Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocu Liki, za tebe i dva...moze crno vino?

- - - - - - - - - -

Petre, tvoje slike uopste ne vidim, ni jednu veceras posle tvoje i sekine fotke, sad pretpostavljam da je Kozel a da je malopre bila neka pizza ali nista mi ne otvara ovde...

Ау,без везе,ма стављао и пицу,и вино,и пиво старопрамен,и козел тамно у криглама,и у лименци,и шампањац...

Ma i meni je tako bikice vjeruje mi,svaki dan! Jedino kad me neko s*izdi u smislu da mi proradi adrenalin,pa se nerviram,pa pomisli evoga stres opet ili kad je vrijem kontrole i nalaza, e tad mi se mota konstanto po glavi šta,kako,da li je,da li nije..............

Zato ja vise ne padam u takve pizdarije jer pijem onaj lekic sto mi dao neurolog,nikad
lakse nisam prelazila preko bezobrazluka, pokvarenstina, guzvi, umora, trke i frke...ma sve mi ravno:cool:

Zato ja vise ne padam u takve pizdarije jer pijem onaj lekic sto mi dao neurolog,nikad
lakse nisam prelazila preko bezobrazluka, pokvarenstina, guzvi, umora, trke i frke...ma sve mi ravno:cool:

koji ? potpuno si u pravu ... nekad se moras tako spasavati
a mene godinu dana vec tresu sa svih strana tudji bezobrazluzi .. a uopste nemam naviku za lilulama
mada je bolje sacuvati organizam ... pa bar i na taj nacin

Super !
I ja ih odgurnem od sebe,tako što sa takvim osobama više ne želim kontakt ili ako to od mene "zahtijevaju" ja im se izbrojim i opet naga u d**e,ali ne mogu ostati imuna kad neko tolike laži,gluposti i bezobrazluke sprovodi i okolo širi do te mjere da i on zna da to nije tako,ali bi nas deset da ubijedi u to na tako nizak i arogantan način,da prijeti i pravi sve nas budalama...............ma gade mi se :guza:

koji ? potpuno si u pravu ... nekad se moras tako spasavati
a mene godinu dana vec tresu sa svih strana tudji bezobrazluzi .. a uopste nemam naviku za lilulama
mada je bolje sacuvati organizam ... pa bar i na taj nacin

Naravno ali nikako na svoju ruku sama, ja sam dobila od neurologa neki
lekic jer misli da zbog situacije u kojoj sam bila i kroz koju sam prosla
imam te glavobolje, navodno i ako ja to ne pokazujem i ne vidi se to na meni tako jako
mnogo sam nervozna i kao u nekom grcu sto je i razumljivo zbog svega sto se desavalo...
Kud ne uzeh te lekove pre nekoliko godina, ne bi ni doslo do raka.

Super !
I ja ih odgurnem od sebe,tako što sa takvim osobama više ne želim kontakt ili ako to od mene "zahtijevaju" ja im se izbrojim i opet naga u d**e,ali ne mogu ostati imuna kad neko tolike laži,gluposti i bezobrazluke sprovodi i okolo širi do te mjere da i on zna da to nije tako,ali bi nas deset da ubijedi u to na tako nizak i arogantan način,da prijeti i pravi sve nas budalama...............ma gade mi se :guza:

Takve sam odhebala cim sam izasla iz bolnice, pa pricala sam ti, ali
ima i onih drugih koji te glodju sa svih strana a nisu u direktnom kontaktu sa nama...
ili na poslu ili u privatnom zivotu, zato zviznem svako jutro lekic i mirna Backa ;)

- - - - - - - - - -

Лаку ноћ. :heart:

Zasto sad bezis, nismo te prozivali za keks, ovaj, drugaricu ?!

Naravno ali nikako na svoju ruku sama, ja sam dobila od neurologa neki
lekic jer misli da zbog situacije u kojoj sam bila i kroz koju sam prosla
imam te glavobolje, navodno i ako ja to ne pokazujem i ne vidi se to na meni tako jako
mnogo sam nervozna i kao u nekom grcu sto je i razumljivo zbog svega sto se desavalo...
Kud ne uzeh te lekove pre nekoliko godina, ne bi ni doslo do raka.

Postoje glavobolje od kojih i ne boli glava ali daju druge manifestacije .
ok ... jasno mi odakle da krenem ... mada mi uput stoji u fijoci odavnoooo
al sve mislim , savladacu ... podsetili ste me da ne moram bas sve sama ... moze i uz kviska :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back