Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bravo mima , neka jos 56 godina slavite tako :D
a vreme bas lepo za sve ,
ja pila danas petrolej , odvratan je , sestra mi ga kupila a ja to ne bih bas a moram , boze bas je odvratan
Caooo.... Ne dolazim na ove teme bas,tj. retko,ali me zanima ovaj petrolej... Doduse,jedna moja prijateljica boluje od raka,pa me interesuje... A poznajem jednu baku,stanuje u mojoj zgrtadi i bas mi je pricala kako joj se majka izlecila pijuci taj petrolej.. To je bilo davno i tu baku su tada doktori i otpisali dajuci joj jos par meseci zivota... Nije htela ni na kakve terapije,pila je petrolej,a nakon nekoliko meseci su doktori zinuli od cuda kada su ponovili nalaze... Naravno baka je zivela,dugo,dugo jos i petrolej nije prestajala piti nikada.... Kada si ga ti pocela piti? Svaka informacija je dobro dosla... Ona trenutno primma kemo terapiju ali pored toga pije i neke cajeve... Sve najbolje!

eheeeeej pa gde ste svi nestali
ja mislila samo ja skitam kad ono ovde pustos
preslo vam skitaranje od mene
neka neka
evo i ja se spremam da skoknem do pijace da kupim salatice za sutra
a posle toga pravac Kosutnjak na rostiljijadu
organizuju cerkini treneri pa idemo da se zezamo

evo radni covek radi:zcepanje:

radni čoveku,sretan rad :obozavam:

- - - - - - - - - -

i nemoj posle da kažeš da se ne javljam redovno :D

- - - - - - - - - -

eheeeeej pa gde ste svi nestali
ja mislila samo ja skitam kad ono ovde pustos
preslo vam skitaranje od mene
neka neka
evo i ja se spremam da skoknem do pijace da kupim salatice za sutra
a posle toga pravac Kosutnjak na rostiljijadu
organizuju cerkini treneri pa idemo da se zezamo

e svaka im čast,to se zove klub,lepo se provedite :heart:

Caooo.... Ne dolazim na ove teme bas,tj. retko,ali me zanima ovaj petrolej... Doduse,jedna moja prijateljica boluje od raka,pa me interesuje... A poznajem jednu baku,stanuje u mojoj zgrtadi i bas mi je pricala kako joj se majka izlecila pijuci taj petrolej.. To je bilo davno i tu baku su tada doktori i otpisali dajuci joj jos par meseci zivota... Nije htela ni na kakve terapije,pila je petrolej,a nakon nekoliko meseci su doktori zinuli od cuda kada su ponovili nalaze... Naravno baka je zivela,dugo,dugo jos i petrolej nije prestajala piti nikada.... Kada si ga ti pocela piti? Svaka informacija je dobro dosla... Ona trenutno primma kemo terapiju ali pored toga pije i neke cajeve... Sve najbolje!
ja ga juce probala i nikad vise ,stalno mi se vraca pa kao da ga po celi dan pijem , nekome ne smeta ali meni bas smeta,ali ko moze neka proba

- - - - - - - - - -

o nedo, kad te vidim ovde znam da si dobro:zper:

Бики нам је банована,на два дана.

На Атлантиди је одговорила оном Демијургу,који и на здрављу провоцира и вређа. Требало би га игнорисати потпуно. ;)

Ја сам сад дошао из села....

Nije odgovorila, no je prva vređala... i izmislila sve i svašta. Demijurg odgovorio pa oboje pukli. Pošteno...

Prođe evo 33 godine otkako ga nema. Koja simbolika. 33. Tito legenda. Kralj nad kraljevima. Car nad carevima. Nikad se više neće pojaviti takav vladar na našim prostorima.

A šta je ostalo posle njega? Ko je ostao? Gola gowna. Kakva je bila njegova država? SFRJ. Priznata u celom svetu. Koje su njihove države? SRJ, SCG i ostale banana republike, koje niko ne je6e ni 2%. Tito, care iz dinastije Habsburg. Kad bi sad izvadili njegov leš iz Kuće cveća, garantujem da bi se na njegovom austrijskom habsburškom dupetu mogli videti tragovi srpskih i hrvatskih jezika... današnjih političara koji su mu lizali dupe za života... Ha ha ha ha ha ha ha... Jedan je Tito...

Pozdrav svima ...
jel moze neko da mi kaze sto je Britney banovana .
Slucajno sam videla

Nije bila dobra. :)

:lol: van toka sam danima .... mora da se sunjala na ljisu pa nije bila dobra
mast cu joj izvaditi kad naletim na nju :rotf:
odo da potrazim ... mislila sam, ovako ce biti lakse ;)

lele i kuku i jao,pa gde zagibe ženo,na kom frontu izgubi ličnost :rotf:
sad ću mrem od smeha ijoooooj :rotf::rotf:

:rotf:...niste normalni :zcepanje:
Ja sam fasovala takvu alergiju da jedva gleda, lice mi u nekim crvenim pecatima, ocni kapci nateceni,crveni...pijem presing ali mrka kapa..:roll:

da nisi bila negde gde se skoro prskalo bilje otrovima???
ma ja to ostavila kao protestnu notu tebi u čast,nisam mogla odoleti izazovu,
i begaj tamo,kakva zamena,nema nama tebe bez tebe,unikumu jedan :D

Pozdrav svima ...
jel moze neko da mi kaze sto je Britney banovana .
Slucajno sam videla

Nije bila dobra. :)

:lol: van toka sam danima .... mora da se sunjala na ljisu pa nije bila dobra
mast cu joj izvaditi kad naletim na nju :rotf:
odo da potrazim ... mislila sam, ovako ce biti lakse ;)

lele i kuku i jao,pa gde zagibe ženo,na kom frontu izgubi ličnost :rotf:
sad ću mrem od smeha ijoooooj :rotf::rotf:

da nisi bila negde gde se skoro prskalo bilje otrovima???
ma ja to ostavila kao protestnu notu tebi u čast,nisam mogla odoleti izazovu,
i begaj tamo,kakva zamena,nema nama tebe bez tebe,unikumu jedan :D

:zcepanje:...joj -pa ja sam prskala ruze pre neki dan, mada oci me peku pre toga, a i prosle
godine u ovo vreme samo sto sam bila na Zlatiboru isto mi je ovako bilo...

- - - - - - - - - -

Бики,добро дошла. цмокић велики,душо

љубим вас све

Poljubac tebi ljubavi i hvala na dobrodoslici :cmok2:

e dobro vece biki a i ostali , i mene alergija , presing mi slabo delovalo pa mi dali nesto drugo sto sandoz pravi , deluje mi bolje ,
sad mace pocinju leteti , pa ce biti jos gopre ,
ja dobih ogradu hehe , slikacu vam kad uspem , inace sad cu da sredim kucu pa spavanje jer sutra opet rad , ljubim vas sve

e svaka im čast,to se zove klub,lepo se provedite :heart:

mima lep provod:heart:

super smo se proveli
ceo dan se zezali klopali, pili, igrali raznorazne decije igrice iz nase mladosti ...
nikome se nije islo kuci
ko bi i isao pored onakvih domacina ( treneri i njihovi drugovi difovci ) uh kud povedoh onog mm
dosli smo kuci malo pre ponoci

Dobro vece drugariiiiiiiii...hihihihihihhihi..:mrgreen:

di si Bikiceeeeee

Ma kakav doca, jedini ,,doca,, koji dolazi u obzir je u teretani :zper:

pa onda pravac teretana tamo najbolje lece

HRISTOS VOSKRESE

jaja-uskrs-.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back