lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
radim sutra , pa subota i nedelja , tako cu uskrs radno proslaviti , mene kasalj ubija , ne mogu da spavam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

radim sutra , pa subota i nedelja , tako cu uskrs radno proslaviti , mene kasalj ubija , ne mogu da spavam
Još me mama i svekrva dodatno nerviraju pitanjima šta mu je, zašto kašlje, zašto ga ne vodite kod lekara....Grrrrrrrrrrrrrrr...Počeću da ujedam. 
Moje mlađe dete kašlje već dve nedelje, više hoću da izludim. On samo viče da mu nije ništa, neće da ide kod dr, ja nemam vremena da idem sa njim, sada i ovi praznici...Još me mama i svekrva dodatno nerviraju pitanjima šta mu je, zašto kašlje, zašto ga ne vodite kod lekara....Grrrrrrrrrrrrrrr...Počeću da ujedam.
![]()

kad sam videla kako staro izgleda maja volk i koliko ima sala,boze mili kakomi bolesni ovde lepo izgledamoKomšinica Marina, fenomenalna kao i uvek...

Komšinica Marina, fenomenalna kao i uvek...

Ja bila kod majke, tamo pravili roštilj, malopre smo došli, Duško onako zadimljen lego da spava, ja se istuširala, oprala kosu i sad kad ih obojicu najurim napolje uživanjeeeeee 

Ćao svima! Uživkate danas jel daJa bila kod majke, tamo pravili roštilj, malopre smo došli, Duško onako zadimljen lego da spava, ja se istuširala, oprala kosu i sad kad ih obojicu najurim napolje uživanjeeeeee
Super je paradajz, baš lepo i brzo raste. Daće bog da rodi![]()

Јесте,и ја претходних година ишао на Кошутњак и Забран. Данас је бака спремала неко месо,а и обелоданила је да је уролала 2 пилета,пећићемо и јагњеће,и сарме,и колач и питу са вишњама.
Фарбаћемо 20 јаја,што је и превише. Довољно,а и да се не преједамо. Долазе и тетка и теча из З.Поља,са њима се враћам за Београд.![]()
Pozdrav za baku! I tebe naravno 
i ja cu malo jaja , reda radi i nista necu praviti , kad ionako radim,
bas lepo ste se svi proveli , grad pust , nigde nikog
sutra idemo na avalu da radimo nesto ,![]()
...znas li sta se radi na Avali kad se kaze ,,da radimo nesto,,?
i ja cu malo jaja , reda radi i nista necu praviti , kad ionako radim,
bas lepo ste se svi proveli , grad pust , nigde nikog
sutra idemo na avalu da radimo nesto ,![]()