gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
videla 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Caooo.... Ne dolazim na ove teme bas,tj. retko,ali me zanima ovaj petrolej... Doduse,jedna moja prijateljica boluje od raka,pa me interesuje... A poznajem jednu baku,stanuje u mojoj zgrtadi i bas mi je pricala kako joj se majka izlecila pijuci taj petrolej.. To je bilo davno i tu baku su tada doktori i otpisali dajuci joj jos par meseci zivota... Nije htela ni na kakve terapije,pila je petrolej,a nakon nekoliko meseci su doktori zinuli od cuda kada su ponovili nalaze... Naravno baka je zivela,dugo,dugo jos i petrolej nije prestajala piti nikada.... Kada si ga ti pocela piti? Svaka informacija je dobro dosla... Ona trenutno primma kemo terapiju ali pored toga pije i neke cajeve... Sve najbolje!bravo mima , neka jos 56 godina slavite tako
a vreme bas lepo za sve ,
ja pila danas petrolej , odvratan je , sestra mi ga kupila a ja to ne bih bas a moram , boze bas je odvratan
evo radni covek radi![]()

eheeeeej pa gde ste svi nestali
ja mislila samo ja skitam kad ono ovde pustos
preslo vam skitaranje od mene
neka neka
evo i ja se spremam da skoknem do pijace da kupim salatice za sutra
a posle toga pravac Kosutnjak na rostiljijadu
organizuju cerkini treneri pa idemo da se zezamo

ja ga juce probala i nikad vise ,stalno mi se vraca pa kao da ga po celi dan pijem , nekome ne smeta ali meni bas smeta,ali ko moze neka probaCaooo.... Ne dolazim na ove teme bas,tj. retko,ali me zanima ovaj petrolej... Doduse,jedna moja prijateljica boluje od raka,pa me interesuje... A poznajem jednu baku,stanuje u mojoj zgrtadi i bas mi je pricala kako joj se majka izlecila pijuci taj petrolej.. To je bilo davno i tu baku su tada doktori i otpisali dajuci joj jos par meseci zivota... Nije htela ni na kakve terapije,pila je petrolej,a nakon nekoliko meseci su doktori zinuli od cuda kada su ponovili nalaze... Naravno baka je zivela,dugo,dugo jos i petrolej nije prestajala piti nikada.... Kada si ga ti pocela piti? Svaka informacija je dobro dosla... Ona trenutno primma kemo terapiju ali pored toga pije i neke cajeve... Sve najbolje!

Бики нам је банована,на два дана.
На Атлантиди је одговорила оном Демијургу,који и на здрављу провоцира и вређа. Требало би га игнорисати потпуно.
Ја сам сад дошао из села....

Pozdrav svima ...
jel moze neko da mi kaze sto je Britney banovana .
Slucajno sam videla
Nije bila dobra.![]()
van toka sam danima .... mora da se sunjala na ljisu pa nije bila dobra
mast cu joj izvaditi kad naletim na nju
odo da potrazim ... mislila sam, ovako ce biti lakse![]()
lele i kuku i jao,pa gde zagibe ženo,na kom frontu izgubi ličnost
sad ću mrem od smeha ijoooooj![]()
...niste normalni 
Pozdrav svima ...
jel moze neko da mi kaze sto je Britney banovana .
Slucajno sam videla
Nije bila dobra.![]()
van toka sam danima .... mora da se sunjala na ljisu pa nije bila dobra
mast cu joj izvaditi kad naletim na nju
odo da potrazim ... mislila sam, ovako ce biti lakse![]()
lele i kuku i jao,pa gde zagibe ženo,na kom frontu izgubi ličnost
sad ću mrem od smeha ijoooooj![]()
da nisi bila negde gde se skoro prskalo bilje otrovima???
ma ja to ostavila kao protestnu notu tebi u čast,nisam mogla odoleti izazovu,
i begaj tamo,kakva zamena,nema nama tebe bez tebe,unikumu jedan![]()
...joj -pa ja sam prskala ruze pre neki dan, mada oci me peku pre toga, a i prosleБики,добро дошла. цмокић велики,душо
љубим вас све

pa moram tanjire i case gde da stoji do uvece sutra
- - - - - - - - - -
pa da bila sam dobra![]()
e svaka im čast,to se zove klub,lepo se provedite![]()
mima lep provod![]()
Dobro vece drugariiiiiiiii...hihihihihihhihi..![]()
Ma kakav doca, jedini ,,doca,, koji dolazi u obzir je u teretani![]()
pa on se naradio celi dan , mislim stvarno nije ni morao a ipak je zurio i uradio sve , i deca bas su se naradili , ja samo tih casa malo opralaE jeste skot taj tvoj bivši kada ima srca da te pusti da dirinčiš , trebala si dići sve četiri u vis ,
ebo ga otac njegov , a znam da voliš da radiš ....