Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мораш да прихватиш да си ти-здрава жена,и крај. Показала си да си јача од тог зла,неће се вратити,уживај у животу,како само ти знаш. :heart:

images
images

Манимо се тих ружних тема,има ли шта лепше од овога? :zjede::orkestar::zkez::kez:

- - - - - - - - - -

Хајде навалите,да се не лади пица,греота.

puno hvala svima koji su mi objasnili i odagnali ovo malo straha što je bilo preostalo...
sada ga više uopšte nema...:zskace:

hvala vam najtoplije na lepoj dobrodošlici u vaš klubić i iskreno se nadam da ću uživati u trenucima pisanja ovde sa vama...
svima veliki :kiss:

Nema na cemu draga, najvaznije je da zaista nemas nikakvih problema
i da se ne brines ni zbog cega, tvoje je samo da uzivas :D
Ovde si uvek dobrodosla, kao i svi koji imaju neki problem ili ga uopste nemaju a vole da se
druze sa nama :super:
Ovih dana nismo nesto u elementu, ako si pratila mogla si da primetis neko cudno zatisje, ali ne za dugo :zper:
Malo smo se razisli zbog kojekakvih obaveza, neko i zbog skitnje(citaj Mima:mrgreen:) neko zbog posla, ali u principu
neka stalna ekipica je uvek tu negde, svrati uvek i drago mi je sto ti se svidja ovde druzenje sa nama :heart:

Nesto je spomenuo tipa nikakve terapije ne mogu u potpunosti
unistiti sve maligne celije, nesto uvek ostane samo se zbog terapije umiri i
jednom opet bukne, zato i nastaju recidivi...
U fazonu i ako se osecas dobro nakon svega, imas uredne nalaze na redovnim kontrolama
to je samo privremeno dok one opet ne podivljaju, tako sam ga barem ja razumela..:(

2 puta sam bre gledala,al ja to ne čuh,moraću i četvrti,to je br.1
br.2 aj prestani da slušaš šta doktori pričaju,života ti,izmislio rupu na saksiji,paz da nije,drž da nataknem
svi to znaju i šta je tu novo...poenta mog dranja je da se baciš lepo na neko muško i pustiš druge da brinu,kojima je to profesija,a ti da slušaš lepe stvari,gledaš lepe muškarce i moliš boga da te ne navatm negde i umlatim ko mačku :evil:
tačka.

br.2 aj prestani da slušaš šta doktori pričaju,života ti,izmislio rupu na saksiji,paz da nije,drž da nataknem
svi to znaju i šta je tu novo...poenta mog dranja je da se baciš lepo na neko muško i pustiš druge da brinu,kojima je to profesija,a ti da slušaš lepe stvari,gledaš lepe muškarce i moliš boga da te ne navatm negde i umlatim ko mačku :evil:
tačka.
:ok::hahaha:

Slucajno sam naisla kad je bas on bio na tv-u, cula poznat glas i pogledala...
Nedo, ne brini, poslusacu te...ne bih da me tepas lepse mi je da jurim muskarce :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Biki, šta si pila sve danas?

Nisam nista, zasto?
Mislis da bih trebala ?
Aj da zviznem onda neko picence:D
A od droga samo ono redovno, sto sam sama smanjila na pola:mrgreen:

Hvala sele i Petre na repkicama :heart:
Draga bikice,ne mora to nama niko reći,ni jedan dr...............svi smo mi toga negdje svjesni da je tako,ali upravo zbog toga i jesu česte kontrole kao što reče Petar!
I u svakom najzdravijem čovijeku se svake sec. stvaraju meligne ćelije,ali je stvar u dobro org.imunitetu,koji će ih kao takve prepoznati i uništiti!
Naravno da sve zavisi i od stadijuma u kome je otkriven ca kod bilo koga,ali je i isto tako bitno kakav je čiji organizam,koliko je jak itd..............
Psiha u svakom trenutku mora biti na visini zadatka i mislim da ona tu igra najveću ulogu,ali opet napominjem u zavisnosti i koji je stadium bolesti!
Za svoj slučaj mogu reći da mi je STRES najviše doprinjeo da dobijem ca i on i jeste pokretač negativnog procesa u organizmu,uz kao što reče Petar viruse,bakterije,gljivice.............jer ja sam mišljenja da je velika većina ca upravo do tih nametnika,koji nas potajno izjedaju, mutirani i kakvi sve već nisu.............konstante upale kojih nismo ni svjesni............

tačka.

:lol:

- - - - - - - - - -

Шта да метнем? :mrgreen:

Pivo..............vino..............

Slucajno sam naisla kad je bas on bio na tv-u, cula poznat glas i pogledala...
Nedo, ne brini, poslusacu te...ne bih da me tepas lepse mi je da jurim muskarce :zcepanje:

- - - - - - - - - -[/COLOR

Nisam nista, zasto?
Mislis da bih trebala ?
Aj da zviznem onda neko picence:D
A od droga samo ono redovno, sto sam sama smanjila na pola:mrgreen:

Pa onako, vidim da si sve pogrešno razumela .
Mislim da bi trebala svašta nešto, al sada je jedino dostupno
picence pa , zvizni jedno i za mene :zcepanje:

Stres je i meni to doneo, svesna sam toga...imala sam jako buran period od nekoliko godina
i cudim se da nisam i skrenula pored toga sto sam dobila i ovo cudo...
Ma znam sve to Gagice, kao sto rekoh i Petru i Nedi...nego nekako nisam u fazonu da stalno
imam to na umu i da se grcevito plasim unapred sta ce biti, da l ce opet biti...
samo kad tako nesto cujem malo mi proradi onaj odvratni crvic sumnje...a prodje me brzo, ne brigajte :heart:

- - - - - - - - - -

Шта да метнем? :mrgreen:

Metni jedno pivo u frizider..ono znas koje:cool:

images
images

Бирај Бики,и остали,служите се.

- - - - - - - - - -

Stres je i meni to doneo, svesna sam toga...imala sam jako buran period od nekoliko godina
Ma znam sve to Gagice, kao sto rekoh i Petru i Nedi...nego nekako nisam u fazonu da stalno
imam to na umu i da se grcevito plasim unapred sta ce biti, da l ce opet biti...
samo kad tako nesto cujem malo mi proradi onaj odvratni crvic sumnje...a prodje me brzo, ne brigajte :heart:

- - - - - - - - - -

Metni jedno pivo u frizider..ono znas koje:cool:

Знам:
images

Pa onako, vidim da si sve pogrešno razumela .
Mislim da bi trebala svašta nešto, al sada je jedino dostupno
picence pa , zvizni jedno i za mene :zcepanje:

Ocu Liki, za tebe i dva...moze crno vino?

- - - - - - - - - -

images
images

Бирај Бики,и остали,служите се.

- - - - - - - - - -

Знам:
images

Petre, tvoje slike uopste ne vidim, ni jednu veceras posle tvoje i sekine fotke, sad pretpostavljam da je Kozel a da je malopre bila neka pizza ali nista mi ne otvara ovde...

Ma i meni je tako bikice vjeruje mi,svaki dan! Jedino kad me neko s*izdi u smislu da mi proradi adrenalin,pa se nerviram,pa pomisli evoga stres opet ili kad je vrijem kontrole i nalaza, e tad mi se mota konstanto po glavi šta,kako,da li je,da li nije..............

tačka.

Opasna neda :lol:
al ako , tako i treba ... zveri se pobedjuju samo direktnim aperkatom u glavu iz sve snage !:ok:
svidjas mi se :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back