta da radiš ako dobiješ temperaturu' kome da se obratiš? da kontrolišeš sve tri krvne loze zbog svih onih 'penija koje se pojave posle terapije? da li možeš telefonom od svoje opšte da dobiješ nalog da laborant dođe i izvadi ti krv da ne ideš u dz po ovim virusima? kardio i endokrinu sad valjda zakazuje opšta, biće čupavo zbog termina, valjda ima mozga da traži hitne termine, ali pošto se sve radi online trebalo bi da nabaviš brojeve gde ti je zakazano pa da zoveš da se to uradi što pre jer nemaš vreme za čekanje, moraš na terapiju što pre....
ne, nisam te zatrpala podacima, to je sve ono o čemu treba da znaš i da to sve središ....i nadam se da niko nećepomisliti da preterujem jer nije tako....u moje vreme pre si sve sam zakazivao i mogao da se boriš za termin pregleda, sada su odsekli pacijenta od direktnog kontakta sa med osobljem i prepušteni su sistemu, a ova boleština ne čeka da se sistem smiluje,jer sistem brani državu i to je suva istina....
drđ se oporavi, ne siluj se kad ne možeš, pomoći ću ti koliko mogu, ako ništa bar mogu da zivkam bolnice a ti javi kako se šta bude dešavalo....i spavaj, puno spavaj i puno tečnosti uzimaj i ništa crveno ne pij i ne jedi, valjda su ti to bar tamo rekli....

jesu ti rekli šta da radiš ako dobiješ temperaturu' kome da se obratiš? da kontrolišeš sve tri krvne loze zbog svih onih 'penija koje se pojave posle terapije? da li možeš telefonom od svoje opšte da dobiješ nalog da laborant dođe i izvadi ti krv da ne ideš u dz po ovim virusima? kardio i endokrinu sad valjda zakazuje opšta, biće čupavo zbog termina, valjda ima mozga da traži hitne termine, ali pošto se sve radi online trebalo bi da nabaviš brojeve gde ti je zakazano pa da zoveš da se to uradi što pre jer nemaš vreme za čekanje, moraš na terapiju što pre....
ne, nisam te zatrpala podacima, to je sve ono o čemu treba da znaš i da to sve središ....i nadam se da niko nećepomisliti da preterujem jer nije tako....u moje vreme pre si sve sam zakazivao i mogao da se boriš za termin pregleda, sada su odsekli pacijenta od direktnog kontakta sa med osobljem i prepušteni su sistemu, a ova boleština ne čeka da se sistem smiluje,jer sistem brani državu i to je suva istina....
drđ se oporavi, ne siluj se kad ne možeš, pomoći ću ti koliko mogu, ako ništa bar mogu da zivkam bolnice a ti javi kako se šta bude dešavalo....i spavaj, puno spavaj i puno tečnosti uzimaj i ništa crveno ne pij i ne jedi, valjda su ti to bar tamo rekli....
kao da sam ja sad neki bas vanredan slucaj, a mozda i jesamPa i ako te donesu kući, opravićeš se, ustaćeš.
Pisala sam već, imam tetku koja se bori sa rakom jajnika. Sa metastazama na jetri, i celoj trbušnoj duplji. I živi sama. I sama bude i posle hemio terapije, pa opet gura. I prepisali su joj još 6 ciklusa hemio, i ona se jedva drži na nogama, ali jedva čeka da krene. Jer dok smatraju da može da joj pomogne hemio, ona se nada da će joj biti bolje. A živi u selu, gde nema gradskog autobusa, ni taksija, udaljena 2km od prodavnice. Moja majka od 79 godina je obilazi, isto peške, jer ni ona nema kako da se preveze do nje.Diže mi se kosa na glavi od nadolazećeg proleća, jer će mama onda da ide biciklom.
Nema predaje. Neke stvari ćeš rešavati u hodu, kada vidiš kako će ti biti, ali moraš napred.
- - - - - - - - - -
Očigledno nisu, jer juri da kupi sokovnik, da pije sok od cvekle.
A ovo su joj zakazali za sutra, ove preglede.
e pa dobro, za sutra oba pregleda? tamo kod njih? dobro, nema veze što se ja raspisala ko blesava, neće da škodi iako je možda zastarelo, al meni se kosa digne na glavi samo kad se setim gde sam sve jurila i šta sam radila, a učila sve usput
- - - - - - - - - -
pa ima blender, šta će joj sokovnik? znači pokupila tamo sve moguće savete, dobro nije ni prva ni poslednja![]()
pa zato sam i pitala, znam da nema al ajde da ne budem večito babaroga koja se u sve gura....kad stigneš i odmoriš samo nabaci ovde šta su ti rekli, a ja sad odoh da se ugasim, mrtvosana sam a u četvrtak ću opet morati gore kod dece zbog hebenog osmog marta, prošli put sam dobila takvu dijareju kad smo se vratile u kancelariju, ubiće me ti odlasci tamo a ne mogu da pustim koleginicu samu....