Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
radim sutra , pa subota i nedelja , tako cu uskrs radno proslaviti , mene kasalj ubija , ne mogu da spavam

Moje mlađe dete kašlje već dve nedelje, više hoću da izludim. On samo viče da mu nije ništa, neće da ide kod dr, ja nemam vremena da idem sa njim, sada i ovi praznici...:sad2: Još me mama i svekrva dodatno nerviraju pitanjima šta mu je, zašto kašlje, zašto ga ne vodite kod lekara....Grrrrrrrrrrrrrrr...Počeću da ujedam. :evil:

radim sutra , pa subota i nedelja , tako cu uskrs radno proslaviti , mene kasalj ubija , ne mogu da spavam

Jesi li isla kod lekara zbog tog kaslja vise...???
A bezveze sto radis bas sve praznike, mada sta ces i kuci, bar ces parice zaraditi...

- - - - - - - - - -

Moje mlađe dete kašlje već dve nedelje, više hoću da izludim. On samo viče da mu nije ništa, neće da ide kod dr, ja nemam vremena da idem sa njim, sada i ovi praznici...:sad2: Još me mama i svekrva dodatno nerviraju pitanjima šta mu je, zašto kašlje, zašto ga ne vodite kod lekara....Grrrrrrrrrrrrrrr...Počeću da ujedam. :evil:

Tako i moji, isto bukvalno, mi nemamo vremena, oni nece sami, moji nas smaraju pitanjima kao da mi ne zelimo da izlecimo decu...:dash:
Na kraju sve to prodje i nikome nista, ali dok prodje...slom zivaca :cool:

Ćao svima! Uživkate danas jel da :zper: Ja bila kod majke, tamo pravili roštilj, malopre smo došli, Duško onako zadimljen lego da spava, ja se istuširala, oprala kosu i sad kad ih obojicu najurim napolje uživanjeeeeee :zper:
Super je paradajz, baš lepo i brzo raste. Daće bog da rodi :)

Ćao svima! Uživkate danas jel da :zper: Ja bila kod majke, tamo pravili roštilj, malopre smo došli, Duško onako zadimljen lego da spava, ja se istuširala, oprala kosu i sad kad ih obojicu najurim napolje uživanjeeeeee :zper:
Super je paradajz, baš lepo i brzo raste. Daće bog da rodi :)

Moraš ga negovati, ako hoćeš neku korist od njega ... pa valjda znaš :lol:
Ove devojke se sve razbezale, kod Lilihip izgleda guzva ili je zaspala .. pisala sam joj
i na fb., ali me odhebala

Јесте,и ја претходних година ишао на Кошутњак и Забран. Данас је бака спремала неко месо,а и обелоданила је да је уролала 2 пилета,пећићемо и јагњеће,и сарме,и колач и питу са вишњама. ;)

Фарбаћемо 20 јаја,што је и превише. Довољно,а и да се не преједамо. Долазе и тетка и теча из З.Поља,са њима се враћам за Београд. :)

Јесте,и ја претходних година ишао на Кошутњак и Забран. Данас је бака спремала неко месо,а и обелоданила је да је уролала 2 пилета,пећићемо и јагњеће,и сарме,и колач и питу са вишњама. ;)

Фарбаћемо 20 јаја,што је и превише. Довољно,а и да се не преједамо. Долазе и тетка и теча из З.Поља,са њима се враћам за Београд. :)

Kod bake je uvek najlepše zar ne :) Pozdrav za baku! I tebe naravno :)

Pozdrav drustvo
ja sam na poslu, jos ne mogu da dodjem sebi.... uzas :evil:
Lili evo ti provereni lek za kasalj a i tebi Domacice

1/2 l mleka i 100 gr. negro bombona stavis u neku serpicu i mesati na tihoj vatri dok se ne rastopi i izbije jedan kljuc ,
pijes koliko hoces odlicno je za kasalj i to onaj suvi, meni je to jedino pomoglo mesec dana sam kasljala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back