Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa skitala sam malo imam i ja dusu :lol:

...bila kod kardiologa, dala mi Verapamin za regulisanja pulsa, bio mi je na pocetku pregleda 138, pri kraju 116.....ako ne uspem nigde da odredim uz srca u drzavnim
bolnicama da dodjem pa da mi ona doradi...tako ce i biti, nemam snage toliko da idem po gradu od bolnice do bolnice, da imam ko da me voza pa i ajde, peske mi ne
pada na pamet....(ovo mislim na prevoz)..
...bila kod endokrinologa, ostala terapija eutirox 25mg, plus mi prepisao Xanax 0,5mg...rekao da pijem neko vreme ujutro i uvece, kad odem u bolnicu ako bar malo
budem uznemirena da popijem, i da en brinem jer je kaze bolje da budem uspavanja nego prestravljena pa da opet imam problem....inace je rekao da su trebali
da mi daju neki sedativ i da nastave sa terapijom, a ne da je iskljuce, ali to je sad dzaba prica...

...e posle me moja prija i njena sestra sacekale, pa su me vodile na rucak i u setnju i tako dosla kuci oko 6....posle su nastupili oni sto me vole a imaju kucni broj
da cuju sta je bilo, pa brat da mi kaze sve potanko sta je bilo kod mame juce, jer sinoc nije stigao...i eto tako danas sam bas imala lep dan, sto nisam skoro..:)

...e, da pila sam danas sok cedjen u onom skokovniku skoro identicnom sto sam gledala u Tehnomaniji, odusevila sam se....sutra cu da ga sebi poklonim za 8.mart :D

Hej, nisam vas se odrekao, nego ovde slabo ulazim. Cesto se pitam sta je sa onim tvojim profilom na Fb, ne vidjam vise objave one sa tortama?
Prosao je, bez lazne skromnosti, tako, da nije mogao bolje! Da ne ureknem! ;) Sad se spremam za martovski :lol: Kako si mi ti?

Bikicu najvise vidjam po Instagramu, Pahulju vise na fejsu, takodje i Likitu, ponekad baci neku sliku.

Jel se seca neko Pece, sto se lecio od melanoma? Kako li je taj covek, dugo nije pisao.

Nedo, javi mi se na PP kad budes videla ovo! :heart:

Hej, nisam vas se odrekao, nego ovde slabo ulazim. Cesto se pitam sta je sa onim tvojim profilom na Fb, ne vidjam vise objave one sa tortama?
Prosao je, bez lazne skromnosti, tako, da nije mogao bolje! Da ne ureknem! ;) Sad se spremam za martovski :lol: Kako si mi ti?

Bikicu najvise vidjam po Instagramu, Pahulju vise na fejsu, takodje i Likitu, ponekad baci neku sliku.

Jel se seca neko Pece, sto se lecio od melanoma? Kako li je taj covek, dugo nije pisao.

Nedo, javi mi se na PP kad budes videla ovo! :heart:

Ja sam odlično, hvala na pitanju. Čekam ja da završiš, odstažiraš, specijaliziraš, pa ću onda da budem loše. :)

Ja ne znam zašto ne vidiš moje objave na FB, tamo sam stalno. I kačim slike torti, kao i do sada. Zaboravila sam kako se prezivaš, pa ne mogu ni da te potražim. Ne znam ni za pahulju, ni likitu, bre ništa ne znam.

08.03.2018 мамин рођендан и на врата куца поштар донео резултате а ми не знамо шта сада,на сву срећу ПЕТ Скенер је показао да нема нигде метастазе и да 80% тумора нема,е сада да би били сигурни мама ће у априли радити Магнетну.

Придржава се свега што јој је доктор рекао.

Аффро како си држи се.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back