BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Opasna neda
al ako , tako i treba ... zveri se pobedjuju samo direktnim aperkatom u glavu iz sve snage !
svidjas mi se![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opasna neda
al ako , tako i treba ... zveri se pobedjuju samo direktnim aperkatom u glavu iz sve snage !
svidjas mi se![]()
Ocu Liki, za tebe i dva...moze crno vino?
- - - - - - - - - -
Petre, tvoje slike uopste ne vidim, ni jednu veceras posle tvoje i sekine fotke, sad pretpostavljam da je Kozel a da je malopre bila neka pizza ali nista mi ne otvara ovde...
ti si jos opasnija od nje
![]()
Ma i meni je tako bikice vjeruje mi,svaki dan! Jedino kad me neko s*izdi u smislu da mi proradi adrenalin,pa se nerviram,pa pomisli evoga stres opet ili kad je vrijem kontrole i nalaza, e tad mi se mota konstanto po glavi šta,kako,da li je,da li nije..............
Ау,без везе,ма стављао и пицу,и вино,и пиво старопрамен,и козел тамно у криглама,и у лименци,и шампањац...
Zato ja vise ne padam u takve pizdarije jer pijem onaj lekic sto mi dao neurolog,nikad
lakse nisam prelazila preko bezobrazluka, pokvarenstina, guzvi, umora, trke i frke...ma sve mi ravno![]()
bikice pa ti si bre zdrava , nemoj da se i ja derem![]()
Zato ja vise ne padam u takve pizdarije jer pijem onaj lekic sto mi dao neurolog,nikad
lakse nisam prelazila preko bezobrazluka, pokvarenstina, guzvi, umora, trke i frke...ma sve mi ravno![]()
koji ? potpuno si u pravu ... nekad se moras tako spasavati
a mene godinu dana vec tresu sa svih strana tudji bezobrazluzi .. a uopste nemam naviku za lilulama
mada je bolje sacuvati organizam ... pa bar i na taj nacin
Opasna neda
svidjas mi se![]()
Super !
I ja ih odgurnem od sebe,tako što sa takvim osobama više ne želim kontakt ili ako to od mene "zahtijevaju" ja im se izbrojim i opet naga u d**e,ali ne mogu ostati imuna kad neko tolike laži,gluposti i bezobrazluke sprovodi i okolo širi do te mjere da i on zna da to nije tako,ali bi nas deset da ubijedi u to na tako nizak i arogantan način,da prijeti i pravi sve nas budalama...............ma gade mi se![]()
Лаку ноћ.![]()
ma nije ovo ništa,još sam se uzdržavala,da je ne povredim
fala lepo na mišljenju![]()
Kako ste se samo pronasle...![]()
Naravno ali nikako na svoju ruku sama, ja sam dobila od neurologa neki
lekic jer misli da zbog situacije u kojoj sam bila i kroz koju sam prosla
imam te glavobolje, navodno i ako ja to ne pokazujem i ne vidi se to na meni tako jako
mnogo sam nervozna i kao u nekom grcu sto je i razumljivo zbog svega sto se desavalo...
Kud ne uzeh te lekove pre nekoliko godina, ne bi ni doslo do raka.